Originally Posted by
koray_capello
Delgado'nun oynamadığı pozisyon kalmadı ve şuan için istediği mevkide yani forvet arkası oynuyor. Vasat bir oyuncu, bunu kabul etmek kolay olmayabilir ama artık burada Beşiktaşlı bir taraftar olmanın dışında Beşiktaş araştırmacısı isem bunu kabul etmeliyim. Arjantin Milli takımı ise tam bir şişirme, basının şişirmesi tıpkı Higuain için kardeşinden daha yetenekli, Maradona dedikleri gibi. Delgado'nun Milli takımda oynaması için Aguero, Messi, Maxi Rodrigez, Aimar, Tevez, Belluschi, Sosa v.s gibi adamların toplu halde sakatlanması yada zehirlenmesi lazım.
Ben Beşiktaş araştırmacı isem Delgado'nun özelliklerini düşüreceğim, Delgado'nun çıkıp oynayacağı topla benim hatalı sizlerin haklı olduğunu göstermesini bekleyebiliriz belki. Zaten daha hiçbir şey yapmamış Delgado'ya gözünün yaşına bakmadan 16-17 gibi puanlar vermiş ve cömert davranmışız, üstüne bir de top oynarsa bunu hakederse ne puanlar veririz hesap edin. Sonuçta Delgado'nun özelliklerini düşürmek benim de hoşuma gitmiyor ama şunun artık farkına varmalıyız :
Oyuncuya bir profil belirleyip oyuncunun gerçek hayatta bu Fm deki görüntüsüne kavuşmasını beklemek bizim işimiz değil, bizim işimiz oyuncunun yaptıklarına göre, bize gösterdiklerine göre bir profil belirlemek.