arkadaşlar benim kariyerimi takip edin erenin kariyer bitti gibi artık :D
arkadaşlar benim kariyerimi takip edin erenin kariyer bitti gibi artık :D
Şantaj var .. :D
şantaj değil öneri :D
Görünen o ki ben yokken etrafı çakkallar sarmış :D DEVAM EDİYORUM ULAN! İNADIM İNAT, DEVAM EDİYORUM. Bir kulüp takımıyla Dünya üzerinde alınabilecek tüm kupaları alıncaya kadar kariyer devam edecek. Bu konu burada kapanmıştır. Geçen sezonun ss'leriyle devamm... :0:
Geride kalan sezonu artık böyle koyayım arkadaşlar. Nasıl olsa gereksiz bir sezondu. Önemli olan önümüzdeki sezon.
http://img706.imageshack.us/img706/4841/om3fikstr.jpg
Uefa Kupası'nda kalan rakiplerimizi de hiç zorlanmadan yenip şampiyon olduk. Ligde ise kalan bütün maçları asistana oynattım, fena oynamadı; ligi 3. bitirip Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynamaya hak kazandık. Gelecek sezon için, hedefler şunlar:
Tabii ki bunların bayağı zor olduğunu biliyorum, ama takıma inanılmaz yıldızlar katacağız, güvenimiz tam. Bu kupaların hepsini kazanırsak kariyer kapanır; fakat pek sanmıyorum :D
- Ligue 1 Şampiyonluğu
- Süper Kupa Şampiyonluğu
- Fransa Kupası Şampiyonluğu
- Lig Kupası Şampiyonluğu
- Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
Satılığa çıkardığımız kaleci Rudy Riou'ya Burnley teklif yaptı :D Salaklar Costil'i keserlerse ağlarım valla.
YIKICI HÜCUM HATTI!
Olympique de Marseille, satılıkta olan Şilili yıldız Alexis Sanchez'i de kadrosuna katarak Dünyanın en iyi hücum hatlarından birini oluşturdu! Medyaya sızan bilgilere göre gelecek sezon OM, sol açıkta Hazard, ofansif ortasahada Hamsik, sağ açıkta Alexis ve santrforda Dzeko 4'lüsüyle oynayacak. Bu haberleri duyan kulüplerde, hemen defans oyuncusu alımları başladı. :D
Madem anket yapıyorsun sonuçlarına göre oyuncu al :D Klasik oyuncu istemiyoruz! :D
kınıyorum seni eren bırak artık kariyeri :D
Bende farklı oyuncular bekliyorum.
Karar senin ancak.Başarılar.
O anket Burnley planlamam dahilindeydi. Pek bilinmemiş oyuncularla ilerleyecek; sonra da Şampiyonlar Ligi'ni çıkacak olan regenlerle kazanacaktım. Ancak Marsilya'ya geçince, tarih de çok kaliteli regenler çıkması için biraz erken olunca, mecburen kaliteli ve kalitelerinden dolayı tanınmış oyunculara yönelnmek zorunda kaldım.
Fitneci Doruk :D