Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Baba Takımı !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aman babanın haberi olmasın.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Görkem anlatamadım galiba takımdan haz alamadımki, fanatiklik duygusu Bjk için hiç gelmedi bana, ama hep GS'ya duyduğum sempati maçlarını izlemem, hatta dünde arkadaşım bana tescili forma verdi, Baroş formasından mayg duymaz merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Babam Galatasaraylı.
    Ben de kendimi bildim bileli Galatasaray taraftarıyım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim babam takım tutmaz. Türkiye ye geLdiğimiz yıLLarda Metin-ALi-Feyyaz ın fırtınasına kapıLarak Beşiktaş Lı oLmuştum. Ama iLeride oğLum oLursa ve Beşiktaş dışında bir takım tutarsa, biLemiyorumda benden çekeceği oLur. BabaLar ve oğuLLar farkLı takım tutmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Babam Çaykur Rizespor'lu valla onun yolundan gitseydim işim zordu .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ailem fanatik Fenerbahçeliydi. Hatta babamın fuarları olurdu Ankara'da,inşaat fuarları. Nasıl yapıyorsa hep Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçına denk gelirdi o fuarlar,3 sezon üst üste deplasman yapmışlığım vardı.

Şimdi Denizlispor'luyum o ayrı.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Görkem anlatamadım galiba takımdan haz alamadımki, fanatiklik duygusu Bjk için hiç gelmedi bana, ama hep GS'ya duyduğum sempati maçlarını izlemem, hatta dünde arkadaşım bana tescili forma verdi, Baroş formasından mayg duymaz merak etme
    Anladımda madem haz alamadın en başından bıraksaydın
    Neden biraz saçma ama boşver ne diyelim Hayırlı olsun

Böyle bi anda takım değiştirmen ilginç

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşlıyız baba-oğul.

Ama o bana babamdan miras kalmadı , oğluma olan borcum..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Babamlar 5 kardeş babam dahil 3 ü Fenerli 2 si beşiktaşlı,2 dayım var onlarda Fenerli bizde sarının yanında lacivertten başkası olmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim Galatasaray'lı olmamın sebebi Babam değil. Neden Galatasaray'lıyım çünkü Galatasaray'lıyım, başka bi açıklaması yok bunun Senin sebebin yine normal, benim bi arkadaş rüşvetle takım değiştirdi şimdi de maşallahı var fanatik oldu
    Screw you guys, I'm goin' home

Babam Fenerbahçeli. Annem sayesinde Galatasaraylı oldum.
    Annemin karnında Ali Sami Yen'de maça gitmişim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Babam fanatik Fenerlidir.Onun yüzünden ben de 5-6 yaşına kadar Fenerli olmuşum.O yaşta maç izlediğim falan yok tabi sadece hangi takımlısın diye sorana Fenerliyim diyormuşum.Yakın akrabalarım beni Galatasaraylı yapmaya çalışıyorlardı.6 yaşında falandım.Büyük ihtimalle UEFA'yı aldığımızdan sonraki seneydi.Bir gün bakkala gittim.Mahallede Şenol diye bi abi vardı fanatik Galatasaraylı.Ben bakkala girdim o da ardımdan geldi bakkala.Gel seni Galatasaraylı yapalım dedi.Cık dedim.Anlaşma yapalım bak burdan bi poşet çikolata gofret ne istersen al parasını ben vericem sen de bundan sonra Galatasaraylı olucaksın dedi.Tamam dedim Ve o gün bugündür Galatasaraylıyım.Bir poşet çikolatayla da olsa doğru yolu buldum

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Babam fanatik Fenerlidir.Onun yüzünden ben de 5-6 yaşına kadar Fenerli olmuşum.O yaşta maç izlediğim falan yok tabi sadece hangi takımlısın diye sorana Fenerliyim diyormuşum.Yakın akrabalarım beni Galatasaraylı yapmaya çalışıyorlardı.6 yaşında falandım.Büyük ihtimalle UEFA'yı aldığımızdan sonraki seneydi.Bir gün bakkala gittim.Mahallede Şenol diye bi abi vardı fanatik Galatasaraylı.Ben bakkala girdim o da ardımdan geldi bakkala.Gel seni Galatasaraylı yapalım dedi.Cık dedim.Anlaşma yapalım bak burdan bi poşet çikolata gofret ne istersen al parasını ben vericem sen de bundan sonra Galatasaraylı olucaksın dedi.Tamam dedim Ve o gün bugündür Galatasaraylıyım.Bir poşet çikolatayla da olsa doğru yolu buldum
    Küçükkende böyle açmışsın yani anlatmak istediğin bu mu ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Çok küçük yaşlarımdan itibaren Galatasaray' ı tutarım ancak gerçek bağlanmam UEFA Kupası zamanında oldu. O renkler o ihtişam , HAGİ , Galatasaaray-İstanbul olarak bilinmemiz yani Türklerin temsilcisi olmamız son derece etkilemişti. Bu yüzden Galatasaray taraftarıyım ve renklerimize de aşığım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş'lıyım.Doğuştan,kendimi bildim bileli ve ölene kadar...

dün arkadaşın forma verince mi sempati duydun anlamadım ki.
    neyse ne, takım değiştirmeyeceksin diye bi olay yok.
    hayırlı olsun, hosgeldin aramıza demekten baska bisi bulamadım bu konuya.

Hayır canım dediğim gibi ben GS'liyim beyler dedim helal la sana dedi al sana hediyem dedi formasını verdi şu ligde ilk yarı bitsin, formalar ucuzlasın, alıcam 1 tane bende.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Resimlerdeki Biz konusunda arkadaşın yakaladığı yazıdan sonra

Galatasaray'ı yaptığı transferlerden tuttuğunu düşünüyorum 1-2 sezon bekleseydin belki Beşiktaş'ta güzel transfer yapardı zor olucak senin için bi ondan bi ona

Yinede sen bilirsin

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Babam şuan futbolla ilgilenmez ama ben küçükken çok koyu G.Saraylıydı. Ona rağmen kendimi bildim bileli F.Bahçeli oldum. Hatta bir ara (Gs'nin UEFA Kupası'nı aldığı dönemlerde olması lazım) Galatasaraylı olacağım demiştim, babam çok sevinmişti. Hatta biz Avrupada kupa alıyoruz çok başarılıyız felan diye anlatmıştı. Bende merakla izlerdim Galatasarayı ama o sözü söyleyince içimde bir hüzün bir burukluk oldu. (Belkide annemi evde 3'e karşı 1 bırakacak olmamdan dolayı 3 GS ve 1 FB ) Karar aşamasındaydım sonra ben F.Bahçeliyim takım değiştirmeyeceğim dediğimde baya bir kızmıştı. Bir karar ve bir öylesin bir böyle felan diye fırçalamıştı. Dedem F.Bahçeli olduğu için onunda etkisi büyüktür bende...

Benim Bursaspor aşkı bir inatla başladı Babam'ın iki abisi var. Babam Fenerbahçe, amcalarımda Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları TAbi küçükken kim daha çok para verir, daha çok çikolata püskevit(!) alırsa onun takımından olurduk. Ama bir yerden sonra bunaltmaya başladılar baskılarıyla, bende hepsinden kaçıp amcaoğlu gibi şehrimin takımını desteklemeye başladım. İyiki yapmışıııııım, iyiki yapmıışııııım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bizim aile komple Galatasaraylıdır ama annem ve babam futbolla fazla alakalı değiller. Sadece Galatasaraylılar. Benim Galatasaraylı olmamdaki asıl etki fanatik olan abim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Baba - oğul fanatik Fenerliyiz.

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Resimlerdeki Biz konusunda arkadaşın yakaladığı yazıdan sonra

Galatasaray'ı yaptığı transferlerden tuttuğunu düşünüyorum 1-2 sezon bekleseydin belki Beşiktaş'ta güzel transfer yapardı zor olucak senin için bi ondan bi ona

Yinede sen bilirsin
    Şakamı bu ? transferlerle alakalı değil diye herhalde bi 5-6 kere yazdım benim sevgim armaya ve taraftara bu. isterse gitsin u18 takım ile çıksın hiç farketmez

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şakamı bu ? transferlerle alakalı değil diye herhalde bi 5-6 kere yazdım benim sevgim armaya ve taraftara bu. isterse gitsin u18 takım ile çıksın hiç farketmez
    Sen koyu beşiktaşlıyımda yazmışsın neye inanalım bilemedik

Neyse beni ilgilendirmez tuttuğun takım

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Koyu beşiktaşlısın ama GS armasına aşıksın ilginç ..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri