Somut olarka artık ya şu takıma ya şu takıma gidecek densin. Ben Galatasaray'lıyım ama ligimizde böle adamı izlemek isterim. Keşke gelse ama artık hadi gelse.
Printable View
Somut olarka artık ya şu takıma ya şu takıma gidecek densin. Ben Galatasaray'lıyım ama ligimizde böle adamı izlemek isterim. Keşke gelse ama artık hadi gelse.
Bence Ade ile Robinho'yu birlikte açıklayacaklar Adeyle anlaşmayı bekliyorlar:D
:3:
Mete düren şu anda Ali Ece'nin programında transfer görüşmesi yok dedi
Robinho'nun menejeri Helsinki maçında tribündeymiş zaten.
Ne tutarsız şeyler oluyor ya :D.
Quaresma Kibris maci icin Portekiz milli takimina cagirilmis..
İşte bu herşeyden daha güzel haber , seneye 30'a tekrar avrupaya okuturuz ama gitmesin ya :D
Dünya Kupası'nda çok şey kaybettiler yeni faarkediyorlar..
Barcelona Beşiktaşlıları coşturacak
Brezilyalı yetenekli golcü Robinho Robson de Souza transfer gündeminin esas maddelerinden biri olmaya devam ediyor.
Yaz döneminin transfer şampiyonu Manchester City'de teknik adam Roberto Mancini'nin belirlediği Premier Lig kadrosu içinde yer alsa da oynatmayı düşünmediği Robinho ile adı geçen son takım Barcelona olmuştu.
İngiliz ve İspanyol kaynakların verdiği bilgiye göre Barcelona Robinho'yu kadrosuna katarken, Manchester City'nin istediği Zlatan Ibrahimovic'i de bu transferde kullanacaktı. Barcelona cephesinde 2.başkan Josep Maria Bartomeu yaptığı açıklamada ise Robinho için bahsedildiği gibi 17 milyon avroluk bir tekliflerinin olmadığını belirtti.
Katalan spor gazetesi Sport'a konuşan Bartomeu: "Uzun zamandır bir takım isimler için çalışıyoruz ama hocamız Pep Guardiola kadroyu genç ve potansiyeli olan isimlerle takviye etmemizi istiyor ve kulüp olarak biz de bu karar çerçevesinde hareket ediyoruz. Bu transfer yapmayacağımız anlamına gelmez, iyi bir seçenek bulursak değerlendireceğiz" dedi.
Barcelona yöneticisi Manchester City'den kendilerine Zlatan Ibrahimovic için ulaşmış bir teklif gelmediğini de sözlerine ekledi.
Beşiktaş ile adı çok ciddi bir şekilde geçen ve kulislerde "bitti" şeklinde yorumlanarak siyah-beyazlı taraftarlar üzerinde büyük bir heyecan oluşturan Robinho transfer için dün takımın teknik patronu Bernd Schuster ise önemli açıklamalarda bulundu.
SCHUSTER "BARCELONA" DEMİŞTİ AMA...
Alman teknik adma istediği forvet tipini Robinho'nun özellikleriyle bağdaştırırken kendine bu isim söylendiğinde "Galiba Barcelona'ya gidecek..." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ta yöneticilerden Mete Düren de Robinho konusunda "Robinho'nun peşini bıraksınlar" diyerek oyuncunun artık gündemlerinde olmadığını söylerken imalı ifadeler kullanmıştı.
Barcelona cephesinin Robinho'nun transferi konusunda aradan çıkması durumunda ise Beşiktaş'ın bu girişimde elinin daha güçleneceği öne sürülüyor. Yabancı basında Robinho için adı geçen takımlar ise Schalke, Fenerbahçe, Beşiktaş, Barcelona olarak gözükürken Fenerbahçe kulübü önceki gün yaptığı açıklamda Robinho'nun transferi için herhangi bir çalışmalarının olmadığını duyurmuştu
Beşiktaş'ın bu yıl son haftaya kadar şampiyonluk yarışı içinde olacağını düşünüyorum.Yalnız sezonu erken açmanın etkisi olarak,2.yarının başlarında ufak bir düşüş yaşayabilirler.Bu düşüşten ne kadar zararla çıkacakları onların şampiyonluk yarışında yollarını çizmelerine etkili olacaktır.
