Bu mesajını siLdiğim adamLardan birisi konu dışı tek bir mesaj daha yazarsa o zaman benim nasıL daLga geçtiğimi görüceksiniz.
Geyik aLanımı burası ?
Printable View
Bu mesajını siLdiğim adamLardan birisi konu dışı tek bir mesaj daha yazarsa o zaman benim nasıL daLga geçtiğimi görüceksiniz.
Geyik aLanımı burası ?
Saat 4'ten beri gelişme olmamış transferde anlaşılan. Şimdi resmi siteye baktım Aurelio'nun fotoğrafları var Başkanımız ve yöneticiler ile :) .Yarın sağlık kontrolünden geçerek imzayı atacakmış İstanbul'da.
Aurelio'nun maliyeti çok uygun olmuş. Bugün o mevkiiye anadoludan transfer yapmak istesen bonservisi 3-4 milyon eurodan açarlar.
Aurelio gözümde fena oyuncu değildir, ancak ne Ernst'ten daha iyidir, ne de Necip'ten. 32 yaşında adam, 2 sene daha oraya alternatif olsa yeter zaten.
En azından ligdeki bazı maçlarda Ernst'i dinlendirip yabancı kontenjanını zorlamamış oluruz, Bobo, Guti, Zapo gibi oyuncular da ilk 11 dışında kalmaz.
Fenerbahçe - Beişktaş maçının sonunda otoparkta olaylar çıkmıştı .Aurelio'da vardı sanırım orda ,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim unutmuşum da .
Bu arada Aurelio kaç yaşında olursa olsun iyi transferdir , hayırlı olsun .
Nabza göre ver şerbeti Orelyo. Düşmanlarıydın sen bir zaman farkındasındır herhalde (:Quote:
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...o_formali_hbr1
Aurelio : "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum"
Kaç senelik "Aurelio" Beşiktaş'a imzayı atınca "Orelyo" oldu iyi mi. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
bu tip transferlere ve demeçlerine alışıldı artık bence türkiye'de
hala takımımda arda yı istemem o ayrı konu
aurelio fizik olarak iyi durumda ise tek ön liberoda takımı sırtlar ernest tekli oynayamıyor yanına kendi tarzında partner isteyen bi oyuncu
ama tabi beşiktaş a uyacak mı oda var nobre de bizde takır takır sıralıyordu beşiktaş'daki performansı ortada.
fiyat kalite ve kontejan açısından iyi transfer, nolursa olsun
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29772&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29773&tipi=K
Aurelio , Başkanımız ile Helsinki'de buluşmuş bugün. :icon_cool: :icon_smile:
Bu arada ilk fotodaki açık renk ceketli kişi kim yöneticilerimizden olduğunu sanmıyorum hiç görmedim ?
Edit::: Beşiktaş , Cruzeiro forveti Wellington Paulista ve Colo Colo takımının forveti Nicholas Millan ile ilgileniyor. LİGTV.
Millan çok iyi oyuncu keşke olsa isterim , Paulistayı bilmiyorum.
mekan sahibidir:D
Bizim yöneticiler hep benim siklette hey maşallah:zuhaha
Tekrardan takımımıza hayırlı olsun.
http://1.bp.blogspot.com/_ZOtRqyV68I...mourinho+2.jpg
:D Evet oymuş sanırsam.
Kartal'dan golcü atağı!
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...lington001.jpg
Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro'nun Başkanı Zeze Perrela Beşiktaş'ın, takımın golcü oyuncusu Wellington Paulista için teklif yaptığını söyledi.
Globo Esporte'ye konuşan Cruzeiro başkanı: " Beşiktaş, Wellington Paulista için 4. 8 milyon Euro önerdi. Ancak ne oyuncu Türkiye'ye gitmek istiyor, ne de biz onu bırakmak" ifadelerini kullandı.
1983 doğumlu ve 1. 80 boyundaki Wellington Paulista'nın; 2009'dan beri formasını giydiği Cruzeiro'da 75 maçta 40 golü bulunuyor.
(Lig TV)
Bu arada bazı forumlarda Aurelio için imza töreninin otopark'da yapılması isteniyor :)
Robinho Cuma gelecek, Pazartesi'de Holosko + para karşılığı Sercan alınacak.
Bu da benim kehânetim Ahmet'e rakip olayım dedim :)
Aman dikkat abi o kadar diyim sadece : )
Sana şu kadar söyLeyim hocam,eğer geLirse Robinho aynen şöyLe diyecek:
"O açıkLamayı yaptığımda geLen tek resmi tekLif Fenerbahçedendi.Fakat Beşiktaş'ın yaptığı tekLif geri çevriLmeyecek cinstendi".:)
Adam Türkiye'ye gelmeyeceğim diyor. Ayrıca skybet'in oranları da mı yalandı? Bence herşey belli oldu :)
Sercan ŞL varken işin içinde hayatta gelmez bence şimdi Beşiktaş'a.Ama bir sonraki sene neden olmasın veya devre arası.
Bu ŞL ne önemliymiş aga artık afedersin ama Yetenekli futbolcuysan Hırvatistan 4. liginden bile bulup çıkarıyorlar yapmayın yahu 1980 değiliz ki avrupa maçlarında oyuncular kendini göstersin.
Bunu sercan için değil genel olarak yazdım Sercanıda başından beri istemiyorum!
Sercan bizde iş yapar. Yedek forvet tabirine uyuyor bizim için.
Hatta yabancı kontenjanından dolayı Bobonun yerine bile oynar.
Bu arada bir kehânet daha Tabata'da Arabistan yolunda. Delgado'ya arkadaş olacak.
Neyse 1'ine az kaldı :D
Sercan zaten tanınıyordur az çok.Ama Sercan duygularıyla hareket edecektir.Düşünün kendi şehrinizin takımı tarihinde ilk kez şampiyon olmuş Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak.Şampiyonlukta da önemli bir payın var.Şimdi sen bunca zaman bunun için uğraştığın takımınla ŞL'nde oynamak istemez misin ? Sercan da kesinlikle istiyordur ve kalacaktır bence.Ayrıca Survivor'daki Ertan'a mesajında takımda kalacağının sinyallerini vermişti :D
UEFA Avrupa Ligi kura çekiminden sonra açıklama yapan Beşiktaş As Başkanı Serdal Adalı:
"Kura çekiminde o çıksın bu çıksın diye bir isteğimiz olmadı, çünkü UEFA`da ilerlemek istiyorsak, kiminle karşılaştığımızın önemi yok.
CSKA Sofya ve Rapid Wien maçları bizim için avantaj olacak, deplasmanda da kendi evimizdeymiş gibi oynayacağız, seyirci konusunda bir sıkıntımız olmaz. Diğer Türk takımlarının temsilcileri de bugün burada görmek isterdik, artık Türkiye`nin ülke puanını biz yükseltmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.
Transfer konusuna da değinen Adalı, artık transfer sezonun bitmesine kısa bir süre kaldığını, şu anda 1-2 alternatik üzerine yoğunluştuklarını ve transferi 1-2 gün içinde sonuçlandırmak istediğini ifade ederken yine isim vermekten kaçındı..
-HABER1903-
beşiktaş vagner love ile anlaşmak üzereymiş.
vagner love bu lige 3-4 gömlek üstün bir forvet. tabi eski formundaysa.
Kaynak? :) Bana göre de Love eski Love değil, son 2 yılı ülkesindeki takımlarda kiralık oynamakla geçti ve istatistikleri de hiç iyi görünmüyor. Beşiktaş'ıma gidecek tek golcü var benim için o da Klose. Ama hiç sanmıyorum düşünüldüğünü. Zaten geleceğini de düşünmüyorum.
Transfer sezonunun bitimine dek bir golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş rota değiştirdi. Transfer mevsiminde dünyaca ünlü yıldızların peşinde koşan ve Quarema ile Guti gibi büyük isimleri kadrosuna katan siyah beyazlı yönetim, strateji değiştiriyor.
Dört gün içinde bir golcü ile anlaşmak zorunda olan transfer komitesi büyük ve ses geirecek isimlerin yerine gol yollarındaki eksikliği giderecek, yetenekli ve başarıya aç futbolcuları öncelikli gündem maddesine aldı.
2-3 golcü ile görüşmelerini sürdüren siyah beyazlı kulüp kalan kısa sürede bu oyunculardan biri ile anlaşmaya vararak kadrosuna katmaya çalışacak.
Haber1903`ün edindiği bilgilere göre transferi düşünülen muhtemel isimler arasında hiç gündeme gelmemiş sürpriz golcüler de yeralıyor.
-HABER1903-