Delgado yu Trabzon alsin :)
Gerci sakatligi gectikten sonra hic izlemedim ama
Printable View
Delgado yu Trabzon alsin :)
Gerci sakatligi gectikten sonra hic izlemedim ama
Beşiktaş elindeki yabancıları elinden çıkarmaya uğraşıyor, bu yüzden para istemediler. Bence farklı yere çekmenin manası yok.
Takımdan oyucular ayrılabilir ama Delgado'nun gitmesi ve Tabata 'nın kalması ayrıca ıslıklanarak gönderilmesi hiç iyi olmadı.
Sponsorda pürüz varmış Haber1903'e göre :) Sponsor bulmadan zevkine gitti görüştü anlaştı yöneticiler Robinho ve City ile tabi :)
Erdem Ulus çok güzel anlatmış Delgado'yu
http://www.haber1903.com/Haber-15861-hoscakal-delgado
Tüylerim diken diken oldu yau .. Hoşçakal Delgado keşke daha iyi şeyler olsaydı iki taraf için de ama hayırlısı böyleymiş..
Aurelio geliyor...
Haber1903 Robinho yattı demiş.Nedir bu sitenin güvenilirliği?
Hoşçakal Matias Emillo.
Ve son kez...
Hoşçakal Del-gado.
:) çok iyimiş.
Robinho transferinin rafa kaldırılmasından sonra hızlı bir şekilde harekete geçen Başkan Yıldırım Demirören ve ekibi rotayı Almanya`ya çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören`in uçağı şu sıralarda Almanya`ya doğru hareket etmek üzere. Aldığımız bilgilere göre Grafite ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, Alman Milli Takımı`nın önemli golcülerinden birini renklerine bağlamak üzere.
Gelişmeler Haber1903`de...
-HABER1903-
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©
Beşiktaş yönetimi Türk statüsünde oynayan Mehmet Aurelio`nun transferi için gerekli girişimlere başladı ve teklifini iletti. Yarın yüksek bir ihtimal ile Mehmet Aurelio`nun Beşiktaş kulübüne olumlu cevap vermesi ve kendisini siyah beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
-HABER1903-
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©
Sadece Türkiye`de değil Avrupa basınında da maşetlerde inmeyen Beşiktaş-Robinho flörtü sona erdi.
Beşiktaşlı yöneticilerin yıldız oyuncunun transfer edilmemesi konusunda karar birliğine vardı ve rotayı başka bir yöne çevirdi.
Gelişmeler az sonra...
-HABER1903-
%100'dü yahu nasıl rafa kaldırıldı bir anda ?
Gomez,Klose ya da Leverkusen'nin forvetleri olabilir mi?
Bunun üzerine yaptığımız araştırmalar sonunda bilgilerine başvurduğumuz Beşiktaşlı yöneticiler, Mehmet Aurelio isminin bir ara düşünüldüğünü, ancak 1,7 milyon Euro olan maaşının yüksekliğinden dolayı bu ismi gündemlerinden düşürdüklerini açıkladılar.
Şu an için Beşiktaş yönetiminin..., transfer çalışmalarında önceliği forvet hattına verdiği öğrenildi. Haber1903
Aurelio gelirse Robinho dan daha çok sevinsin bence Beşiktaşlılar
Yok artık abartmayın Aurelio'yu Robinho'yla kıyaslamak çok saçma adam eskisi gibi değil. Adam 2 senedir üst düzey maça çıkmadı. Ön libero için Ceyhun Gülselam iyi bi tercih olur aslında ama Beşiktaş'ın ön liberoya ihtiyacı var mı ki?
Fenerbahçe Robinho için yarın görüşmeye gidiyormuş. Fenere geLebiLir Robi :)
AureLio süper oLur ama bir forvet şart. Dzeko yu istiyorum. KLose,Dzeko ikiLisinden birisi geLsin.
Klose'nin Dünya Kupası performansından sonra gelmesi imkansız gibi bişey bence..
Abi Fener Robi'yi almaz.. Kulup içinde en çok kazanan 3,5 milyon €. Robi 6 milyon € gibi bir para istiyoki bu riske girmezler.
Aurelio içinde Türkiye'de bir kulube giderse tazminat maddesi vardı sanırım. O yüzden zaten Galatasaray veya Beşiktaş bir işlem yapamıyor.
Evet bildiğim kadarıyla Ronaldinho'yu bunun için reddetti Aykut Kocaman.
yok o tazminat işi çözüldü yok öyle birşey artık diye hatırlıyorum
Forza haLa ısrarLa Robinho diyor :S
Aman daha da yazmayacağım artık bu aLana. Kim geLikcese, geLsin, resmi açıkLama yapıLsın ondan sonra yorumumu yazarım. Ben yoruLdum artık yahu :)
Robinho işi yarın iyi kötü sonuçlanır düşüncesindeyim.
Aurellio için bugün yöneticilerden bilgi aldık gündemde değilmiş diye haber yapmışlardı.2 saat sonra değiştirmişler.:icon_smile: Guti'de pürüz çıktı diye haber yapmışlardı.O da tutmadı.Pek güvenirliği olan bir site değil yani.
Aurellio için Fenerbahçe'ye tazminat ödenmeyecekse gelsin bence.İyi bir transfer olur.Robinho'nun yanında bir de forvet alınırsa daha iyi olur.
...Podolski?
Klose iyi olur :D
Robinho için kesin karar HJK Maçından sonra verilecek.
Şahsen hala Robinho'nun çoktan imzaladıgını düşünüyorum. Almanya'dan gelecek golcüyle anlaşıp , Aurelio-robinho-Klose vs. gibi 3 oyuncuya birden imza attırıp gövde gösterisi yapmak isteyebilir Demirören bence. Çünkü bu tip şeyleri seven birisi Başkan.
Edittttt: TRT ; Robinho sponsor ile geliyor , Klose Beşiktaşın kendi kaynakları ile.Allahım rüya mı bu :D