Balotelli kesin City'de mi Ahmet?
Printable View
Balotelli kesin City'de mi Ahmet?
Serkan'ında dediği gibi Robinho 25 kişilik kadroya alındı. Robinho City'de kalacak...
Yahu kadroya alınınca satılamıyor mu ? :icon_biggrin: Beşiktaş'ın tüm oyuncuları kadroya alındı ama Beşiktaş mecburen 3 yabancısını satacak ? E neden kadroya alınınca satılamıyor öyleyse ?
İngiltere'de bu sezon, İspanya'da olduğu gibi, kadro 25 kişi ile sınırlandırılıyor, City'de yaklaşık 40 kişi var:D, bu 40 kişi içinden listeye girdiğine göre, herhalde kalacaktır yorumu yapılıyor sanırım.
Bende öyle düşünüyorum :icon_wink: :icon_smile:
Bellamy gelsin olmadı Serkan onu daha çok isterim :icon_smile:
Edit : nerrazzuri için yazdım yanlış anlaşılmasın abi :)
Tabi şu da olabilir, belki ligde deneyecektir, Beşiktaş'ta nasıl Hilbert başta alınmadı, sonra Fink'in sözleşmesi dolduruludu, deneyeceklerini kadroya dahil etti, transfer sezonu kapanmadan lig maçlarında deneyecek olabilir, sonra değiştirir listeyi, eylülde liste yenilenir muhtemelen.
Aklıma getirdiniz bende toteme başlayayım avatarla :D
Bellamy celticle anlaşmadı mı ?
Bugün D&R'a gittim dergi almak için. Dergilere göz gezdirirken yanımdada aksanlarından ingiliz vatandaşı olduğu belli olan iki 17 yaşlarında sarışın çocuk vardı. Bir tanesi gördü Beşiktaş resmi dergisini hemen aldı. Kapağa bakar bakmaz Oh my god Ricardo Quaresma dedi :D
Ahmet arkadaş amma iddaalı Robinho transferi için bende diorm Robinho bjkye gelsin soyunurum :p :D
Tekrar söylüyorum ikisinden de ümitsizim..
Ya bu City ne yapacak bu kadar topçuyu 40 tane adam var 25 kayıt hakkı var versin 2-3 tanesini :D
15 tanesi satılık listesinde zaten ama 50'şer milyon euro bulsa 3 büyükler, kapış kapış olur o futbolcular.
Milletin hayaline karışma o zaman ;) Kendi fikrini yazabilirsinde burada gelip böyle konuşma milletin düşüncesi hakkında kardeşim :)
------------
City Tothennam maçında Robinho kadroda yok ,Spiker Beşiktaş İstanbul ile görüşen Robinho bu yüzden kadroya alınmadı demiş.
Bak senin düşüncen şöyle olur ancak. "Ben gelmeyeğini düşünüyorum dersin , o adamın Türkiyeye gelmesi imkansız bence hayal olur ancak" dersin olur.
ama şu bir düşünce değil başkasının düşüncelerine saygısızlıktır.
"al bendede o kadar.millet hayal dünyasında"
Herneyse uzatmayalım konu dışına çıkılmasın konuya dönelim. :icon_smile:
Gelip bu konuya x gelmez denilmesi açıkcası benim açımdan x'in gelmesini daha zevkli kılıyor.:icon_smile:
başkan bize Adebayor'u al:n::zuhaha.Hayal dünyasında gezmek güzeldir madem öyle:schaf:
Aynen Şemsi abi :D Şöyle bir söz vardı geçen gün Forzada...
"Hayatta en büyük eğlence başkalarının yapamazsın dediğini yapmaktır" Çok anlamlı bir söz bence :) Hele 1 haftaya kadar çok daha anlamlı olacak... :)
Yalnız 1 haftaya kadar olmazsa bazı şeyler bazıları için daha keyifli olacak Ahmet.. Herşeye tek taraflı bakmamak gerekir :) Ben Robinho'nun gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum en azından Inter'e filan gidebilir en kötü halinde bile olsa - ki bence Dünya Kupası'nda Brezilya'nın en iyisiydi - ama herşeyi zaman gösterir tabiki...