Sayfa 19 / 32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yarı Final' de bize Barcelona gelsin o zaman Bu haliyle eleriz biz Barcelona' yı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu arada Buffon bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yarı Final' de bize Barcelona gelsin o zaman Bu haliyle eleriz biz Barcelona' yı
    Real Madrid'i eledik yani ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şu ana kadar Şampiyonlar liginde yenilmeyen tek takım Dortmund.

Muhtemelen yarı finale iki İspanyol , iki Alman takımı kalacak. İki ligde son beş sezonda yükselişte olan iki lig hatta zirve yaptılar. Teknik kapasitenin daha ağır bastığı ligdeki takımlar bu sezon Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Özellikle İngilizler için hüsran o kadar yatırıma rağmen çeyrek finalde tek takımları yok. Geçen sezon Chelsea'nin iğrenç futbolundan sonra bu sezon ş.liginde futbol kazanacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bayern Münih-Barcelona finalini izlemeyi çok istiyorum. Bu sene; kupa hak edene, futbol oynayana gidecek böylece.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dortmund'un 4-0, 5-0 yenebileceği maç 0-0 bitti, futbolun adaleti yok.

2 final tahminim var ; Real Madrid - Bayern Münih ve Juventus - Dortmund. Büyük ihtimal ilk tahminim gerçekleşecek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Benim final tahminim Dortmund - B.Munih özellikle B.Munih - Barça ve Dortmund - Real eşleşirse Almanların final oynama olasılığı yüksek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Madrid - bayern finali olur bence

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bayern şampiyon olurda gerisini bilmem

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

ben grup elemelerinde arkadaslar arasinda konusmustuk dedim finalde real bayern oynayacak böylede olacak ve bayern alacak

11. Default

benim tahminim real-manu eşlemesinin galibi final görür diye olmuştu. madrid final görücek ama rakibi kim olur bilemiyorum. dortmund ya da bayern diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Herkesin aklı bizim maçtaydı tabi benim de öyle. Şimdi baktım da Dortmund 2-1 geriden gelip 3-2 çevirmiş maçı turu da geçmiş.2 Golü de 90'da atmışlar.

sakary Ali Misafir

Dortmund maçını izliyordum. Turdan ümidi kesmistim ama muhteşem dışı bir geri dönüş oldu. 2-2'den sonraki 30-45 saniyelik bölümde taraftarın-oyuncuların davranışları golün işaretiydi. Gol net ofsayt olsa da Dortmund inanmıştı. Muhteşemdi. Tebrikler Dortmund'a. Yazık oldu Malaga'ya..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Dortmund çok büyük oynuyor. Yarın Barcelona ve Bayern'de tur atlarsa geriye kalan dört takımında şansını %25 olarak görürüm. Oynadığı futbolla Dortmund'un bu takımlardan hiç bir farkı yok. En az diğer takımlar kadar şansı var Dortmund'un. Kupayı kazanmaları sürpriz olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu Dortmund'a final yakışır diyeceğim; ama diğerleri de çok iyi be!

İnşallah şu kupaya uzanırlar ve endüstiyel futbol büyük bir mağlubiyet alır. Yürü be Klopp reyiz!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dortmund favorilerimden benim final tahminimde zaten Almanların oynayacağı yönünde.Real Madrid gelirse yarı finalde onları eleyeceklerini düşünüyorum ben ama Bayern ve ya Barça gelirse işleri zor.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Real Madrid-Barcelona ya da Real Madrid-Bayern finali olabilir Dortmund'un şansı ne yazık ki diğerlerine göre daha az %10 filan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Malaga taraftarı olsam, üzüntümden yemekten kesilirdim. 2 dakikada gitmiş hayalleri.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Yıllaaar yıllar önce Manu-Bayern Münih finalinde böyle olmuştu. 90. dakika Bayern 1-0 öndeydi, uzatmalarda iki gol atıp kupayı kazanmıştı Manu Tabi finalin şoku çok daha ağır olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dünkü skora rağmen Dortmund'un futbolunun gerilediğini düşünüyorum. Bu yüzdendir ki Final görmeleri biraz zor gibi. Tabi gelecek rakibe göre değişir herşey.

Kura ne zaman çekilecek bu Cuma mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Aynen bu cuma çekilecek kuralar.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

[YOUTUBE="vYhdug8PtfI"]B.Dortmund - Malaga / Koreografi[/YOUTUBE]

Dortmund taraftarı da bu işten anlıyor belli Daha önce de çok güzel çalışmaları olmuştu. Dün gece de muazzam iş çıkarmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post

Dortmund taraftarı da bu işten anlıyor belli Daha önce de çok güzel çalışmaları olmuştu. Dün gece de muazzam iş çıkarmışlar.

Malaga'lıların hiç biri dönüp bakamamış bile.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende Malaga taraftarı olsam kahrolurdum heralde. Dortmun'dun son golü bariz ofsayt, Malaga'nın da attığı 2. gol ofsayt gibi geldi bana. 2 takıma da helal olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dortmund'un son golü ve Malaga'nın 2.golü net ofsayt. Hakemler biraz macı katletmiş acıkcası.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hakem bildiğin durumu eşitlemiş Malaga'nın golündeki hatayı telafi etmiş.Böyle hakemler nasıl böylesine maçlara atanıyor anlamış değilim.Üstelik çeyrek finaldeki en kritik maçtı bu maç.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İlk golde Reus harika bir pas atmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Golün hazırlanış biçimi harika, klas bir topuk pası ve gol. O değilde adamlar ne kareografi yapmış be abi, hayran kaldım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Pastore attı PSG 1-0 önde Barça deplasmanında.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Sayfa 19 / 32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri