Dediğim gibi Beşiktaş'ın Koray'la ilgili bir teklifi olmuş ama bizim yönetim ve teknik kadro kesinlikle satılmayacağını söylemiş. :) Demek ki iyi bir teklif değilmişti. :)
Printable View
Teyo'yu bedava verdik , Erkan'ı bedava verdik Batuhanı yok pahasına verdik ama Eses bize bir kıyak geçmiyor ha :zuhaha
Gerçekten yanlız şaun beşiktaş sağ bek ciddi s.o.s veriyor. Ne ekrem ne erhan ne toraman sağbek değil. Eğer hedef başkanın söylediği gibi uefa kupası ise Rıdvanda yeterli değil.
Ivanovic, Sagna, Rafinha, Beck, Eboue, Bosingwa, Santon, Dani Alves, Maicon bunlardan birini seç totem yap Ağmad :n::n:
Rosicky'e sevinen Galatasaraylılar gibisiniz. Bence transfer o kadar kesin değil. Zaten Robinho bencil, profesyonelikten uzak, istikrarsız bir oyuncu. Beşiktaş'ın yeni havasını bozar. Adebayor müthiş bir transfer olurdu da onun gelmesini daha imkansız.
Trt'nin son dakika haberi ile Gsscout bir mi sence ?
Robinho büyük olay olur yalnız:)
AS' gazetesindeki habere göre Barça Robinhoyu 2 saat içinde açıklayacak.
Akıllı ol Guardiola !!
Ahmet abi,abi,yap bişeyLer de şu takımın kontanjan ve sağ bek sorununu da haLLediver be abi,ha? :n:
Robinho'yu transfer etmek ne kariyeri düşüşe geçmiş Quaresma'yı ne de 33 yaşına gelmiş Guti'yi transfer etmeye benzer.
Robinho ihtiyacımız olan adam değildi belki ama çok da iyi oldu.Hayırlı olsun Beşiktaşıma birkaç güne açıklanır. Hani nerde hunilerimiz:icon_lol:
Ahmet geri gel.Konunun sana ihtiyacı var
http://www.mirrorfootball.co.uk/news...cle554605.html
3 gün önceki haber ama kaynak sağlam o yüzden koyuyorum. Schalke ve Beşiktaş ilgilenen 2 kulüpmüş.
demekki Schalke'yi birşekilde devre dışı bıraktık yada oyuncu bizi tercih etti.
Özellikle son dönemlerde transfer haberleri konuları amacının epeyce dışına taşmaya başladı. Genel olarak transfer haberleri, yorumları olur araya 1-2 espiri,şaka sıkışır; kabul. Ancak; geyiğin arasına 1-2 transfer haberi, yorumu sıkışmaya başladı. Ayrıca transferle alakasız birçok konu transfer haberleri konularında gündeme getiriliyor. Lütfen geyik için kafeyi, diğer türden tartışmalar için de farklı başlıkları kullanalım.
Şimdi Robinho geldimi ne oldu ben hiç bişi anlamaıdm. Dün akşam 1-2 gibi bi hareketlenme oldu ama herkes msn den yok robinho geldi falan dedide ben somut bişi göremiyorum.
Eğer Robinho sorun çıkartmaz ve ondan beklenen performansı sergilerse, bu sene Beşiktaş'ı tutmak çok zor olacak. Öncelikle Beşiktaş'a sonra da Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim transferin.
BJK'nin anlaştığı fakat bunu hala açıklamadığı açıklamak için tüm anlaşmaların tamamlanmasını beklediği söylendi TRT'de. bende izlemiştim.
O tüm anlaşmaların en azından Adebayor transferi için tüm şartları zorlamak oldugunu düşünüyorum. Robinho bana kalırsa bitti ve Adebayor için son kozları kullanıyor Beşiktaş gibi , olmazsa Robinho'yu açıklayacak yönetim bence. Yani o yüzden ne zaman açıklanacağı Adebayor ve City'nin tavrına bağlı.t
Ama çok ağır bir yükün altına giriyor Beşiktaş. Çok ciddi bir mali yük. Robinho'nun maaşı hakkında bilgisi olan var mı?
Bonservis'i sponsor karşılayacak , Robinho'ya verilecek 5-6 milyon euroda koskoca beşiktaş için sorun olmaz. Mutlaka hesaplamıştır Beşiktaş mali işlerden sorumlu yöneticileri.
5 - 6 milyon sorun edilmeyecek bir rakam değil ki. Türkiye'de bugün bir oyuncuya en fazla 4 Milyon Euro verildi. O da Roberto Carlos'tu. Dengeleri bayabi saracağı kanısındayım. Hiç bir sponsorun £20M'den yüksek bir mebla civarı bir para vereceğini sanmıyorum ama hayırlısı.
Sponsorun karşılığında ne istediğinebağlı, mesela kulübün adının yanına ismimi koyun diyebilir ya da stada ismimi verin diyebilir. Kendi reklamanı bir şekilde yapması gerekiyor, verdiği para ile bunu yapabilirim düşüncesindeyse, miktar önemli değil, sponsor karşılar.
Abi Sponsor stad isminin önüne kendi ismini vermek istiyor. Ve de sanırım reklamlarında falan kullanır sürekli Robinho'yu doğal olarak.
Sponsori çin pek büüyk para sayılmaz çünkü , orantı olarak bakarsak Ronaldo'nun , Real'e gitmesinden daha büyük transfer olacak Robinho'nun Türkiyeye Beşiktaşa gelmesi. Dünyada çok ilginç karşılanacak ve aylarca konuşulacak bu transferin nasıl oldugu falan.
sonrada sirada Adebayor var herhalde
Konuşulacak ama dünyada kimse sponsoru konuşmaz ki, sırf reklam için o kadar para vermez sponsor, mutlaka karşılığında bir şey ister, mesela 10 sene göğüs reklamı, 5 sene stadın isim hakkı ya da başka şeyler. Bu nedenle sponsor oluyor zaten yoksa bu tür istekleri olmayıp, sadece Robinho'yu reklamlarımda kullanırım düşüncesiyle karşılığı alınacak bir para değil, Milangaz sponsor olsa tüp reklamında mı oynayacak Robinho?:D
Gerçi Demirören'in şirketleri sponsor olursa, karşılığında bir şey istemeyebilir, kulübe zaten cebinden para da veriyor, Demirören için sıkıntı olmaz, en azından artık Yeter Demirören demiyor taraftar, o haldeyken kulübü bırakmadı, şimdi taraftarın da desteği olduğundan hiç bırakmaz, daha fazla bile para harcayabilir.
Robinho'nun maaşıyla ilgili City'den 9 milyon euro alıyor yarısını kes eline geçen para 4,5 m euro
bizde bir 5-6 m euro vereceğiz gibi.
Guti'de olduğu gibi 1-1,5m'ini Demirören karşılarsa 3,5 i Bjk ye ait gibi(varsayım)
ben hala Robinho=sponsor by demirören olacağını düşünüyorum