Galatasarayımızla başarılar.. Umarım istediğin başarıları yakalarsın..
Printable View
Galatasarayımızla başarılar.. Umarım istediğin başarıları yakalarsın..
Başarılar.Umarım Galatasaray'ımızı hakettiği yerlere getirirsin.
http://img225.imageshack.us/img225/2...rpedozhodi.pngZayıf rakibimizi zorlanmadan eliyoruz, ancak sakatlıklar can sıkıyor.
http://img827.imageshack.us/img827/8...ogalatasar.png
Bir sonraki turda rakibimiz Macar ekibi Fehervar.
Manu daki yakaladığın başarıyı burdada yakalarsın inşAllah
O kadar kısa vadede olmasa da şansımızı deneyeceğiz. Yabancı oyuncu oynatamama sıkıntısı başa bela ancak yine de Türk oyuncularla başarı sağlamak için çabalayacağız.
Ligte birinci hafta mücadelesinde Sivas'ı ağırladık. Rakibin etkili oyuncuları olmasına rağmen kalemize bile yaklaşamadılar, forvetlerimin takıma adapte olmasını beklemek zorundayız. Bu adaptasyon sürecince bu maçta olduğu gibi çok gol kaçıracağız görünüyor, ancak skordan ve oyundan memnunuz. Maçın Yıldızı:
Avrupa Ligi öneleme maçında zayıf rakibimizi rahat bir skorlar geçerek üst tur için avantaj sağlıyoruz. Maçın adamı; Mehdi Carcela
Jackson Martinez'i pek tanımıyorum . Diğer transferler güzel , başarılar :)
Casemiro'nun profilini çok merak ettim, paylaşabilir misin?
Diğer transferler de gayet yerinde.
KIsa zamanda olmassa uzun zamanda olursun başarılı Oğuz.
Casemiro mükkemmel bir adam oluyor 2-3 yıla benim Trabzonspor kariyerinde ilerki yıllarda adından söz ettiriyordu.
Teşekkürler.Buyrun tanıştırayım. :D
Teşekkürler. Buyrun..
http://img12.imageshack.us/img12/452...leattribut.pngLigte 2.Hafta mücadelesinde şanssız bir beraberlik aldık. Sabri'nin yaptırdığı penaltı çok gereksizdi çok alakasız bir yerde penaltıya sebebiyet verdi. Elimize geçen şansları bonkörce harcayınca ilk puan kaybı geldi. Maçın yıldızı: Bogdan Stancu
http://img217.imageshack.us/img217/3...galatasara.png
Zayıf rakibimize deplasmanda da aynı tarifeyi uygulayıp gruplara için hak kazanıyoruz. Maçın Yıldızı: Lorik Cana
2. lik garanti. 1. için zorlamak lazım:)
Deneyeceğiz bakalım şansımızı, yorumun için teşekkürler.
Ağutos ayının son maçında Kasımpaşa'yı 2si penaltıdan olmak üzere 3 golle geçerek 3 puanı kaptık. İyi oyun oynadık Martinez hat-trick'e çok yaklaştı ancak olmadı. Direkten dönen 2 topumuz vardı onların gol olması gerekirdi. Maçın adamı: Jackson Martinez
Lig kayıt döneminde ise 12 yabancımz olduğu için Zapata ve Culio'yu lig kadrosu dışında bıraktık. Zapata devre arası Fluminense'ye gidecek. Culio ise devre arasında ya satılır veya gidecek oyunculardan birinin yerine takviye edilir. Duruma göre değerlendireceğiz.
Yurchenko Türkiye Ligleri için bug bi adam sayılır :)
Başarılar Oğuz , Lig dediğin gibi bi zaman sonra domine ediliyor önemli olan Avrupa.
Jackson iyiymiş :)
Valla ilk golünü de attı ligte bize 3 puan kazandırdı. :D Avrupa işi Türkiye'den takımlarla zor ancak kazanınca da büyük keyif veriyor.
Alırsın artık Tuğrul, nasıl olsa sürekli kariyer açıyorsun. :D
Ligin az gol atıp az gol yiyen takımlarından Antep karşısında öldük dirildik. Yurchenko sahneye çıktı ve bize 3 puanı kazandırdı. Maçın adamı: Atila Turan
Sırada Avrupa Ligi ilk grup maçı var rakip Romanya'dan;
Valla Oğuz abi 23'lük Kolombiya'lı pek as oynayacak kalitede görünmedi benim gözüme ama oynuyorsa sıkıntı yok :D Başarılar.
Şu an için performansı tatmin edici zaten pozisyon yaratacak bir adam gol attırsın yeter atması çok önemli değil. Şu an için zaten direkleri nişanlamakla meşgul kendileri.. :D
Rahat başladığımız maçta sonradan sıkıntılar yaşamaya başladık. İlk yarısını 2-0 önde tamamladığımız maçta 60 dakika'da oyuncu değişikliği hakkımızı doldurmuştuk ve 64'de Martinez sakatlandı. (2-3gün sakat). Derken 81'de maçın yıldızı Pino sakatlandı (3-4 Hafta) ve ilk kez forma giydiği maçta harikalar yaratan Pino tekrar 1 ay aramızda olmayacak. Maçın Yıldızı: Juan Pablo Pino
Sıradaki rakip Kayserispor.
Ve ligte ilk yenilgimizi yaşıyoruz. 5 dakika'da yediğimiz 2 gol bizde şok etkisi yarattı ilk yarı bitmeden skoru 2-1'e taşıdık ancak yine kaçan pozisyonlar ve hakemin golümüzü iptal etmesiyle deplasmandan elimiz boş döndük. Maçın adamı bu sefer rakipten: Nordin Amrabat.
3-0 öne geçtiğimiz maçta az kalsın kazaya geliyorduk. Yine çok basit goller yedik ancak zamanla bu sıkıntıyı da aşacağımızı düşünüyorum. 3-2 bitmesine rağmen skordan ve oyundan memnunuz. Maçın adamı: Jackson Martinez
Sırada Kızılyıldız ile Avrupa Ligi maçımız var.
Hehe evet alırım Jackson'ı . Kızılyıldız maçı tahminimce 4-1 biter .
Tahmin nokta atışı oldu birbirinden güzel 5 golle bitti maç.
Henüz maçın başlarında rakibin direk kalemize falsolu bir şekilde attığı topta Enyeama'nın da hatası ile ilginç ancak güzel bir gol yedik ve sonra şova başladık. Maçı anlatmaya gerek görmeden anlatacak daha iyi bir şeyle maçın gollerinin videosunu ekliyorum, iyi seyirler.
Maçın Adamı : Arda Turan
http://www.avrupafatihi.com/wp-conte...rda-turan1.jpg
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=3KG9R8SCFmA&feature=channel_video_title"]Galatasaray 4 - 1 Red Star - Match Highlights [/YOUTUBE]
Çok iyi gidiyoruz
kariyerinde basarilar kardesim :) bende galatasarayi yönetiyorum paylastiğim kariyerimde... o yüzden bastan sonra bütün gelismelerine baktim... bayağa bi değişik yollardan gitmisiz :)
Bence barosu ucuza satmissin. ben 12M $ pesin paraya arsenale sattim belki sende en azindan 9-10 M$ a satabilirdin...
Sao Pauloda Lucas diye bir adam var tavsiye ederim alabilirsen 17 yaşında... ama mukemmel bir yetenek...
Birde transfer de kaleci hakkını da yerliden kullanmak iyi fikir olabilirdi... Tek Aday Sinan Bolat :) ben memnunum sinandan...
Son olarakta defans satmissin bilmiyorum ihtiyacin varmidir ama Anderlectte Juhasz diye bir adam var tavsiye ederim onuda :)
kariyerinde başarilar kardes :)
Bakalım dananın kuyruğu Fenerbahçe maçında kopacak.
Baros için önerdiğim kulüplerde en yüksek teklif oydu. Lucas'ı biliyorum bir önceki kariyerimde kullanmıştım şu an için gidecek yabancılar doğrultusunda transfer yapabiliriz. Transfer konusunda da gözlemci önerilerini dikkate alacağım. Yerli kaleci konusunda şu an için kararsızım 10 yabancı hakkımız olduğu için gerekli değil.
Defans konusunda ise Servet - Casemiro ikilisi bizi gayet iyi götürüyor. Ama dediğin adam benim de listemdeydi. Yorumun için teşekkürler.
Zayıf rakibimizi Stancu ile yıkıp 3 puanı kapıyoruz. Maçın adamı: Bogdan Stancu
http://www.medya73.com/images/conten...010-425472.jpgEskişehirspor'u ağırladığımız maçta rakibimizi gole boğup maçtan 3 puanla ayrılıyoruz. Eskişehir beklediğimizden kolay çözüldü ve çok rahat goller attık. Maçın yıldızı: Servet Çetin
http://img828.imageshack.us/img828/3...kisehirspo.png
Maçların iyi gidiyor.
ontheboy'un önerdiği Lucas Piazon'u ben de almıştım bir kere ve süper bir yetenek. Hatta bildiğim kadarıyla reel'de Chelsea satın aldı...
biliyorum ManU kariyerinde kariyer başında alıp hiç satmamıştım ben de beğenirim o adamı.
Avrupa Ligi 3.Grup maçında gruba 1.Torba'dan katılan Juventus ile karşılaştık ve adeta güçlü rakibimizi sahaya gömdük. Ezilmedik, dengeli bir oyunla ve net bir skorla 3 puanı hanemize yazdırdık.Martinez'in golü harikaydı.Maçın adamı: Vincent Enyeama
Gruplardaki ilk maçınmıydı bu
3.maçtı. 9 puana ulaştık.
Fenerbahçe'nin kaybettiği bu hafta, kornerden yediğimiz golle 1-0 geri düştüğümüz maçta devre arası konuşması ile takımı ateşledik ve maçı çevirerek puan durumunda zirveye oturduk. Maçın adamı: Bogdan Stancu
Ligin yaklaşık 4te 1lik kısmı geçilirken puan durumu böyle şekilleniyor;
Ligin 10. Haftasında dev derbide evimizde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Rakipte Alex'in olmayışı büyük şans. Alex rakibin en golcü oyuncusu olduğu gibi gol krallığında da en büyük rakiplerden. Maç sonucu birazdan burada..
Dipnot: Türkiye Kupası Grupları Belli oldu, Kayserispor, Manisaspor, S.Urfaspor ve Tokatspor'la eşleştik.
Derbi kaç kaç merak ettim şimdi :)
şu an telefondan giriyorum nete evde net gitti onunla uğraşıyorum maçı henüz oynamadım. Kariyere yarın devam edeceğim arkadaşlar.
Çok iyi bir sunumun var maçın özeti olayı çok iyi başarılar
Juve maçı harika olmuş ama Fener'i yenmesen de olur. :p
Hocam data versiyonu 3.0 demişsin rica edersem türkçe yamayı upload edip yollarmısın bende olmadıda
Teşekkür ederim..
mesaj kutuna bak. ama pek tavsiye etmem ben ingilizceye dönmek istiyorum şahsen.
bakalım kısmet diyorum.. :)
valla ben de arada böyle sıkıntılar doğuyor.