Şu kuru geyiği Kafe 5'te ıslayalım biraz...
Öncelikle diyorum ki espri kabiliyeti 0 altında 98,9 olan mAyg.'ın yazmasını engelleyelim..![]()
Şu kuru geyiği Kafe 5'te ıslayalım biraz...
Öncelikle diyorum ki espri kabiliyeti 0 altında 98,9 olan mAyg.'ın yazmasını engelleyelim..![]()
Selamlar arkadaşlar, bu güzel günde nasılsınız bakalım?
"YÜCE ATATÜRK"
soruma cevaplarınızdan anladım zaten ne konusuldugunu![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sıze bısı sorıcam: ben şimdi bugün okuldan kaçmak için yalan söyledim yönetime caizmikimseye zararım dokunmadı ..
Kuru geyik "kuru kalabalık" lafından esinlenilerek söylenmiştir yani varlar ama bir işe yaramıyorlar.
Serkan sınav güzel geçti sanırım.
Ulen mAyg.pat.![]()
üfff yaa aygün gelmiş.zuhaha
Sınav güzeldi ya, 2,5 saat sürüp, beynimi durdursa da,iyiydi. 100 alırdım ama hoca vermiyor, uygulama sınavı olduğu için not değil, geçti kaldı şeklinde açıklanıyor...
"YÜCE ATATÜRK"
geçtin yaniallah bizede nasip etsin
Serkan abi kalır![]()
Hoca vermez öğrenci alır SerkanMeşhur bir profesör lafı.
![]()
Hoca bayan mı![]()
Geçtim ulen geçtim, 60 alamayacak kağıt vermedim. Zaten 2 soru vardı, biri kesin doğru, diğeri de doğru, ee sonuç?
Bunu geçmek sadece f,nal sınavına girme hakkı veriyor, henüz dersi geçtim sayılmaz yani, 2 hafta sonra final var.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Atgün kaç bence sen koşarak hatta uçarak. :S![]()
Yahu Aygün ne terbiyesizsin.Msn den bişeyler izlicem yazıyor.Söylersem banlanırım.Ömer naber la?
![]()
Ne diyosunuz ya ne terbiyesiz insanlarsınız ( ömer ve oğuzhan )
Tüh be keşke Bayan olsaymışBayan yok mu hiç
Emre abi 5in1![]()
Aygün bizim okul bayan hoca dolu.
Oooo iyi![]()
Bizim bayan proflar senin ninen yaşındadır Aygün.O nedenle pek bu konulara girme derim. Devam edersen zararlı çıkan sen olursun.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi bu sorun ne biliyor musun ? Turksportal forumlarında veritabanı işlemleri yapılmaktadır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Anlayışınıza teşekkür ederiz. Turksportal
mAyg sen bi kere bayanla karşı karşıya gelsen ayakların,dilin,parmakların,.......(noktalı yerde ne yazdığını biliyorsunuz.) kitlenir oğlum..
![]()
Yazıyor işte veri tabanı değişiklikleri yapılıyor diye.Değişime gidiyoruz işte yavaş yavaş...
"YÜCE ATATÜRK"
Tema daraldı biraz yanlardan..![]()
Biraz mı birşey kalmadı yahu.
5in1![]()