Avrupa Ligi'nde de çok rahat gruplardan çıkar Beşiktaş.Robinho da gelirse,birazcık da kura şansı ile bir çeyrek final neden olmasın diyorum.
Tamam,ben de onu dedim zaten .. :) Fakat sadece iyi bir kadro her zaman başarı için yeterli olsaydı geçtiğimiz 2 yılda UEFA'da mücadele eden AC Milan,Bayern Münih,Liverpool gibi takımlar kupayı kimseye bırakmazdı. Kura şansı,o günün şartlarına göre takımların form durumları,bunlar da oldukça etkili oluyor.
Robinho ile 4 yıllık sözleşme imzalamışız.
Ntvspor'u salla.Bizim kaynak daha sağlam.:icon_biggrin:
Forza'dan yönetime yakın sözüne güvendiğimiz bir abimiz.Ahmet'in hisleri de bu abimize dayanıyor yanılmıyorsam.:icon_smile:
İtalyan Corriere Dello Sport, Lazio`nun W.Bremen`de oynayan Almeida için 5 milyon euro verdiğini, Alman ekibinin ise 6 milyonda direttiğini yazdı. Beşiktaş`ın temaslarını sürdürdüğünü vurgulayan gazete, Lazio`nun 1 milyon euro fark nedeniyle futbolcuyu siyahbeyazlılara kaptırmak üzere olduğunu belirtti.
-Fotomaç-
Fotomaç yazmış yine bişeler..
Sallamışlar işte. :)
Artık bir kaç yabancı oyuncuyla da yollar ayrılsa tam süper olacak.
Tabata , Fink gitsin. Yerlilerden Nobre ve Ugur gitsin Beşiktaşım şampiyon olsun.
Tabata HJK maçında sinir krizlerine soktu beni , adamın pas atmaya mecali yok sürekli ayağına dolandırdı topu. Delgado varken ona gerek yok yedekte , fazlalık.
Kaynak: http://fanatik.ekolay.net/D/i/1/fanatiklogo.gifQuote:
Robinho çılgınlığı
http://foto.fanatik.com.tr/news/423x...9mm1148750.jpg
Yukarıdaki rakamları okuduktan sonra, “Hadi canım oradan” demeyin. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören harıl harıl kredi arıyor, Fulya'yı ipotek göstermeye hazırlanıyor. Eğer bulursa, toplam 60.5 milyon Euro'yu Robinho için gözden çıkaracak.
Bir Fenerbahçe ağır basıyor, bir Beşiktaş. Bir Fenerbahçe çıldırıyor, bir Beşiktaş. Robinho için kaba tabirle ‘kafayı kıran’ Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören, Sambacı’nın transferine nokta koymak için harıl harıl kredi arıyor. Krediyi alırken Fulya’nın ipotek gösterilmesi planlanıyor. Süper Sambacı’nın Siyah-Beyazlı formayla İnönü’ye çıkması için şu şartların yerine getirilmesi gerekiyor: 21 milyon Euro bonservis bedeli, 5 senelik sözleşme ve senede net 6 milyon Euro, ayrıca her yıl için 1 milyon Euro prim. Robinho’nun parayı net istemesi nedeniyle ödenecek vergiyi de kulübün karşılayacağı düşünüldüğünde Robinho’nun maliyeti 60.5 milyon Euro’ya denk geliyor. Gerçekten de inanılır gibi değil ama Beşiktaş Başkanı şartları sonuna kadar zorluyor. Eğer Robinho bu şartlarla Beşiktaş’a gelirse hiç şüphe yok ki asrın transferi olacak. Hatta Avrupa’da bile rahatlıkla ilk 3’e girecek. Taraftar sabırsız, başkan ve yönetim kurulu arkadaşları istekli. Teknik direktör Schuster bile Robinho’nun gelmesi için çok sıkı çalışıyor. Quaresma ve Guti’nin İstanbul’a inişlerini şöyle bir aklınıza getirin. Bir de Robinho gelirse...
Son iki cümle tüylerimi diken diken etti =)