O zaman antrenör Mustafa Denizli'ydi Schuster gelmese bence Quaresma da gelmezdi açıkçası.
Printable View
O zaman antrenör Mustafa Denizli'ydi Schuster gelmese bence Quaresma da gelmezdi açıkçası.
Berk Güler diye biri Beşiktaşın harcı değil böyle transferler demiş, keşke şu an konuşma fırsatım olsa elemanla :D
Dhaa herşey bitmiş değil belki gelir belki gelmez yani Robinho , Q7 örneğinde de olduğu gibi..
Bu açıklama hiç birşey ifade etmiyor Robinho Beşiktaş'ta.Aksini iddaa edenlerle dalga geçiyorum şu an.
Dalga geçme onlar da kendilerince fikir belirtiyor ;)
Yarın gelir bence olmadı ertesi gün . . .
KesinLikLe yönetimin transfer öncesi belli etmemek amaçlı bir oyunu bu ;)
ikinizinde yazdiklari yanlis bir kere grafite sadece 1 sezon iyi performans göstermediki fransa liginde en iyi forvetlerden birisiydi oldum olasi adam ligde 10 golün assagisina inmedi.. keza niang da öyle fransa liginde her sezon rahat 15-20 gol atan bir oyuncuydu.. güizaya deseniz anlarimda istikrarli oyunculara is yapmaz deyip ön yargida bulunmak sacma..
Ben burada bir kaynağım var falan mı dedim ? Geleceğine inanıyorum ve gelecek dedim. Gelmediyse bu transferi gerçekleştirememek benim değil yönetimin sorunu. Foruma da girerim ben foruma girilmeyecek birşey söylemedim. İnsanlar inançları sayesinde varolurlar , bende inandıgım şeyin gerçekleşmesini umuyordum olmadıysa da ucunda ölüm yok kardeşlerim. Robinho olmaz Grafit olur , Grafite olmaz Podolski olur hiçbiri olmaz Guti dokunur Quaresma vurur.
Le Mans'da oynarken pek takip eden yoktu yani normaldir ortalamanın üstünde bir oyuncu olduğunu Wolfs. daki performansından sonra farketmek durumunda kaldık. Ama ligimizde fazla fazla iş yapacak bir oyuncu olduğu kesin.
21 yaşına kadar karton toplayıp , 21'inden sonra buralara gelmesi takdir edilecek bir azim gerçekten...Grafitenin diğer Brezilyalılar gibi olacağını sanmam , Quaresma gibi fakirliği de zenginliği de yaşamış bir oyuncudur , kaprisi olmaz. Gelmesini isterim.
Amacım Beşiktaş'ın alacağı bir oyuncuyu kötülemek değil Grafite'nin adı bizle geçtiğinde de demiştim bu adamı istemiyorum diye o yüzden boş boş laf sokmayın.
Grafite Le Mans'da bir sezon oynamış ilk sezonunda 12 gol attıktan sonra Wolfsburg'a transfer olmuş burda da ilk sezonunda 11 gol atmış.Sonraki sezon esas patlamayı yaparak 28 gol kaydetmiş.Son sezonda ise 11 gol atmış.Guiza bile 2 senedir 11 gol atıyor.Kariyerinin son senelerinde Grafite Beşiktaş'a ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama ortalamanın üstünde bir oyuncu olduğu doğru.Beşiktaş'ın aradığı isim mi orası soru işareti belki de Beşiktaş ilgilenmiyordur bile :D
3-4 sene önce 2-3 milyona tenezzül etmediğimiz adamı şimdi 7-8'e alırız :D
Bu da bizim özelliğimiz kardeşim =D
NTVspor bunu diyor bu doğru muu.?Quote:
Adı uzun süredir Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Brezilyalı yıldız Robinho, sonunda suskunluğunu bozdu. Golcü futbolcu, Türkiye'de oynamak istemediğini, İspanya ya da İtalya'da bir kulübü tercih edeceğini söyledi.
Evet öyle bir açıklama yapmış Robinho.
her yer bu haberle çalkalanıyor Guardiola araya girdi galiba:D
İtalya'da almak isteyen kim varki ?
Aklıma İnter geldi şimdi.İnter Cassano'yu istedi gitmedi Cassano
Balotelli takasını denerlerdi öyle olsa..?
hmm doğru...
Cesena'nın Ferrari ile ilgilendiği haberi var bir sitede.
Klose bayern 15 m euro istemiş biz 12 vermişiz klose ile 3,5 m euroya anlaşmışız:(
Robinho zora girmiş
eğer ikisde olmazsa genç bir forvet
Klose'nin bonservise 5'ten fazlası verilmemeli kesinlikle. Bu takım bu haliyle de şampiyon olur kimseye muhtaç değil. 12 milyon euro nedir ya. 2 sene top oynayacak adam için. 12+3 yıllık parası 15 yapar , 2 sene oynasa 1 yılı 7.5 milyona geliyor maliyet.Çok fazla. Ha ayrıca MSN'de de herkese söylüyorum , robinho için bundan 2 hafta önce ne kadar çok inanıyorsam geleceğine , şuan 2 kat daha fazla inanıyorum.Umudumu kestim diye anlaşılmasın yani 2 kat daha fazla inanıyorum :)
O paralara çok daha mantıklı transferler yapabiliriz yahu..
Ah ulan Robinho'ya 20 verilip alınacağına 25 verip Adebayor'u alsalar keşke.
Fox'a göre Robinho ile kesin olarak anlaşıldı diyorlar ve helikopterle İnönü'ye inecekmiş...
Yok artık. O adam gelmeyecek bence.. Gelirse iyi olur o ayrı =D
Helikopter de Demiören'in özel helikopteridir :D
Yoksa Beşiktaş çaktırmadan Haldun Üstünel'i mi transfer etti? :D
Belki de öyledir... http://img.donanimhaber.com/upfiles/...osomething.gifhttp://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/fkr.gif :icon_biggrin::icon_biggrin: