Quote Originally Posted by Barak View Post
En ilginci 20 tane gözlemcim var. Dünyanın dört bir yanına yolluyorum adamlara aman vermiyorum senin oyuncu bilgi seviyen benden nasıl yüksek ya Kararlılık v.s'yi anladıkta bilgi seviyesi bende niye düşük
Benim tahminim şu şekilde.
Ben oyuncuları inceliyorum. Her incelediğimden işime yarayacağını düşündüğümü süresiz takibime alıyorum. Özellikler bende kapalı olduğu için her oyuncuyu 2 ay izletiyorum. Tüm özellikleri açılıyor. Oyuncu artık benim işime yaramayacak düzeye gelince yada büyük bir takıma gittikten sonra artık alamayacaksam takipten çıkarıyorum. Bunlardan dolayı olabilir. Her fırsatta türk asıllı oyuncu arıyorum. Özellikle mart ayında daha çok arama ekranını kullanıyorum. Sık sık Milli takımın 19 ve 21 yaş altı takımlarını inceliyorum. Yeni oyuncu takıma katmışlarmı diye bakıyorum. Katmışlarsa hemen gözlemlemeye başlıyor ve süresiz takibime alıyorum.
Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
AL grubu kolay geçmiş bakalım yeni rakibimiz kim olacak
Teşekkürler. Beklemediğim şekilde kolay geçti. Tahminim sıradaki takım çok zorlu olacaktır. Çünkü ilk Avrupa deneyimimiz olduğundan dolayı güçlü bir rakip gelebilir hatta özellikle ŞL den bile gelebilir.