Aman babanın haberi olmasın.
Printable View
Aman babanın haberi olmasın.
Görkem anlatamadım galiba takımdan haz alamadımki, fanatiklik duygusu Bjk için hiç gelmedi bana, ama hep GS'ya duyduğum sempati maçlarını izlemem, hatta dünde arkadaşım bana tescili forma verdi, Baroş formasından :n: mayg duymaz merak etme :0:
Babam Galatasaraylı.
Ben de kendimi bildim bileli Galatasaray taraftarıyım.
Benim babam takım tutmaz. Türkiye ye geLdiğimiz yıLLarda Metin-ALi-Feyyaz ın fırtınasına kapıLarak Beşiktaş Lı oLmuştum. Ama iLeride oğLum oLursa ve Beşiktaş dışında bir takım tutarsa, biLemiyorumda benden çekeceği oLur. BabaLar ve oğuLLar farkLı takım tutmaz.
Babam Çaykur Rizespor'lu valla onun yolundan gitseydim işim zordu :D.
Ailem fanatik Fenerbahçeliydi. Hatta babamın fuarları olurdu Ankara'da,inşaat fuarları. Nasıl yapıyorsa hep Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçına denk gelirdi o fuarlar,3 sezon üst üste deplasman yapmışlığım vardı. :n:
Şimdi Denizlispor'luyum o ayrı. :)
Beşiktaşlıyız baba-oğul.
Ama o bana babamdan miras kalmadı , oğluma olan borcum..
Babamlar 5 kardeş babam dahil 3 ü Fenerli 2 si beşiktaşlı,2 dayım var onlarda Fenerli bizde sarının yanında lacivertten başkası olmaz :)
Benim Galatasaray'lı olmamın sebebi Babam değil. Neden Galatasaray'lıyım çünkü Galatasaray'lıyım, başka bi açıklaması yok bunun :n::n: Senin sebebin yine normal, benim bi arkadaş rüşvetle takım değiştirdi şimdi de maşallahı var fanatik oldu :D
Babam Fenerbahçeli. Annem sayesinde Galatasaraylı oldum.
Annemin karnında Ali Sami Yen'de maça gitmişim :)
Babam fanatik Fenerlidir.Onun yüzünden ben de 5-6 yaşına kadar Fenerli olmuşum.O yaşta maç izlediğim falan yok tabi sadece hangi takımlısın diye sorana Fenerliyim diyormuşum.Yakın akrabalarım beni Galatasaraylı yapmaya çalışıyorlardı.6 yaşında falandım.Büyük ihtimalle UEFA'yı aldığımızdan sonraki seneydi.Bir gün bakkala gittim.Mahallede Şenol diye bi abi vardı fanatik Galatasaraylı.Ben bakkala girdim o da ardımdan geldi bakkala.Gel seni Galatasaraylı yapalım dedi.Cık dedim.Anlaşma yapalım bak burdan bi poşet çikolata gofret ne istersen al parasını ben vericem sen de bundan sonra Galatasaraylı olucaksın dedi.Tamam dedim :n: Ve o gün bugündür Galatasaraylıyım.Bir poşet çikolatayla da olsa doğru yolu buldum :p
Çok küçük yaşlarımdan itibaren Galatasaray' ı tutarım ancak gerçek bağlanmam UEFA Kupası zamanında oldu. O renkler o ihtişam , HAGİ , Galatasaaray-İstanbul olarak bilinmemiz yani Türklerin temsilcisi olmamız son derece etkilemişti. Bu yüzden Galatasaray taraftarıyım ve renklerimize de aşığım :)
Beşiktaş'lıyım.Doğuştan,kendimi bildim bileli ve ölene kadar... :)
Hayır canım dediğim gibi ben GS'liyim beyler dedim helal la sana dedi al sana hediyem dedi formasını verdi şu ligde ilk yarı bitsin, formalar ucuzlasın, alıcam 1 tane bende.
Resimlerdeki Biz konusunda arkadaşın yakaladığı yazıdan sonra
Galatasaray'ı yaptığı transferlerden tuttuğunu düşünüyorum :) 1-2 sezon bekleseydin belki Beşiktaş'ta güzel transfer yapardı zor olucak senin için bi ondan bi ona :)
Yinede sen bilirsin :)
Babam şuan futbolla ilgilenmez ama ben küçükken çok koyu G.Saraylıydı. Ona rağmen kendimi bildim bileli F.Bahçeli oldum. Hatta bir ara (Gs'nin UEFA Kupası'nı aldığı dönemlerde olması lazım) Galatasaraylı olacağım demiştim, babam çok sevinmişti. Hatta biz Avrupada kupa alıyoruz çok başarılıyız felan diye anlatmıştı. Bende merakla izlerdim Galatasarayı ama o sözü söyleyince içimde bir hüzün bir burukluk oldu. (Belkide annemi evde 3'e karşı 1 bırakacak olmamdan dolayı 3 GS ve 1 FB :) ) Karar aşamasındaydım sonra ben F.Bahçeliyim takım değiştirmeyeceğim dediğimde baya bir kızmıştı. Bir karar ve bir öylesin bir böyle felan diye fırçalamıştı. Dedem F.Bahçeli olduğu için onunda etkisi büyüktür bende...
Benim Bursaspor aşkı bir inatla başladı :) Babam'ın iki abisi var. Babam Fenerbahçe, amcalarımda Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları :D TAbi küçükken kim daha çok para verir, daha çok çikolata püskevit(!) alırsa onun takımından olurduk. Ama bir yerden sonra bunaltmaya başladılar baskılarıyla, bende hepsinden kaçıp amcaoğlu gibi şehrimin takımını desteklemeye başladım. İyiki yapmışıııııım, iyiki yapmıışııııım :D
Bizim aile komple Galatasaraylıdır ama annem ve babam futbolla fazla alakalı değiller. Sadece Galatasaraylılar. Benim Galatasaraylı olmamdaki asıl etki fanatik olan abim :)
Baba - oğul fanatik Fenerliyiz.
Koyu beşiktaşlısın ama GS armasına aşıksın ilginç ..