Yahu Ahmet bırak kasma geLince iyisiyLe kötüsüyLe oLan bize oLacak.GeLmezse de canımız sağoLsun Küu yedimiz yeter.:D
Printable View
Yahu Ahmet bırak kasma geLince iyisiyLe kötüsüyLe oLan bize oLacak.GeLmezse de canımız sağoLsun Küu yedimiz yeter.:D
Ahmet Adebayor ne oldu:D
Evet Radyospor doğru yanlış bilemiyorum en kötü 2 saate ortaya çıkar doğrusu yanlışı :) Yanlız ilginçtir Haber1903'te radyo yayının kesip Robinhoda önemli bir gelişme var demiş.
Önemli şeyler oluyor o zman=))
http://www.haber1903.com/Haber-15715...cak-gelismeler
son dakika haberi. Bu aralar haber1903'e pek güvenim kalmasada kaynakları kesin gibi çünkü çok kesin bir dille yazmışlar haberi.
Üşenenler için geliyor :)
Robinho transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor...
M-Oil şirketinin Robinho transferi için 10 milyon Euro bütçe ayırdığı ve Robinho`nun şu anda Beşiktaş`a daha yakın olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre Robinho için Manchester City kulübüne verilecek bonservis ücretinin 10 milyon Euro`luk kısmı M-Oil tarafından, geri kalan kısmı ise Beşiktaş kulübü tarafından karşılanacak.
Beşiktaş daha önce İngiliz kulübüne 4 yıllık bir ödeme planı sunarken, Robinho`yu transfer etmek isteyen bir diğer Türk kulübü Fenerbahçe 2 yıllık bir ödeme planı sunmuştu.
Ancak M-Oil şirketinin bu transfer için 10 milyon Euro`yu gözden çıkartması ile görüşmeler hız kazandı ve ibre Beşiktaş`tan yana döndü.
Bu arada siyah beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Celalettin Kolot bir radyoya yaptığı açıklamada Robinho`nun Beşiktaş`a yakın olduğunu ve transferin başkan Yıldırım Demirören`in babası Erdoğan Demirören tarafından karşılanacağını iddia etti.
-HABER1903-
Borç olarak değil yahu hediye olarak alacağı konuşuluyordu zaten.Ayrıca Beşiktaş batmaz 50-60 trilyon borçla :)
Fenerbahçe 2 defa yalanladı, hala Fenerbahçe istiyor haberleri yapıyorlar, enteresan. Ayrıca kulüp Demirören'in üzerine olsun yahu, adam nasılsa gitmeyecek, en azından benim malım artık diye düşünüp, daha çok para harcayıp, yıldız transferi yapabilir.:p
Artık sonuçlansa da hepimiz rahatlasak, ha geldi ha gelecek derken geçmiyor günler.:D
Serkan abi Demirören'lerin harcadığı her kuruş borç olarak yazılmıyor. Demirören o borç olan parayı bir nevi kredi gibi verdi Beşiktaş'a tabiiki borç olacak.
Ama onun haricinde belki en az 15 milyon euro'da kendiliğinden hibe etmiştir en az hemde. Kaç defa maaşları kendi cebinden ödedi takımın.
Ayrıca bu transfer kesinlikle borç olmayacak Başkanın babası denilen , yani Erdoğan Demirörenin şirketi olan Moil sponsor olacak. Yani borç değil sponsor olacak Moil Beşiktaş'a. :)
Evet geliyorsa gelsin gelmiyorsa da yolumuza bakalım , takım tıkırında çok şükür..
Sana robinho avatarı koydurtacam zorla gelince bekle sen anıl :zuhaha
Gelsin koyarız =D
Yok ben de borç veriyor diye demedim Ahmet, cebinden veriyor ya, çıksın kulübün değeri şu kadar, alın size desin ve satın alsın kulübü, o zaman şu kadar para harcadı derdi de olmaz hem, şakayla karışık yazmıştım yani, öyle olacağından değil, elbette kulübü satın alamaz Demirören.
Beşiktaş'ın sırt reklamı yoktu ilk maçta sanırım, işte 10 milyon karşılığında 5 senelik sırt reklamına sponsor olur, Beşiktaş geçen sene zaten sırt reklamı için para almamıştı, Robinho için bundan sonra almasa da olur.
Ancak Robinho'yu aldıktan sonra futbol haricinde de iyi pazarlayabilmek gerekir. Birsürü sponsorluk teklifi reklam teklifi gelecektir. Bundan sonrasında oyuncuyu iyi pazarlamak önemli.
Birçok kulüp aldığı yıldızların en azından yıllık maaşını bu şekilde çıkarıyor. Zaten yıldız alıyorsan bunları önceden planlayabilmen lazım.
Ahmet haklı. Belki Guti'de falan istenilen düzeye ulaşılamadı ama Robinho transferinde Beşiktaş'ın kasasından çıkan çok olur ama kasasına girecek de bir o kadar fazla olur görüşündeiym..
Robinho'yu Erdoğan Demirören alıyormuş. Formanın arkasına 'Babam Sağolsun' yazdırmasa bari bizim başkan
:zuhaha
Dokuz doğurduk yemin ediyorum. GeLicekse geLsin, geLmeyecekse geLmesin şu adam artık.
Robinho hayırLı oLsun...Gs yönetimi uyusun daha...
Daha hayırlı olsunluk bir ortam yok kardeşi..
Robinho transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor...
M-Oil şirketinin Robinho transferi için 10 milyon Euro bütçe ayırdığı ve Robinho`nun şu anda Beşiktaş`a daha yakın olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre Robinho için Manchester City kulübüne verilecek bonservis ücretinin 10 milyon Euro`luk kısmı M-Oil tarafından, geri kalan kısmı ise Beşiktaş kulübü tarafından karşılanacak.
Beşiktaş daha önce İngiliz kulübüne 4 yıllık bir ödeme planı sunarken, Robinho`yu transfer etmek isteyen bir diğer Türk kulübü Fenerbahçe 2 yıllık bir ödeme planı sunmuştu.
Ancak M-Oil şirketinin bu transfer için 10 milyon Euro`yu gözden çıkartması ile görüşmeler hız kazandı ve ibre Beşiktaş`tan yana döndü.
Bu arada siyah beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Celalettin Kolot bir radyoya yaptığı açıklamada Robinho`nun Beşiktaş`a yakın olduğunu ve transferin başkan Yıldırım Demirören`in babası Erdoğan Demirören tarafından karşılanacağını iddia etti.
Kaynak:haber1903
Robinho transferinden vazgeçilmiş diye duydum inş gelir ama zannetmiyorum..