Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Nesil
    2003

Default [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Beşiktaş oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Favori Personeller : Nihat,Ertuğrul Sağlam.

Vanilya Demo'da bu şekilde görünüyor.Acaba oyunda da böyle mi olacak ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ayrıca oyunda da BJK'nin 10 şampiyonluğu görünüyor...

Beşiktaş’ın 2 Şampiyonluğu
    Beşiktaş’ın, 1959'da başlayan ligden önceki 2 şampiyonluğunun, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu kararıyla lig şampiyonluğuna eklenmesiyle siyah-beyazlıların şampiyonluk sayısı 12 olarak tescillendi. Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunun konuyla ilgili almış olduğu karara ilişkin Beşiktaş Kulübünün açıklaması şöyle: "Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu; 09.05.2002 tarihinde yaptığı toplantısında 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarına ilişkin şampiyonluklarımızın onaylanması talebimizi yerinde ve haklı görerek Beşiktaş Jimnastik Kulübünün var olan 2 şampiyonluğunun Türkiye Şampiyonluğu olarak Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına tescil edilmesini karara bağlamıştır." Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinde yer alan açıklama da şöyle: "Türkiye 1. Ligi'nin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında Beşiktaş Kulübünün 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi Şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF yıldız kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır."

Şampiyonluk Sayıları
    Fenerbahçe: 17
    Galatasaray: 16
    Beşiktaş: 12
    Trabzonspor: 6

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Favori Personeller : Nihat,Ertuğrul Sağlam.

Vanilya Demo'da bu şekilde görünüyor.Acaba oyunda da böyle mi olacak ?
    Sanırsam demo'da sadece oyunda gözükebilen staff var, yani reputation'ı demo'da yer alamayacak kadar düşük olanlar veya non-player olanları henüz göremiyorsunuz. Bunun peşine düşüp halledeceğim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlhan, şampiyonluk sayısı işine de el atarsan sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onu değiştirmek pek mümkün olmayacak sanırım ama yine de bakarız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ayrıca takım bilgilerinin en altına FM08'de ilk defa gördüğüm özellik takımların bazılarında Takım Kaptanı yazıyor.Ancak Beşiktaş'ta bunu göremedim.

İbrahim Üzülmez'de eklenebilir Kaptan olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zaten kaptan seçimlerinde 1. Üzülmez, 2. Toraman. Rahat olun o konuda

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İlhan abi şu şampiyonluk konusuna da halletsen süper olur yahu
    12 değil 10!.Bazılarının ağzına sakız olmayalım sonra...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    10 değil 12! yacaktım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    .
    http://www.turkfutbolu.net/turkiyeku...upasi_TFF.html

Bu metinde ozellikle TFF'nun "Bu sebeple şampiyonada iki defa birincilik kazanmış Beşiktaş Jimnastik Kulübünün ..... bu başarılarının Türkiye Profesyönel Ligi Şampiyonluğu olarak kabulü mümkün değildir." kisimina dayanarak sampiyonluk sayisinin oyunda 12 olmasi mumkun degildir.

Ayrica unutmamak gerekir ki Besiktas'in sampiyon oldugunu iddia ettigi yillarda (1956-57, 1957-58), bu yillarda aldigi basarilar sayesinde Sampiyon Kulupler Kupasi'na katilma hakkini one surerek sadece yildiz sayisi toplaminda bir ekleme yapilmistir. Ancak 1955-56 sezonundaki basarilari nedeni ile 1956-57 sezonunda Sampiyon Kulupler Kupasina katilan Galatasaray icin ayni bicimde sampiyonluk toplaminda oynama yapilmamistir.

Turkiye Profesyonel Futbol Ligi 1959 yilinda ilk musabakalarini yapmistir ve oyunda da sadece bu yildan itibaren kazanilan sampiyonluklar eklenmektedir. Besiktas'in +2 sampiyonlugu sadece ve sadece yildiz hesabi icin gecerlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379

Ömer abi burada da DİP NOT var, ekliyorum buraya da.

Ayrıca tüm tablolarda da BJK'nin şampiyonluk sayısı 12 olarak geçiyor.Oyunda neden geçmesin ?

Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Zaten kaptan seçimlerinde 1. Üzülmez, 2. Toraman. Rahat olun o konuda
    Yok onu demek istemedim İlhan.

Takımların bilgilerine girince bazı takımlarda orada da yazıyor en altta ekstra bilgi olarak.Bu şekilde eklenmesi için demiştim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ömer abi.Murat abi'nin yorumuna cevap bekliyorum.Bence kesinlikle 12 olmalı.Zaten Tff resmi sitesinde de 12...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379

Ömer abi burada da DİP NOT var, ekliyorum buraya da.

Ayrıca tüm tablolarda da BJK'nin şampiyonluk sayısı 12 olarak geçiyor.Oyunda neden geçmesin ?

Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.
    Simdi Murat olay sundan ibaret. 1956-57 ve 1957-58sezonlarinda Turkiye Profesyonel ligi diye bir sey yoktu. 1955-56 sezonunda Istanbul Sampiyonu olan Galatasaray, 1956-57 sezonunda ilk defa Sampiyon Kulupler kupasina katildi. 1955-56 sezonunda Sampiyonlar Ligi'ne gidecek takimi belirlemek icin Federasyon bir kupa cikartti ve bunun ismi de Turkiye Federasyon Kupasi oldu. Kupaya gore Istanbul, Ankara ve Izmir takimlari kendi aralarinda elemeler oynadi ve bu kentsel elemelerden cikan takimlar bir nevi final turnuvasi oynadi. Bu turnuvanin sonunda da 1957-58 sezonunda Sampiyon kulupler kupasina gidecek olan takim olarak Besiktas belirlendi. Ancak Besiktas'in ismi UEFA'ya zamaninda bildirilmedigi icin Besiktas bu kupaya katilmadi.

Bir sonraki sezon benzer bir organizasyon ile yine sadece Izmir, Ankara ve Istanbul takimlarinin temsil ettigi bir kupa daha oynandi ve bunu da Besiktas kazandi ve 1958-59 sezonunda Sampiyon Kulupler kupasinda Besiktas Turkiye'yi temsil etti.

Yukarida TFF'nun verdigi tebliggat'da goruldugu gibi Besiktas'in bu basarilari bir Turkiye ligi sampiyonlugu olarak degil, Avrupa kupalarinda TUrkiye'yi temsil etme hakki kazanmis takim olarak sadece ve sadece yildiz hesaplanmasinda Besiktas'in bu iki basarisi eklendi.

1958-59 sezonunda bu kupayi Kasimpasa kazandi ancak bu tarihte Milli Lig kurlmus oldugu icin Kasimpasa'nin bu basarisinin en ufak bir anlami da olmadi. Avrupa kupalarina katilma hakki da kazanmadi bu basarisi ile.

Simdi bu durumda karsimizda olan soru sudur. 1956-57 ve 1957-58 sezonlarinda Turkiye Federasyon Kupasi ismi altinda yapilan bu musabakalar, Turkiye Profesyonel Ligi ile esdegermidir? Yani Turkiye capinda profesyonel lig hangi tarihte baslamistir. Bu da acikca goruluyor ki 1959 senesinde baslamistir ve bu ligin baslangicindan onceki kupalar Milli bir lig'i tesgil etmez. Zaten TFF'de bu yonde kadar vermis.

Bu +2 sampiyonluk sadece yildiz sayisini belirlemek icin kullaniliyor. Bu iki basari Turkiye ligi sampiyonlugu degil. Oyunda da Turkiye ligi sampiyonlugu sayisi yaziliyor zaten.

Eger ileride SI gecmiste yapilmis ancak artik yapilmayan sampiyonalari eklememizi isterse, bu basarilar da eklenebilir.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Simdi Murat olay sundan ibaret. 1956-57 ve 1957-58sezonlarinda Turkiye Profesyonel ligi diye bir sey yoktu. 1955-56 sezonunda Istanbul Sampiyonu olan Galatasaray, 1956-57 sezonunda ilk defa Sampiyon Kulupler kupasina katildi. 1955-56 sezonunda Sampiyonlar Ligi'ne gidecek takimi belirlemek icin Federasyon bir kupa cikartti ve bunun ismi de Turkiye Federasyon Kupasi oldu. Kupaya gore Istanbul, Ankara ve Izmir takimlari kendi aralarinda elemeler oynadi ve bu kentsel elemelerden cikan takimlar bir nevi final turnuvasi oynadi. Bu turnuvanin sonunda da 1957-58 sezonunda Sampiyon kulupler kupasina gidecek olan takim olarak Besiktas belirlendi. Ancak Besiktas'in ismi UEFA'ya zamaninda bildirilmedigi icin Besiktas bu kupaya katilmadi.

Bir sonraki sezon benzer bir organizasyon ile yine sadece Izmir, Ankara ve Istanbul takimlarinin temsil ettigi bir kupa daha oynandi ve bunu da Besiktas kazandi ve 1958-59 sezonunda Sampiyon Kulupler kupasinda Besiktas Turkiye'yi temsil etti.

Yukarida TFF'nun verdigi tebliggat'da goruldugu gibi Besiktas'in bu basarilari bir Turkiye ligi sampiyonlugu olarak degil, Avrupa kupalarinda TUrkiye'yi temsil etme hakki kazanmis takim olarak sadece ve sadece yildiz hesaplanmasinda Besiktas'in bu iki basarisi eklendi.

1958-59 sezonunda bu kupayi Kasimpasa kazandi ancak bu tarihte Milli Lig kurlmus oldugu icin Kasimpasa'nin bu basarisinin en ufak bir anlami da olmadi. Avrupa kupalarina katilma hakki da kazanmadi bu basarisi ile.

Simdi bu durumda karsimizda olan soru sudur. 1956-57 ve 1957-58 sezonlarinda Turkiye Federasyon Kupasi ismi altinda yapilan bu musabakalar, Turkiye Profesyonel Ligi ile esdegermidir? Yani Turkiye capinda profesyonel lig hangi tarihte baslamistir. Bu da acikca goruluyor ki 1959 senesinde baslamistir ve bu ligin baslangicindan onceki kupalar Milli bir lig'i tesgil etmez. Zaten TFF'de bu yonde kadar vermis.

Bu +2 sampiyonluk sadece yildiz sayisini belirlemek icin kullaniliyor. Bu iki basari Turkiye ligi sampiyonlugu degil. Oyunda da Turkiye ligi sampiyonlugu sayisi yaziliyor zaten.

Eger ileride SI gecmiste yapilmis ancak artik yapilmayan sampiyonalari eklememizi isterse, bu basarilar da eklenebilir.
    Kesinlikle katiliyorum sana Ömer abi.Cok dogru ve güzel yazmissin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Anladım Ömer abi sağol açıklama için.

TFF ve LİGTV gibi kaynaklarda bu şekilde görünce, oyuna da aktarılabilir diye düşünmüştüm...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence 2008 için deLgado nun özeLLikLeri sınırLandırıLmış.DeLgado istediği zaman oyunu çevirebiLecek kapasitede bir oyuncu.Bunu BaseLde oynarken defaLarca göstermiştir.Ama beşiktaş`a geLdiğinden beri Gerek Tigana gerekse ErtuğruL hocanın sisteminde zaman zaman istediği pozisyonda oynatıLmadığından bu özeLLiğini gösterememiştir.Yani anLaşıLan 2008 de beşiktaş`ı aLınca hiç bişey yapmayan bir deLgado izLeyeceğime yine kendisine ''transfer List'' yoLLarı gözüküyor..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Hayrettin bir oyun çıksın dilersen orada dene belki özellikleri çok iyi olmasa da iş yapabilir. Sistemine uyar kendini gösterir. Bir de ben serdar kurtuluş' la ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum. Bence Serdar K. şu an ligimizin en iyi 3 sağ bekinden biri. Dayanıklı, agresif,cesur, temiz top kapan bir oyunucu. Ben Serdar'ı çok beğeniyorum.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aynen katıLıyorum burakcım.Serdarın SaLdırganLığı,top kapması ve cesareti artırıLmaLı.Pası da normaL oLabiLir.Kısa pasLarı çok oLumLu kuLLanıyor çünkü..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serdar Kurtuluş'un en büyük zaafiyeti positioning. Kademeye girme özelliği 0 hakkaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Serdar Kurtuluş'un en büyük zaafiyeti positioning. Kademeye girme özelliği 0 hakkaten.
    %100 katılıyorum bir diğer zaafı ise belinin çabuk dönmemesi buda çevik olmadığını gösteriyor bir savunma kanadı çevik olmalıdır yoksa kolay çalım yer ayrıca serdar kurtuluş gibi dayanıklılığı 19 olabilecek bir oyuncuyu ön liberosu olmayan ülkemizde neden ön liberoda değilde sağ bekte oynatıyor ertuğrul hoca çözemedim doğrusu

tam geçen yıl milli takım önümüzdeki 10 senenin ön liberosunu buldu derken serdar neden sağ bek oynatılıyor

halnuki devamlı yedek kalan diattayı sağ beke çekip serdar k. cisse çift ön libero yapsa ertuğrul o önliberoları geçecek takım kolay kolay bulunmaz hatta fenerbahçe ve galatasaray dışındaki hiç bir lig kulubü o bölgeyi kolay geçip pozisyon üretemez buda beşiktaşın lig boyu çok az gol yemesini sağlar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

delgado nun pa si yuksek ca si düşük olması çünkü bu adam basel deyken süperdi bizde bir türlü forma giremedi.Gökhan Zan ın pa sı artırılmalı geçen sene sakatlanmadan önce arsenal izliyordu bu sezonda şampiyonlar ligine katılamasaydık bordeaux e satılcaktı.Burak ın fizik özellikleri çok iyi olmalı.Tello ve Cisse nin özellikleri de çok düşük bunlar artırılmalı.Bobo nun da pa sı artırılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Hayrettin bir oyun çıksın dilersen orada dene belki özellikleri çok iyi olmasa da iş yapabilir. Sistemine uyar kendini gösterir. Bir de ben serdar kurtuluş' la ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum. Bence Serdar K. şu an ligimizin en iyi 3 sağ bekinden biri. Dayanıklı, agresif,cesur, temiz top kapan bir oyunucu. Ben Serdar'ı çok beğeniyorum.

Serdar Kurtuluş'un ligin iyi sağ beklerinden olduğuna katılıyorum. Ayrıca dediğin gibi dayanıklı bir oyuncu fakat agresif ve cesur olduğuna katılmıyorum. Serdar Kurtuluş teknik özellikler açısından gerek defansif olsun gerek ofansif olsun vasat bir oyuncu. Onu Serdar Kurtuluş yapan özellikleri fazla abartmamak şartıyla fiziksel üstünlüğü. Güç, denge, dayanıklılık gibi. Onun dışında Serdar genç yaşına rağmen ve Türkiye liginde yetişen genel oyuncu profilininde çok çok aksine mental özellikleri gelişmiş bir oyuncu. Positioning kötü demişsiniz, aksine positioning çok iyi. Sağ bek oynadığı hiç bir maçta rakibin sol açıkları parlayamadı, buna süper kupa maçındaki R.Carlos da dahil. Bu başarısını çok yüksek tackling yada marking yeteneğiyle yapmadı veyahut çok hızlı bir adam olup da kaçan adamları yakalayarak da yapmadı tamamen positioning ve decision özelliğiyle yaptı. Savunma anlamında çok iyi yer tutuyor ve doğru kararlar alıp hücuma çıkılacağı zaman çıkıp, çıkılmayacağı zaman çıkmıyor. Sadece defansif anlamda da değil hücumlara katıldığı zaman da ofansif anlamda iyi yer alan, topla buluşmayı başarabilen bir futbolcu. Ama dediğim gibi topla buluştuğunda istediklerini yapabilecek çevikliğe, hıza ve teknik kapasiteye yeterli seviyede sahip değil.

Agresiflik açısından takımın belki de en sakin 5 adamından birisidir, cesaret anlamında agresiflik kadar olmasa da düşük seviyede, yani cesur bir oyuncu diyemeyeceğim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FRD View Post
    delgado nun pa si yuksek ca si düşük olması çünkü bu adam basel deyken süperdi bizde bir türlü forma giremedi.Gökhan Zan ın pa sı artırılmalı geçen sene sakatlanmadan önce arsenal izliyordu bu sezonda şampiyonlar ligine katılamasaydık bordeaux e satılcaktı.Burak ın fizik özellikleri çok iyi olmalı.Tello ve Cisse nin özellikleri de çok düşük bunlar artırılmalı.Bobo nun da pa sı artırılmalı.

Delgado'yu gözünüzde abartmayın, şuan için oyundaki Delgado gerçektekinden daha bile iyi, Delgado'da bir değişiklik yapılacaksa özelliklerinde düşürülme yapacağım.

Gökhan Zan'ın Arsenal'e transferi diye birşey hiçbir zaman olmadı, olsa bile demekki yeterli PA görülemediki vazgeçtiler, arttırmaya gerek yok.

Burak'ın fiziksel özellikleri çok iyi olmalı demişsin. Şöyle söyleyeyim maçlarda ayakta duramayan, hemen her ikili mücadelede kendinde yeterli gücü göremediği için kendini yere bırakan, dayanıklılık anlamında düşük çünkü maçın 2.yarısında oyundan kopan bir oyuncu. Sence böyle bir oyuncunun fiziksel özelliklerini daha ne kadar iyi yapabilirim. Aynı Delgado örneğindeki gibi oyundaki özellikleri yüksek bile kaçmış, onda da düşmeler olacak.

Tello ve Cisse'nin özelliklerine ben daha dokunmadım bile zaten. Bu oyuncuları data'daki yani bundan önce oynadıkları liglerin gözlemcilerinin verilerine göre bıraktık. Yeteri kadar bilgi sahibi olmak için izlemek gerekiyor ve biz de şuanda izliyor. Şunu söyleyeyim Cisse ve Tello CA olarak Beşiktaş'ın en yüksek 2 adamı. Diğerleri onlara ayak uydurmak için ya düşecek yada bu 2 oyuncu CA'sı yükselerek takımın en iyi 2 oyuncusu durumuna gelecekler.

Bobo'nun PA'sı şuan yeterince yüksek zaten, ama o zaman yine bakarız.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sana her noktada katılıyorum Koray, positioning dışında. Positioning özelliği zayıf Serdar'ın. Rakip ataklarda iyi pozisyon alamadığını şampiyonlar ligi olsun, Türkiye ligi olsun hissettim. Serdar'ı Bursaspor'dan beri takip ederim. Kademe anlayışını bir türlü kazanamadı.

Ayrıca bence şu anda Beşiktaş'ın CA'sı en yüksek iki adamı Toraman ve Zan olmalı...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado zaten küLLen hüsran-ı haLde.Bi de daha da düşürüLecekse 2008 de Ocak ta ki yamadan sonra beşiktaş`ı aLmanın bir anLamı yok.Zaten bu takım hiç bir zaman FM de adam gibi oynanacak bir takım oLmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    DeLgado zaten küLLen hüsran-ı haLde.Bi de daha da düşürüLecekse 2008 de Ocak ta ki yamadan sonra beşiktaş`ı aLmanın bir anLamı yok.Zaten bu takım hiç bir zaman FM de adam gibi oynanacak bir takım oLmadı.
    Hayrettin niye öyle diyorsun. Son turnuvada Beşiktaşla 16 maçta 4 defa kaybettim. Taktiğime çok iyi oturdu takım. Ama Delgado konusunda haklısın 16 maçta da banko oynattım ama hiç bir şey yapamadı.

Sevgili BJK araştırmacılarına birşey sormak isterim. Serdar Kurtuluş' un CA' sı kaç olur sizce bu sene?
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok abi öyLe diyorsunda.Bjk kadar istikrarsız oLan bir takım yok Türkiye Liginde.YönetiLmesi hakim oLunması gerçekten çok zor.

DeLgado oLayında ise en azından CA sı azaLtıLsın PA sı aynı kaLsa bari

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Delgado konusunda ben Koray'a katılmıyorum zaten. Sadece fiziksel özelliklerinde kısma yapmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Serdar K. 'un mevkisi hakkında DM olmalı diye düşünüyorum. Geçen sezonun büyük bir kısmında DM olarak oynatıldı ve gerçekten iyi performasn sergiledi o mevkiide.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Serdar K. 'un mevkisi hakkında DM olmalı diye düşünüyorum. Geçen sezonun büyük bir kısmında DM olarak oynatıldı ve gerçekten iyi performasn sergiledi o mevkiide.
    Drc wbr dm olur diye düşünüyorum.
    Dr:20
    Dm:19 veya 18 olabilir...

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri