Yarı Final' de bize Barcelona gelsin o zaman :D Bu haliyle eleriz biz Barcelona' yı
Printable View
Yarı Final' de bize Barcelona gelsin o zaman :D Bu haliyle eleriz biz Barcelona' yı
Bu arada Buffon bitmiş. :D
Şu ana kadar Şampiyonlar liginde yenilmeyen tek takım Dortmund.
Muhtemelen yarı finale iki İspanyol , iki Alman takımı kalacak. İki ligde son beş sezonda yükselişte olan iki lig hatta zirve yaptılar. Teknik kapasitenin daha ağır bastığı ligdeki takımlar bu sezon Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Özellikle İngilizler için hüsran o kadar yatırıma rağmen çeyrek finalde tek takımları yok. Geçen sezon Chelsea'nin iğrenç futbolundan sonra bu sezon ş.liginde futbol kazanacak.
Bayern Münih-Barcelona finalini izlemeyi çok istiyorum. Bu sene; kupa hak edene, futbol oynayana gidecek böylece.
Dortmund'un 4-0, 5-0 yenebileceği maç 0-0 bitti, futbolun adaleti yok.
2 final tahminim var ; Real Madrid - Bayern Münih ve Juventus - Dortmund. Büyük ihtimal ilk tahminim gerçekleşecek.
Benim final tahminim Dortmund - B.Munih özellikle B.Munih - Barça ve Dortmund - Real eşleşirse Almanların final oynama olasılığı yüksek.
Madrid - bayern finali olur bence
bayern şampiyon olurda gerisini bilmem
ben grup elemelerinde arkadaslar arasinda konusmustuk dedim finalde real bayern oynayacak böylede olacak ve bayern alacak
benim tahminim real-manu eşlemesinin galibi final görür diye olmuştu. madrid final görücek ama rakibi kim olur bilemiyorum. dortmund ya da bayern diye düşünüyorum.
Herkesin aklı bizim maçtaydı tabi benim de öyle. :D Şimdi baktım da Dortmund 2-1 geriden gelip 3-2 çevirmiş maçı turu da geçmiş.2 Golü de 90'da atmışlar.
Dortmund maçını izliyordum. Turdan ümidi kesmistim ama muhteşem dışı bir geri dönüş oldu. 2-2'den sonraki 30-45 saniyelik bölümde taraftarın-oyuncuların davranışları golün işaretiydi. Gol net ofsayt olsa da Dortmund inanmıştı. Muhteşemdi. Tebrikler Dortmund'a. Yazık oldu Malaga'ya..
Dortmund çok büyük oynuyor. Yarın Barcelona ve Bayern'de tur atlarsa geriye kalan dört takımında şansını %25 olarak görürüm. Oynadığı futbolla Dortmund'un bu takımlardan hiç bir farkı yok. En az diğer takımlar kadar şansı var Dortmund'un. Kupayı kazanmaları sürpriz olmaz.
Bu Dortmund'a final yakışır diyeceğim; ama diğerleri de çok iyi be!
İnşallah şu kupaya uzanırlar ve endüstiyel futbol büyük bir mağlubiyet alır. Yürü be Klopp reyiz!
Dortmund favorilerimden benim final tahminimde zaten Almanların oynayacağı yönünde.Real Madrid gelirse yarı finalde onları eleyeceklerini düşünüyorum ben ama Bayern ve ya Barça gelirse işleri zor.
Real Madrid-Barcelona ya da Real Madrid-Bayern finali olabilir Dortmund'un şansı ne yazık ki diğerlerine göre daha az %10 filan
Malaga taraftarı olsam, üzüntümden yemekten kesilirdim. 2 dakikada gitmiş hayalleri.
Yıllaaar yıllar önce Manu-Bayern Münih finalinde böyle olmuştu. 90. dakika Bayern 1-0 öndeydi, uzatmalarda iki gol atıp kupayı kazanmıştı Manu :) Tabi finalin şoku çok daha ağır olur.
Dünkü skora rağmen Dortmund'un futbolunun gerilediğini düşünüyorum. Bu yüzdendir ki Final görmeleri biraz zor gibi. Tabi gelecek rakibe göre değişir herşey.
Kura ne zaman çekilecek bu Cuma mı?
Aynen bu cuma çekilecek kuralar.
[YOUTUBE="vYhdug8PtfI"]B.Dortmund - Malaga / Koreografi[/YOUTUBE]
Dortmund taraftarı da bu işten anlıyor belli :) Daha önce de çok güzel çalışmaları olmuştu. Dün gece de muazzam iş çıkarmışlar.
Bende Malaga taraftarı olsam kahrolurdum heralde. :D Dortmun'dun son golü bariz ofsayt, Malaga'nın da attığı 2. gol ofsayt gibi geldi bana. 2 takıma da helal olsun.
Dortmund'un son golü ve Malaga'nın 2.golü net ofsayt. Hakemler biraz macı katletmiş acıkcası.
Hakem bildiğin durumu eşitlemiş Malaga'nın golündeki hatayı telafi etmiş.Böyle hakemler nasıl böylesine maçlara atanıyor anlamış değilim.Üstelik çeyrek finaldeki en kritik maçtı bu maç.
İlk golde Reus harika bir pas atmış.
http://24.media.tumblr.com/bf6e2cb78...equ6o1_500.gif
Golün hazırlanış biçimi harika, klas bir topuk pası ve gol. :) O değilde adamlar ne kareografi yapmış be abi, hayran kaldım.
Pastore attı PSG 1-0 önde Barça deplasmanında.