Bende başladım:D sonrada bir sağ bek tamam :zuhaha
Printable View
Bende başladım:D sonrada bir sağ bek tamam :zuhaha
O kadar da değil be abi =D
METE DÜREN: ROBINHO KESİNLİKLE GÜNDEMİMİZDE DEĞİL.AMA TRANSFER KAPANMAMIŞTIR.SADCE TARAFTARIMIZ ŞUNU BİLMELİDİRKİ(ROBIHO GÜNDEMİMİZDE ASLA YOKTUR.
sağ bek türk canım:D Mete Düren söylediyse Robinho yarın İstanbulda:zuhaha
Ayrıca caps lock tuşun açık kalmış sanırım.
BJK dunden bugune Robinho konusunda en favro takim haline geldi ve bu SKYBET ede yansidi
Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window
Join By End Of Summer Transfer Window
Besiktas 2/1 Schalke 5/2I nter Milan 4/1 Fenerbahce 4/1 Benfica 6/1 Santos 8/1 AC Milan 14/1 Barcelona 14/1 Shakhtar Donetsk 20/1 Chelsea 33/1 - -
The Guardian:
Chelsea have been given the go-ahead to complete the signing of Benfica midfielder Ramires, Manchester City are in talks with two clubs - perhaps Besiktas and Schalke - over a £20 million-plus Robinho deal, Manchester United do not expect to sign Mesut Ozil due to the player's indecision.
Ahmet bastırmaya devam :D
Yükleeeen abi :D
Schuster ufak tefek bir forvet istiyormuş kim acaba :p
Nikola Zigic:D
man city ibrahimovic için robinho+40 m euro önermiş. barcelona bunu kabul ederse, robinho barcelona'ya gidebilir. aksi takdirde kabul etmezse, robinho zaten beşiktaş ile anlaşmış durumda.
şu an bu transferin bekletilme amacı bu.
tahminimce, barcelona bu teklifi kabul edip, gelecek parayı fabregas'a kullanır.
Fabregas'ı bu saatten sonra bırakmaz Arsenal.. Gelen parayı Barça kullanırsa Mascherano'ya kullanır.
Fabregas'ı koparmak çok zor Arsenal'den, kendisini ikna etsen bile kulübü ikna etmek için çok astrnomik rakamlar gerekli.
E peki bizimkiler Robinho'yu bonservisiyle mi alıyor ?
City ; Aston Villa'da James Milner'ı 40 milyon euro + Ireland ile transfer etmiş.
Robinho'nun satılmasından gelecek paraya ihtiyaçları yok anlaşılan bu City'nin :)
Tabiki de yok abi adamlar yemekten sonra agızlarını parayla siliyorlar =D
Kadro derinlikleri de inanılmaz , Robinho'yu daha fazla tutacaklarını sanmam..
SchaLke devreye girmeseydi şu ana kadar resmi oLarak açıkLanırdı Robinho transferi. Ama yinede geLicek, eminim.
Bu arada geLirse evet bonservisi iLe geLiyor. City hiçbir şekiLde kiraLık vermeyecekLerini söyLemişti zaten.
Schalke de çıban başı gibi arkadaş Raul'de de aynısı oldu =D
Bonservisiyle gelsin tabi yahu :D
İnanmıyorum ya Robinho'yu bonservisiyle transfer etmemizi.
20 m euro ustu bir para teklif etmis hem schalke hemde BJK transferin bu kadar uzamasinin nedeni bu
Gelsenkirchen çık aradan.
Schalke iyidir iyidir :zuhaha
Ahahaha Ahmet :D
bende diyorum Mete diyince bunu rahatladım:zuhaha
Alın size 2 bomba
Robingo'nun menajeri İstanbul'da yöneticiler ile görüşmede
ve City Uefa Ön Eleme Timoşoara maçı için Robinho'yu kadroya almamış ve Romanya'ya götürmemiş! Yani Avrupa Ligi'nde oynatmıyorlar. Neden acaba ? ;)
Robinho'nun Beşiktaş için ekstra bir transfer olacağı aşikar ancaaaak. Bakalım Quaresma gibi güzel bir form grafiği yakalayabilecek mi. Quaresma transferi bir riskti BJK için ve bu riskten şu anlık olumlu sonuç almış gibi duruyor BJK.
Bence Quaresma olduğu kadar Robinho'da bir risk, hatta daha fazla. Bakalım oynadığı bu kumarı kazanabilecek mi Beşiktaş, Robinho'yu aldığı takdirde.