Quote:
Originally Posted by
Barak
Abi benim takip listem yüzlerce oyuncudan oluşuyor :) 2030'da şuanki Menajeri emekli edip aynı kariyerde başka menajer profili ile kararlılık v.s yükseltip yaşıda biraz gençleştirip deniycem.
Bu seride daha önceki kariyerimde 2020 yılına geldiğimde genç yaşta (36-37) ama amatör seviyede başlamıştım o çok iyi gelişmişti.
Ama şuda var. Oyuna o profilin etkisi neki bunu tam anlamadım. Misal bana şuana kadar Arsenal ve Hollanda gibi o profilin yanından geçmeyecek yükseklikte teklif geldi. Benim profilim oyuncuların psikolojisini etkilemiyorsa sadece antrenman yaptırıyorsam bence çok gelişmenin bir anlamı yok.
Zaten 24 tane antrenör alabiliyorum. Senin bilgin var mı bu konuda ? Profilin tam etkisi ?
Profilin tam etkisini bende pek bilemiyorum. Ama kararlılık-motivasyon ve disiplin antrenman yıldızlarını etkiliyor bu da zaten oyunun başlarında işe yarar sonrasında ne kadar yarayacağı meçhul. Çünkü zaten şu anda daha iyi profilde ve yıldızda hocalar getirebiliyorsun. Birde dediğin gibi bir dene bakalım ne sonuçlar çıkacak merak ediyorum.
Quote:
Originally Posted by
RodiMood
Abi bazı özellikler gelişmiyor, o yüzden ben çok kötü başlatmıyorum profili. En azından vasat başlayıp öyle geliştiriyorum. amatör başlayınca 3-4 te kalıyor, sinir oluyorum :D
Haklısın değişmiyor ama o kadar eğitim alıyoruz, yıllarca aynı takımı yönetiyoruz. Buna rağmen 1 kıdım bile neden oynamıyor ben onu merak ediyorum.
Arkadaşlar şansızlık eseri kayıtlı save bir daha gitti. Bu sefer BJK maçından önceye kadar gittim. Sonraki maçları tekrar yaptım.
Fakat Milan maçına parantez açmak isterim. Daha önce yenildiğim için denge bozulmasın diye yenilene kadar save-load yaptım. Bilginiz olsun. 1 kez yendim iki kez berabere kaldım. Bu şekillerde bile milan elenebilirdi. Bu yüzden böyle davranmayı seçtim. Ama Metalist maçını normal oynadım. Affınıza sığınırım.
Bu save bozulmadan önce yendiğimiz BJK ve berabere kaldığımız Gençlerbirliği maçlarında yenildik. Lig için hiç iyi olmadı. Diğer türlü potadaydık.
http://i.imgur.com/83eE7hC.jpg[/IMG]
http://i.imgur.com/2FifSMI.jpg[/IMG]
Bendemi bir sorun var yoksa forumdamı bilmiyorum ama akşamdan beri foruma giremedim.
Şimdi yayınıda açacaktım ama URL bulunamadı hatası alıyorum. Var mı bir bilgisi olan?