Bu arada gelenlere hoşgeldin, Şemsi sana da güle güle der, hayırlı yolculuklar dilerim...
Bu arada gelenlere hoşgeldin, Şemsi sana da güle güle der, hayırlı yolculuklar dilerim...
"YÜCE ATATÜRK"
Heee host satan kimseye hostçu deniyor demekki.![]()
Yani klavye satıyorsam klavyeci, maus satıyorsam mausçu gibi.
Desene Berfeambalajın veliahtısın.![]()
Şemsi iyi yolculuklar memlekete selam söle.![]()
![]()
Evet aynen öyle, mesela ben peyzaj satmıyorum ama peyzajcı diyorlar, olmuyor ki.
Geçen senelerde yazın orada çalışmıştım ama pek kazanamadım. Nasılsa yeğenim diye dayım az maaş verdi.Veliahtlık olmaz, ben kendi işimin patronu olacağım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar,aleykümler...
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
aleykum selamlar semsi sana da hayirli yolculuklar
100 üzerinden 94 doğru 6 yanlış yaptım
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
94 doğru 6 yanlış mıEee daha ne olsun.
Bugün kanallara bağlanan insanlar vardı bi kıza hasta oldum ya 98 net yapmış ağlayacak neredeyse.![]()
YDS'de 90'dan aşağı yaparsan iyi bir yeri kazanman mümküm değil,80'den aşağı yaparsan herhangi bir yere girmen mümkün değil,o yüzden fazla uçmuş sayılmam
Olmaz tabi, ben neden flood yapayım ki?
dick istediğin yere girersin umarım, tebrik etmiyorum, neden 6 yanlış yaptın söyle bakiyim?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İyi geceler millet![]()
Sınava katılan diğer arkadaşlara ayıp olmasın diye3 tane kelime sorusu 3 tane de paragraf sorusu yanlışı var,sınav salonunda herkes dumur oldu 80 dakikada çıktım,denemelerde 45 dakikada falan çıkardım kastım bu sefer
,üzerimde arsenal forması,saç sakal birbirine karışmış bir halde,zaten çoğunluk kızdı hepsi kendi tabirleyile oha falan olmuştur
Ey cemaati müslimin ben artık uyumak istiyorum sabah erken kalkmak lazım herkese iyi geceler.Görüşmek üzere.