Şu kuru geyiği Kafe 5'te ıslayalım biraz...
Öncelikle diyorum ki espri kabiliyeti 0 altında 98,9 olan mAyg.'ın yazmasını engelleyelim..:)
Printable View
Şu kuru geyiği Kafe 5'te ıslayalım biraz...
Öncelikle diyorum ki espri kabiliyeti 0 altında 98,9 olan mAyg.'ın yazmasını engelleyelim..:)
Selamlar arkadaşlar, bu güzel günde nasılsınız bakalım?
soruma cevaplarınızdan anladım zaten ne konusuldugunu:D :D :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sıze bısı sorıcam: ben şimdi bugün okuldan kaçmak için yalan söyledim yönetime caizmi:D kimseye zararım dokunmadı ..
Kuru geyik "kuru kalabalık" lafından esinlenilerek söylenmiştir yani varlar ama bir işe yaramıyorlar.:D
Serkan sınav güzel geçti sanırım. :)
Ulen mAyg.pat.:D
üfff yaa aygün gelmiş.zuhaha
Sınav güzeldi ya, 2,5 saat sürüp, beynimi durdursa da,:D iyiydi. 100 alırdım ama hoca vermiyor, uygulama sınavı olduğu için not değil, geçti kaldı şeklinde açıklanıyor...
geçtin yani:Dallah bizede nasip etsin
Serkan abi kalır :D:D
Hoca vermez öğrenci alır Serkan :) Meşhur bir profesör lafı.:zuhaha
Hoca bayan mı :D
Geçtim ulen geçtim, 60 alamayacak kağıt vermedim. Zaten 2 soru vardı, biri kesin doğru, diğeri de doğru, ee sonuç?:D:D
Bunu geçmek sadece f,nal sınavına girme hakkı veriyor, henüz dersi geçtim sayılmaz yani, 2 hafta sonra final var.:)
Atgün kaç bence sen koşarak hatta uçarak. :S :D
Yahu Aygün ne terbiyesizsin.Msn den bişeyler izlicem yazıyor.Söylersem banlanırım :D:D.Ömer naber la?:D
Ne diyosunuz ya ne terbiyesiz insanlarsınız ( ömer ve oğuzhan ) :D:D:D
Tüh be keşke Bayan olsaymış :D Bayan yok mu hiç :)
Emre abi 5in1 :)
Aygün bizim okul bayan hoca dolu :D:D.
Oooo iyi :D
Bizim bayan proflar senin ninen yaşındadır Aygün.:D O nedenle pek bu konulara girme derim. Devam edersen zararlı çıkan sen olursun.;;)
Abi bu sorun ne biliyor musun ? Turksportal forumlarında veritabanı işlemleri yapılmaktadır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Anlayışınıza teşekkür ederiz. Turksportal
mAyg sen bi kere bayanla karşı karşıya gelsen ayakların,dilin,parmakların,.......(noktalı yerde ne yazdığını biliyorsunuz.:zuhaha) kitlenir oğlum..:D
Yazıyor işte veri tabanı değişiklikleri yapılıyor diye.:D Değişime gidiyoruz işte yavaş yavaş...
Tema daraldı biraz yanlardan..:)
Biraz mı birşey kalmadı yahu. :D
5in1:n: