Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 131 sonuç

Konu: Klişeden Uzak (Sarı-Kırmızı) Kariyer

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Valla Oğuz abi 23'lük Kolombiya'lı pek as oynayacak kalitede görünmedi benim gözüme ama oynuyorsa sıkıntı yok Başarılar.
    Şu an için performansı tatmin edici zaten pozisyon yaratacak bir adam gol attırsın yeter atması çok önemli değil. Şu an için zaten direkleri nişanlamakla meşgul kendileri..

Rahat başladığımız maçta sonradan sıkıntılar yaşamaya başladık. İlk yarısını 2-0 önde tamamladığımız maçta 60 dakika'da oyuncu değişikliği hakkımızı doldurmuştuk ve 64'de Martinez sakatlandı. (2-3gün sakat). Derken 81'de maçın yıldızı Pino sakatlandı (3-4 Hafta) ve ilk kez forma giydiği maçta harikalar yaratan Pino tekrar 1 ay aramızda olmayacak. Maçın Yıldızı: Juan Pablo Pino
    Sıradaki rakip Kayserispor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ve ligte ilk yenilgimizi yaşıyoruz. 5 dakika'da yediğimiz 2 gol bizde şok etkisi yarattı ilk yarı bitmeden skoru 2-1'e taşıdık ancak yine kaçan pozisyonlar ve hakemin golümüzü iptal etmesiyle deplasmandan elimiz boş döndük. Maçın adamı bu sefer rakipten: Nordin Amrabat.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

3-0 öne geçtiğimiz maçta az kalsın kazaya geliyorduk. Yine çok basit goller yedik ancak zamanla bu sıkıntıyı da aşacağımızı düşünüyorum. 3-2 bitmesine rağmen skordan ve oyundan memnunuz. Maçın adamı: Jackson Martinez
    Sırada Kızılyıldız ile Avrupa Ligi maçımız var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hehe evet alırım Jackson'ı . Kızılyıldız maçı tahminimce 4-1 biter .

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hehe evet alırım Jackson'ı . Kızılyıldız maçı tahminimce 4-1 biter .
    Tahmin nokta atışı oldu birbirinden güzel 5 golle bitti maç.

Henüz maçın başlarında rakibin direk kalemize falsolu bir şekilde attığı topta Enyeama'nın da hatası ile ilginç ancak güzel bir gol yedik ve sonra şova başladık. Maçı anlatmaya gerek görmeden anlatacak daha iyi bir şeyle maçın gollerinin videosunu ekliyorum, iyi seyirler.
    Maçın Adamı : Arda Turan

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=3KG9R8SCFmA&feature=channel_video_title"]Galatasaray 4 - 1 Red Star - Match Highlights [/YOUTUBE]

Çok iyi gidiyoruz

kariyerinde basarilar kardesim bende galatasarayi yönetiyorum paylastiğim kariyerimde... o yüzden bastan sonra bütün gelismelerine baktim... bayağa bi değişik yollardan gitmisiz

Bence barosu ucuza satmissin. ben 12M $ pesin paraya arsenale sattim belki sende en azindan 9-10 M$ a satabilirdin...
    Sao Pauloda Lucas diye bir adam var tavsiye ederim alabilirsen 17 yaşında... ama mukemmel bir yetenek...
    Birde transfer de kaleci hakkını da yerliden kullanmak iyi fikir olabilirdi... Tek Aday Sinan Bolat ben memnunum sinandan...

Son olarakta defans satmissin bilmiyorum ihtiyacin varmidir ama Anderlectte Juhasz diye bir adam var tavsiye ederim onuda

kariyerinde başarilar kardes

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
    Çok iyi gidiyoruz
    Bakalım dananın kuyruğu Fenerbahçe maçında kopacak.

Quote Originally Posted by ontheboy View Post
    kariyerinde basarilar kardesim bende galatasarayi yönetiyorum paylastiğim kariyerimde... o yüzden bastan sonra bütün gelismelerine baktim... bayağa bi değişik yollardan gitmisiz

Bence barosu ucuza satmissin. ben 12M $ pesin paraya arsenale sattim belki sende en azindan 9-10 M$ a satabilirdin...
    Sao Pauloda Lucas diye bir adam var tavsiye ederim alabilirsen 17 yaşında... ama mukemmel bir yetenek...
    Birde transfer de kaleci hakkını da yerliden kullanmak iyi fikir olabilirdi... Tek Aday Sinan Bolat ben memnunum sinandan...

Son olarakta defans satmissin bilmiyorum ihtiyacin varmidir ama Anderlectte Juhasz diye bir adam var tavsiye ederim onuda

kariyerinde başarilar kardes
    Baros için önerdiğim kulüplerde en yüksek teklif oydu. Lucas'ı biliyorum bir önceki kariyerimde kullanmıştım şu an için gidecek yabancılar doğrultusunda transfer yapabiliriz. Transfer konusunda da gözlemci önerilerini dikkate alacağım. Yerli kaleci konusunda şu an için kararsızım 10 yabancı hakkımız olduğu için gerekli değil.
    Defans konusunda ise Servet - Casemiro ikilisi bizi gayet iyi götürüyor. Ama dediğin adam benim de listemdeydi. Yorumun için teşekkürler.

Zayıf rakibimizi Stancu ile yıkıp 3 puanı kapıyoruz. Maçın adamı: Bogdan Stancu

Eskişehirspor'u ağırladığımız maçta rakibimizi gole boğup maçtan 3 puanla ayrılıyoruz. Eskişehir beklediğimizden kolay çözüldü ve çok rahat goller attık. Maçın yıldızı: Servet Çetin

Maçların iyi gidiyor.
    ontheboy'un önerdiği Lucas Piazon'u ben de almıştım bir kere ve süper bir yetenek. Hatta bildiğim kadarıyla reel'de Chelsea satın aldı...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Maçların iyi gidiyor.
    ontheboy'un önerdiği Lucas Piazon'u ben de almıştım bir kere ve süper bir yetenek. Hatta bildiğim kadarıyla reel'de Chelsea satın aldı...
    biliyorum ManU kariyerinde kariyer başında alıp hiç satmamıştım ben de beğenirim o adamı.

Avrupa Ligi 3.Grup maçında gruba 1.Torba'dan katılan Juventus ile karşılaştık ve adeta güçlü rakibimizi sahaya gömdük. Ezilmedik, dengeli bir oyunla ve net bir skorla 3 puanı hanemize yazdırdık.Martinez'in golü harikaydı.Maçın adamı: Vincent Enyeama

Gruplardaki ilk maçınmıydı bu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Gruplardaki ilk maçınmıydı bu
    3.maçtı. 9 puana ulaştık.

Fenerbahçe'nin kaybettiği bu hafta, kornerden yediğimiz golle 1-0 geri düştüğümüz maçta devre arası konuşması ile takımı ateşledik ve maçı çevirerek puan durumunda zirveye oturduk. Maçın adamı: Bogdan Stancu
    Ligin yaklaşık 4te 1lik kısmı geçilirken puan durumu böyle şekilleniyor;

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligin 10. Haftasında dev derbide evimizde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Rakipte Alex'in olmayışı büyük şans. Alex rakibin en golcü oyuncusu olduğu gibi gol krallığında da en büyük rakiplerden. Maç sonucu birazdan burada..

Dipnot: Türkiye Kupası Grupları Belli oldu, Kayserispor, Manisaspor, S.Urfaspor ve Tokatspor'la eşleştik.

