Yok Quaresma 3.5 alıyor diye biliyorum.
Printable View
Yok Quaresma 3.5 alıyor diye biliyorum.
Yine rakamlar konusulmaya baslanmis adam gelmeden :) , Robinho gelsin ligimize ben izlerim adami ne kadara malolmus kim ne kadar odiycek beni hicmi hic ilgilendirmez ben adamin oynadigi guzel futbola , goze hos gelen hareketlere bakarim isin ekonomik kismini BJK nin yoneticileri dusunsun
UEFA Beşiktaş'ı uyardı galiba yakın zamanda, Monaco gibi olmasın da Beşiktaş'ın sonu.
Robinho gelsin gelsin, Schuster Ernst'i de keser Robinho'yu koyar takıma 4 defans 6 hucümcuyla çıkar maçlara. Burası Vietnam ligi ya :)
Hilbert, Delgado/Tabata, Holosko'yu şutlarsa yeterince yer açılır :) Ernst'te oynar, Robinho ve Quaresma'da. Yalnız hücuma dönük bu kadar oyuncusu olupta son vuruşlarda bu kadar kötü bir tek Beşiktaş var herhalde :) bolca şut çalıştırsın Schuster özellikle forvetleri.
delgado+tabata+Holosko gitsin tamam;)
Beşiktaş`ın eski yöneticilerinden Celalaettin Kolot Robinho`nun Pazartesi günü başkanın özel uçağı ile İstanbu`a getirileceğini söyledi. 1903radyo`da yayınlanan Maçın Ardından programına telefon bağlantısı ile katılan Kolot şunları söyledi;...
"Benim edindiğim bilgilere göre Robinho transferi bitti. Bir aksilik çıkmazsa başkan özel uçağı ile pazartesi günü İstanbul`a getirecek.
Ama ben Robinho transferine karşıyım. Çünkü ekmek yediği takıma ihanet etmiş kaçmış bir adam o. Böylesine bir futbolcunun Beşiktaş`a neler yapacağını bilemezsiniz. Son dönemde ilginç şeyler oluyor. Transferleri ne kadar yalanlarsakl o kadar gerçek oluyor."
"Beşiktaş İBB karşısında aldığı yenilgide en büyük pay Schuster`in. Beşiktaş yöneticilerinin Frank Rijkard`ı Bern Schuster`e örnek göstermesi gerekiyor. O da Hollandalı teknik adamın hatalarını tekrarlıyor. Türkiye`yi iyi tanımıyor. Schuster`in Tayfur gibi ülke futbolunu ve rakipleri tanıyan ona yol gösterecek bir yardımcıya ihtiyacı var. Tayfur`dan mutlaka faydalanmalı. Ayrıca maç önceleri kamp yapmaması da Beşiktaş`a pahalıya mal olmaya başladı. Rijkard`da bu yanlışı yapmış sonra doğruyu bulmuştu. Schuster`in rotasyondaki hataları da pahalıya patladı. Guti`yi en azından daha erken oyuna alabilirdi. Zapotocny`nin de kadroya alınmaması büyük yanlış. Ayrıca Alman Hoca Tigana`nın yanlışını da tekrarlamaya devam ediyor. Tigana`da çizgi defansta ısrar etmiş ve sonuç iyi olmamıştı. Bugün de görüldü ki çizgi defans takıma büyük zarar veriyor."
O zaman hayırlı olsun Robinho Beşiktaş'a :)
"Benim edindiğim bilgilere göre Robinho transferi bitti. Bir aksilik çıkmazsa başkan özel uçağı ile pazartesi günü İstanbul`a getirecek.
Bu özel uçak tamam da su ile mi çalışıyor ayıptır sorması :zuhaha Sırf Q7 için 10 defa gidip geldi İtalyaya. İ.Kaş için bile sefer yaptı bu uçak :zuhaha
Q7 sağa geçecek herhalde solda robinho bobo forvet guti ernst necip toraman zapo deli ibo
ah birde sağ bekimiz olsa!!!!!!!!!!
koray Aslan !!!!!!!!!!!!!!!!
holosko+Tabata+Delgado yu versek Aşk-ı şehir kabul mü:zuhaha
Evet beyler
Robinho'nun bonservisi 26 m euro
Yıllık 6.5 m euro
her yıl 1 m euro prim
4 Yıllık kontrat
maliyeti:60 m euro=120 milyon lira
işin bombası sponsorlar bulundu 80 trilyonu o sponsorların.
İddaa ya göre bulunan sponsorlar TÜM MALİYETİN 3/2 sini karşılayacaktır...
Salı gününü bekleyelim:cool:
içimden bir ses öyle diyor:zuhaha
Edit:İddaa:D
İyi de bu adam bize niye gelsin ki yani ? :zuhaha
hakkaten ya kesin balon heber Robinho kim biz kim:zuhaha
Robinho'da sorun yok.Bu hafta içi gelir.
epey tenha olacak buralar Salı günü :zuhaha
Olsun Ahmet'im biz bize yeteriz .. =)
İş bitiyor he Robinho bize geliyor duy da inanma vay arkadaş rüya gbi
abi geliyor galiba:zuhaha konunu yıldızı 1'e düşer herhalde:zuhaha
DELGADO BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ TAKIMINDAN AL JAZEERA TAKIMINA BUGÜN GÖNDERİLİYOR KESİN OLARAK ANLAŞMAYA VARILMIŞTIR..
KAYNAK:LİG TV
Hayırlı olsun.
Delgado'yu çookk sevmeme rağmen iyi haber..
hadi hayırlı olsun..
sağol ahmet oh beeeeeee:zuhaha
Oleyyyy oleyyy Robson Souza....... Beşiktaşın çocugu robson souza......http://forum.forzabesiktas.com/image...es/icon_hi.gifhttp://forum.forzabesiktas.com/image...es/icon_hi.gif
Ahmet sen sadece transferden haber ver beste yapma :D Delgado'dan bonservis ücreti falan bilgi var mı? BAE ise iyi para verirler koparmak lazım=D
Robinho falan gelmez, kandırmayın Beşiktaşlılar'ı. (Fatih Altaylı Sıtayla)