Kına yaksınlar.
Printable View
Borç olmuş bilmem kaç yüz milyon Euro, Avrupa'dan meni yemişiz. Millet hala Q7 derdinde, bir de yönetime sallıyorlar.
Yönetime kızdığım, salladığım tek konu. İnatları yüzünden Quaresma'yı harcadılar. Devre arası o bölgeye transfer yapacaklarına bu adamı oynatırlardı ne güzel.
Ligin en çok gol atan takımı Beşiktaş ve takımın en önemli zaafı savunma. Şimdi maçının tamamını rakip sahada geçirecek bir oyuncuyu Beşiktaş niye kadrosuna eklesin? Beşiktaş bu kadrosuyla ligde 2. sırada. Ayrıca bu anlaşmayla 3.750 milyon alacak adama yaklaşık 2 milyon+maç başı+keyfi giderleri vermemiş oluyorsun. Q7 harcanmasın diye takımın düzenini bozma riskine girilemez.
Turkiye'ye son zamanlarda gelen Alex'ten sonra en yetenekli futbolcudur.Karakteri ve futbolculuguyla taraftarlarin kalbinde taht kurmustur fakat Syn. Fikret Orman sagolsun ELVEDA QUARESMA !
Beşiktaş formasını 2 sene giydi. Bu iki senenin sonunda yani geçtiğimiz yaz 1 tane bile alıcısı çıkmadı. Adam cevher olsa yazın çoktan satılırdı ki yönetim çoktan satmaya razıydı.
Beşiktaş'ı 6. yapalım alın size 3-5 milyon deseler kabul edeceksiniz yani.
Beyler bu Türkiye liginde oynamayz maddesinin kesinlği nedir?
Sözleşmesi fesh edilmedi mi? Normalde bonservisi elinde olması lazım?
Bize şimdi lazım sezon sonu o kadar maç eksiği olan adamı ne yapalım keşke o kural şuan geçerli olsaydı.
q7 gidiyo diye yönetime sallayanları anlamıyorum bunlar resmen q7 oynasın kulüp başarısız olsun derdinde.. 2 senedir bizde adam alan yok hala para kazanırız diolar.takım q7 siz daha iyi top oynuyor iki senedir oynuyoda süper starda sormazlar mı hani başarı?? bir futbolcu icin kulübü yöneticileri bu kadar cabuk silen insanları anlayamıyorum yoksa sizin sevginiz bu renklere degil mi??
Yaptığı asistleri hatırlatayım. Attığı jeneriklik goller de cabası. O oynadı diğerleri baktı, pas attı geri gelmedi suçlu oldu, kendi gitti yine o suçlu oldu. İndirime gitti daha fazla istediler. Manu ve Oğuzhan olmadığı zaman görüyoruz takımın halini. Şu puan kaybettiğimiz maçlarda bu adam olsaydı o maçlardan 3 puan ile ayrılırdık. İnşallah gittiği takımda (GS'de dahil) başarılı olurda bu adamı gönderenler utanır.
Ya siz şaka mısınız? Neden ISRARLA anlamak istemiyorsunuz bizim derdimizi arkadaş?! Bizim kızgınlığımız, Q7'nin terbiyesizce yollanmış olması; yoksa kimler geldi, geçti. Q7 de karşılıklı anlaşma yoluyla gönderilebilirdi, belki de bu durumlar yaşanmasaydı bonservis parasını verene satılırdı, sesimizi çıkarmazdık biz de.
Ben şahsım adına konuşayım; yönetime olan kızgınlığımın sebebi, Q7'nin gönderiliş şekli. Sözde işemesi, cinsel organını göstermesi, sanki her futbolcumuz FEDA demiş gibi, Q7'nin FEDA dememesi (2 küsür milyon eurodan vazgeçti giderken, istese sezon sonuna kadar kalır, parasının tamamını alabilirdi), yöneticiler tarafından hakaretlere varan sözlerin söylenmesi... Kısaca; kişiliğine, karakterine kadar varan olaylar.
Futbol takım oyunu demiyor muyuz? Şimdi, 'Q7 oynarken başarı nerede' diyorsunuz. Q7 bu, süpermen değil. Tek başına hiçbir futbolcu, hiçbir takımı alıp götüremez. İlla ki, yanında veya arkasında ona destek veren birileri vardır. Xavi-Iniesta-Messi ya da Ronaldo-Mesut-Higuain gibi...
Bir futbolcuyla yönetimi silen de yok. Yönetimin gönderiliş şekli açısından ilk vukuatı da değildir Quaresma. Öncesinde yollanan Guti, Ernst, Rüştü gibi isimleri de unutmayın. Neler söylendi, neler yapıldı onlara! Guti de, Q7 de giderken yönetimin yanlış yolda olduğunu belirtti, amatör insanlarca yönetilen bir kulüp dedi. Şimdi sorsak; onlar bilmiyor, siz çok biliyorsunuz!
Bu konuda Q7'yi savunan insanlara Quaresmasporlu damgası vurmaya kalkışmayın sürekli olarak. Beşiktaşlılığımızı da sorgulamayın, yeter artık! O'nu sevenlere tahammülünüz yoksa, hele de olaylar tazeyken, üzüntümüz yeniyken biraz saygı gösterin insanlara, anlayış gösterin hiç değilse! Bu konuda da daha fazla konuşmak istemiyorum artık. Zorlamayın artık insanların sabrını!
Son 5-6 senedir,Beşiktaş'la ilgili duyduğum en sevindirci haber.Kurtulduk sonunda şu bencilden.
Son olarak; yönetimin yanlışlarını da yazayım ki sadece, Q7 konusundan ötürü tepki göstermediğimizi bilin:
-4 kupalı şampiyona sponsor bulamamak (Sponsorların ayağına gidecek değiliz diyen bir yönetim),
-Kapalı fiyatlarında yüksek orandaki artış (Bilet ve kombine),
-Ağırlama biletleri (Numaralı ve kapalı),
-Alınan basiretsiz oyuncular (Uğur, Escude, Batuhan vb.),
-Tek amacı kaliteli koşu olan ve oyuna müdahale edemeyen (kadro yetersizliği, hocanın ve yönetimin suçudur), kariyerini riske atan hoca,
-Bir dediği diğerini tutmayan başkan (Kendisi farklı, yöneticilieri farklı, menajerler farklı konuşuyor),
-Sürekli yalan yanlış konuşan ve ne hikmetse Beşiktaş'ın çıkarı doğrultusunda tek kelime edemeyen yöneticiler (Cuma maçlarını biz de istiyoruz, sıkıntımız yok gibi söylemler)...
-Amatör branşlara gereken önemin verilmemesi (Bayan basketbol, erkek voleybol gibi).
Buradan da anlaşılacağı gibi; tepkimiz, sadece Q7 için değil; tepkimiz, sürekli olarak aptal yerine konmamıza ve sürekli yalan söylemelerine. Haklarımızı yeteri kadar net savunamamalarına...
En geç 1 ay. Bir ay sonra kimse adını bile anmaz unutulur. Sıcağına sıcağına yönetime tepkiler normal. Ayrıca kendisi bir daha Türkiye'ye gelmek istemez diye düşünüyorum. Bundan sonraki futbol yaşantısını ülkesinde bir takımda sürdürür. Sporting Lizbon olabilir.