Normal açıklasalar ya şu durumu.:)
Yine de kafamda soru işaretleri var?
Printable View
ön sipariş yapabilen oldu mu hiç ?
50 Euro çok büyük para. Bilmiyorum.
İlginç bir oyun olacak sanırım :)
Ön sipariş 50euro ise burdaki fiyatı ne olur acaba?
Türkiye ye 50 Euro dan gelirse havada bulut orijinali unut fiyatlar düşene kadar miles :) on siparişi 50 Euro ya koymuşlar saka gibi rakam
50 € biraz fazlasıyla uçuk geldi bana, umarım geçen seneki gibi 50-60 TL ye alabiliriz.
O resimler oyunun zorluk seçimleri mi yoksa o bahsedilen yeni gelen özellik mi? classic mod zor mod olayı .. umarım yeni oyun açtığımızda zorluk seviyesini biz ayarlayabiliriz.
tema fifa managerlara benzemiş, güzel olmuş. yenilikler hayal kırıklığı; zorluk dereceleri, parayla satın alınabiliecek arcade eklentiler...
FM13 ile futbol menajeri oyunu türleri (fifa managerla)tamamen değişmiş olur.Yani FM12 son CM ve eski Fm'lere benzer oyun.Bu iyi mi olur kötü mü göreceğiz ama bence eski fm,cm leri insanlar tekrar arayacak.
50 € veremem, fiyatı daha uygun bir seviyeye inecek elbet. Şimdilik tercihimi 35 €'ya Mists of Pandaria'dan yana kullanıcam. fm out, wow in!
fm daha çok yeni nesil oyuncuları düşünmüş sanırım. bu fm bana göre değil. tepkileri henüz bilmiyorum ama 20 yaş üstü her oyuncunun oyun için çok da hevesli olduğunu düşünmüyorum. hele 30 yaş civarı eski cm'ci kitlesinin büyük bölümünü kaybedecek sigames. yeni jenerasyondaki büyük kitle için ticari bir hamle. oyunun fiyatına da bakarsak bunu görürüz.
mevcut oyun aynen devam ediyor fakat benim gibi fazla zaman ayıramayanlar için hızlı oyun oynamaya imkan tanıyan bir fmc (football manager classic) var. Bunun dışında challange denen oyun modunda belli senaryolar var ve siz bu senaryoları tamamlamaya çalışıyorsunuz. ek olarak artık hamachi ile uğraşmayıp steam vasıtasıyla online oyun oynayabiliyorsunuz.
Hamachi yi hiç indirmedim ve sevmedim(güvenilir gelmedi).Steam üzerinden oynamak daha iyi olacak.
Bu kadar açıklamada en çok hoşuma giden kısım vergi açıklaması oldu. Oyunu daha da gerçekci kılacak. Birde Katar ve Rus ekiplerinin ödediği astronomik ücretlerde yansırsa çok hoş olur.
Klasik modu Cm 03-04'e yakın yaparlarsa süper olur
Resimlerle, açıklamaları görüpte oyun iyi ki bu sene Türkçe olmuş diyen bir tek ben miyim ? Türkçe olmasa işin içinden çıkamazdım gibi geliyor bana :zuhaha
Fm 2013 daha çok grafik ve daha yeni ve oynanabilir özelliklerle geliyo anlaşılan. Vergi konusu iyi düşünülmüş. Oyun yavaş yavaş gerçek hayata uyabiliyor. Bunun en önemli sebebi finans konularının iyi ayarlanması. Bu vergi olayıda buna dahil. Atıyorum önceki serilerde parası olan kulüp parayı bastırıp Hulk tarzı bir transfer yapamayacakken belki bu seride değil ama bir sonraki seride yapabilecek. Çok iyi özellikler :)
Merakla bekliyorum, en sevdiğim bilgisayar oynudur. Türkçe dil çok iyi, sırf Türkiye'de ki satış fazla olsun ve Türkçe dil devam etsin diye orjinal almayı düşünüyorum.
Mustafa abi 50 euro ön sipariş ücretini fazla bulmuyor musun sende? Türkiye'ye de 100 tl civarı gelirse miles o bahsettiği "hayal kırıklığına" üzülerek söylüyorum uğrayacaktır.
Çıkar çıkmaz almayınca benim içime sinmiyor. Fiyat yüksek, bi yerlerden kısıp buna verecez yapacak bir şey yok.Hele bi turksportal satış duyurulsun da.
Handheld icin 3D ciksa bu sene keske.
50€ şu şartlarda bence de yüksek. henüz rakamlar konusunda önüme bir liste gelmediği için satışlar konusunda birşey diyemiyorum.
Zaten doğrudan Avrupa için olan İngilizce sayfaya atıyor. Kesin bir şey söyleyebilmek için Steam ve Aral İthalat ile gelen satış fiyatlarına da bakmak lazım. Bu fiyat belirtildi ise daha sonra değişir mi, farklı fiyat konur pek sanmıyorum ama kesin de konuşamıyorum. Bir bilgimiz yok tabi, sadece yorum yapabiliyoruz resmi web sitesindeki 49.99 Euro'luk fiyat üzerinden.
skini çok beğendim.
Steam'de ön şipariş geçen sene olduğu gibi 39,99 $