Derbi kaç kaç merak ettim şimdi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

şu an telefondan giriyorum nete evde net gitti onunla uğraşıyorum maçı henüz oynamadım. Kariyere yarın devam edeceğim arkadaşlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir sunumun var maçın özeti olayı çok iyi başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Juve maçı harika olmuş ama Fener'i yenmesen de olur.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hocam data versiyonu 3.0 demişsin rica edersem türkçe yamayı upload edip yollarmısın bende olmadıda

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    şu an telefondan giriyorum nete evde net gitti onunla uğraşıyorum maçı henüz oynamadım. Kariyere yarın devam edeceğim arkadaşlar.
    sen gene iyisin ben herzaman telefondan giriyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Çok iyi bir sunumun var maçın özeti olayı çok iyi başarılar
    Teşekkür ederim..
    Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Hocam data versiyonu 3.0 demişsin rica edersem türkçe yamayı upload edip yollarmısın bende olmadıda
    mesaj kutuna bak. ama pek tavsiye etmem ben ingilizceye dönmek istiyorum şahsen.
    Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Juve maçı harika olmuş ama Fener'i yenmesen de olur.
    bakalım kısmet diyorum..
    sen gene iyisin ben herzaman telefondan giriyorum
    valla ben de arada böyle sıkıntılar doğuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Vay be Juventus'u yenmişsin güzel sonuç.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Vay be Juventus'u yenmişsin güzel sonuç.
    valla bu maçın deplasmanında ne olacak çok merak ediyorum..

Ligte 10. Hafta mücadelesi dev derbiye tanık oldu. Maçın 33. dakikasında attığımız frikik golünden sonra geriye yaslandık ve 3 puan için mücadele ettik. Juventus maçından fazla zorlandığımız maçta başka gol olmayınca 3 puan bizim oldu ve liderlik yarışında Fenerbahçe ile puan farkını 4 puana çıkarmış olduk. Maçın adamı: Vincent Enyeama
    İşte Misimovic'in o muhteşem frikik golü.
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=5LKgoqj5fcY&feature=channel_video_title"]Misimovic Frikik Golü[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Avrupa ligi gruplarının 4. maçında Juventus ile karşılaştık ve kapanan bir futbol oynadık. Rakibimiz karşısında 2-0 öne geçsekte basit gollere engel olamadık ve maçı 3-2 verdik. Maçın adamı rakipten: Vincenzo Iaquinta

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligin 11.Haftasında Ankaragücü deplasmanında iyi bir takım oyunu ile galip geliyoruz. Beşiktaş maçı öncesi moral depoluyoruz. Maçın adamı: Barış Özbek

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İlk 10 dakika bulduğumuz gollerle 3-0 öne geçtiğimiz maçı rahat kazandık. Beşiktaş'ın kötü gidişine bir darbe de biz vurduk. Maçın adamı: Servet Çetin

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligte ilginç skorlar alarak üst sıraları zorlayan rakibimiz Antalya karşısında rahat bir oyun sergiliyoruz. Özellikle ilk 2 golümüz mükemmel. Maçın adamı: Arda Turan

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Türkiye kupası ilk grup maçında yedek ağırlıklı kadro ile çıktığımız maçta 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı çeviriyor ve 4-2 kazanarak 3 puan alıyoruz. Grubun sürprizini ise Tokatspor yapıyor. Tokat 2 maçta 6 puan alarak şu an lider. Tokat'ın yendiği rakipler Kayseri ve Manisa. Maçın adamı: Kazım Kazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takım form tutmuş , bir de sen Man Utd' a Lucas Piazon değiilde , Lucas Silva'yı almıştın diye biliyorum .

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Takım form tutmuş , bir de sen Man Utd' a Lucas Piazon değiilde , Lucas Silva'yı almıştın diye biliyorum .
    Bende şimdi farkettim tamam doğrudur Silva'yı aldım.

Ligte 14.Hafta mücadelesinde ligte 3.sıraya yerleşerek zirveyi kovalayan İBB ile karşılaştık. Maç bizim için çok zorlu geçse de rakibimizi tek golle geçerek haftayı kayıpsız geçip, IBB'nin 7 maçlık yenilmezlik serisine son verdik. Maçın adamı: Lorik Cana

Seriye bağlamışız
    aman nazar değmesin

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri