Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Quaresma'nın Sözleşmesi Feshedildi !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Bugün aldığım 2. güzel haber be.
    An itibari ile resmi olarak bitti bağlar.

İndirip indirmemek Quaresma'nın elinde, sen bol keseden verirken düşünecektin bunu ki ben Quaresma'nın indirmeyeceğim hayır dediğine inanmıyorum.

Beşiktaş kolay yoldan halletti işi oysa ki Quaresma'yı kazanmaya çalışsalardı şuan belki de +3-+4 puan daha ekleyebilirdik Beşiktaş'a.

Yazık oldu, Fener'e gelmesini çok isterdim ancak zor inşAllah tekrar Türkiye'ye gelir.
    Last edited by Kaka Leite : 20.Aralık.2012 at 03:30

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş Kulübü, Borsa'ya gönderdiği yazıda Quaresma ile sözleşmesini fehettiğini açıkladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sözleşmesi 2012-2013 sezonu sonunda bitecek olan futbolcumuz Ricardo Andrade Quresma Bernardo ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmiştir.

Futbolcunun kendisine mevcut sözleşme hükümleri kapsamında 2012-2013 sezonu ilk yarısı için hak ettiği alacaklarından kalan toplam 1.483.730 Euro ödenecektir.

Söz konusu ödeme Ocak ve Şubat aylarında 500.000'er Euro, Mart ayında ise 483.730 Euro olarak yapılacaktır.

Fesih sözleşmesi uyarınca futbolcunun 2012-2013 sezonunda Türkiye'de başka bir kulübe transfer olması durumunda futbolcu Şirketimize 5.000.000 Euro tazminat ödeyecektir."

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Bugün aldığım 2. güzel haber be
    Senin gibilere Batuhan Karadeniz'ler, Ahmet Nur Çebi'ler, Levent Erdoğanlar vs... müstahak! Ne de olsa adam gibi adam hepsi! İstese çatır çutur alacağı 2 milyon 250 bin euroyu da almadı, SÖZLEŞMESİ GEREĞİ HAK ETTİĞİ 1.5 milyon euroyla çekti, gitti!

Çok paragöz adamsın lan Quaresma! Ayıp sana, yakıştıramadım! 1.5 milyon euroyu da bırakmalıydın halbuki! Neyse...

Geride kalan bir forma, bir Q7 tişörtü ve yıllar sonra bile izlenecek artistik hareketler ve gol görüntüleri. Güle güle Q7...
    Last edited by footballer33 : 20.Aralık.2012 at 10:48

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Artık şu adamın muhabbeti bitsin yahu. Mümkünse en uzaklara transfer olsun, gözden gönülden ırak olsun.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

galatasaraya gelse 4 3 3 guzel gider
    ama 5 ay sonra baska takima gitmezse bedava alinmasini yeglerim.

not: bu 5m€ olayi 2012 2013 sezonunu kapsiyor sanirsam

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma Yönetimi Bombaladı

İşte Quaresma'nın Açıklamaları :

Ben Beşiktaştan ayrılmak istemezdim. Fakat bugünün şartları bunu gerektirdi. Sezon başından bu yana hocamız ve yönetim benim takımda olmamı istemedi. Benim takımda ayrı çalıştığım dönemde yeterli şartlarda sağlanmadı. Bazen idmanlardan sonra spor salonuna gidip ayrıca çalışmak zorunda kaldım. Bu şekilde olmasını hiç istemezdim. Bugün kontratımı karşılıklı olarak fesh ettim.

Beşiktaş’tan ayrıldığım için üzgün değilim fakat yönetim bana doğru davranmadı. Oluşturulan sorunu çok iyi şekilde çözebilirdik. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün bu şekilde yönetilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Benim gözümde gerçekten bu iş çok kolay bir şekilde çözülebilirdi. Ama karmaşıklaştırıldı. Ben taraftara çok teşekkür ediyorum. Hep yanımda oldular. Ancak son dönemde çok mutsuzdum ve ayrılık vaktinin geldiğini düşündüm. Burada geçirdiğim 2 seneden çok mutlu oldum.

Beşiktaş taraftarının benim için çok ciddi bir önemi var. Çok güzel anlar yaşadım İnönü’de... Dünyanın hangi futbolcusu olursa olsun orada oynamaktan çok zevk alacaktır. Oynayamadığım dönemde dahil stada giderek o havayı solumaya çalıştım. Yönetim menejerimi aradı ve stada gelmememi istediler. Bu yüzden maçları daha sonra evden takip etmek zorunda kaldım. Beni çok kırdılar. Ayrılmamın iki sebebi var; yönetim ve teknik heyettir.

Beşiktaş’ta haketmediğim şekilde kadro dışı bırakıldım. İlk düşüncem Portekiz’e gitmek. Fenerbahçe ve Galatasaray konularına gelince son 6 aydır futbol oynamıyorum ve bu takımlar sadece spekülasyondur. Doğru değildir. Ben bile şu an nerede oynayacağımı bilmiyorum. Portekiz’de menejerimle oturup teklifleri değerlendireceğim.

Manuel Fernandes ile hiçbir problemim olmadı ve hala da arkadaşım. Onu çok beğenerek izliyorum. Manuel çok yetenekli ve önünde daha çok yol var. Diğer konulara geçersek, 6 ay içerisinde futbol oynamadım. Bu dönem beni çok üzdü ve yıprattı. Takımdan ayrı çalışıyordum fakat yeterli şartlar altında çalışmadım. 1 hafta boyunca topa dokunmadığım oldu. Topun verilmediği bile oldu... Benim takımdan ayrı kalışım, yönetimin kendine göre haklı olduğu şeyleri uygulamaya çalışmasıydı. Bunun haricinde disiplinle ilgili çok yorum ve haber çıktı. Ben bugüne kadar hiçbir şekilde disiplinsizlik yapmadım. Beşiktaşın bugünki performansı ile ilgili yorum yapmayı şu an doğru bulmuyorum.

Pazarlık döneminde Beşiktaşlı yöneticilerin bana karşı dürüst davranmadığını düşünüyorum. Kulüple görüşmek isteyen bendim. Benden indirim talep ettiler 3milyon euroya ücretimi düşürmek istedim. Fakat bundan sonra sözleşme feshi için ne kadar istersiniz diye sordular. Sana 1,5 milyon euro versek sözleşme fesh edermisin diye sordular. Ben buna çok kırıldım. Çok fazla haber çıktı fakat ben elimden geldiğince takıma destek olmaya çalıştım. Elimden geleni yaptım fakat yönetim bana aynı şekilde karşılık vermedi. Günah keçisi ilan edildim. Taraftarlara kızgın değilim fakat yönetime çok kızgınım.

Son olarak taraftara çok teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel 2 sene geçirdim. Benim Beşiktaş’tan ayrılmam parayla ilgili bir durum değil. Yönetim ve teknik heyet tarafından aynı şekilde karşılık görmedim. Beni istemediler. Ben burada oynamak ve devam etmek isterdim. Onların oluşturduğu şartlar nedeniyle olay buraya geldi. Taraftara çok teşekkür ederim. Onları unutmayacağım.

Kaynak: http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307958SXQ

2,5 quaresma cebinden 2,5 da amrabat verir alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yazık oldu, Fener'e gelmesini çok isterdim ancak zor inşAllah tekrar Türkiye'ye gelir.
    Aykut Kocaman'ın problem çıkaran oyunculara karşı tahammülü yok, bu isim kim olursa olsun, Quaresma da buna müsait yapısından dolayı tercih edilmeyecektir, Ancak çoğu spor muhabiri Fatih Terim'in onu çok istediği yönünde beyanları var, Türkiye'ye dönerse eğer Galatasaray'a gelme ihtimali yüksek gibi duruyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Krasici satalım Q7 yi alalım bu adam bu fiayata kaçmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Türkiye'den ayrıdı.

Portekizli yıldız Quaresma'yı Beşiktaş taraftarları uğurlarken, Quaresma'ya siyah beyazlı Beşiktaş atkısı taktılar.

Quaresma'yı uğurlamaya Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Serdal Adalı da geldi.

Havaalanında açıklama yapan Quaresma ve Adalı;

Adalı, yaptığı açıklamada;

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Quaresma'nın oğlu gibi olduğunu vurgulayan Adalı; "O benim oğlum gibi. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Kısmet böyleymiş. Dünyanın her yerinde olan bir şey. Camiam adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum. Beşiktaş yönetimine herhangi bir kızgınlığım yok." dedi.

Quaresma, yaptığı açıklamada;

Türkiye'den ayrılırken Serdal Adalı'ya teşekkürlerini ileten Quaresma; "Buraya gelirken benimle en fazla ilgilenen kişiydi. Kendisini hiç bir zaman unutmayacağım. Futbol hayatımı Beşiktaş'ta bitirmeyi düşünüyordum. Maalesef yönetim kurulu değişti. Şu anda görevde olanlar beni gönderdi." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Yazıklar olsun bu yönetime başka birşey demiyorum.
    Kına yaksınlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Borç olmuş bilmem kaç yüz milyon Euro, Avrupa'dan meni yemişiz. Millet hala Q7 derdinde, bir de yönetime sallıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yönetime kızdığım, salladığım tek konu. İnatları yüzünden Quaresma'yı harcadılar. Devre arası o bölgeye transfer yapacaklarına bu adamı oynatırlardı ne güzel.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ligin en çok gol atan takımı Beşiktaş ve takımın en önemli zaafı savunma. Şimdi maçının tamamını rakip sahada geçirecek bir oyuncuyu Beşiktaş niye kadrosuna eklesin? Beşiktaş bu kadrosuyla ligde 2. sırada. Ayrıca bu anlaşmayla 3.750 milyon alacak adama yaklaşık 2 milyon+maç başı+keyfi giderleri vermemiş oluyorsun. Q7 harcanmasın diye takımın düzenini bozma riskine girilemez.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Turkiye'ye son zamanlarda gelen Alex'ten sonra en yetenekli futbolcudur.Karakteri ve futbolculuguyla taraftarlarin kalbinde taht kurmustur fakat Syn. Fikret Orman sagolsun ELVEDA QUARESMA !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Borç olmuş bilmem kaç yüz milyon Euro, Avrupa'dan meni yemişiz. Millet hala Q7 derdinde, bir de yönetime sallıyorlar.
    Kardeşim bu adamı 1 sene hatta bırak 3 ay oynatsan ne alıcıları cıkar sen bılıyomusun? elimizdeki cevheri sattık resmen Bende takım oyunu oynayan besıktası sevıyorum ama bu adamdamıda en az 3-5 mılyon euroya satabılırdık

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Beşiktaş formasını 2 sene giydi. Bu iki senenin sonunda yani geçtiğimiz yaz 1 tane bile alıcısı çıkmadı. Adam cevher olsa yazın çoktan satılırdı ki yönetim çoktan satmaya razıydı.

Beşiktaş'ı 6. yapalım alın size 3-5 milyon deseler kabul edeceksiniz yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beyler bu Türkiye liginde oynamayz maddesinin kesinlği nedir?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Oynayamaz diye madde yok, 5 milyon euro öderse kendisi ya da anlaştığı kulüp her türlü oynuyor. BJK'de bonservis bedeli almış oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sözleşmesi fesh edilmedi mi? Normalde bonservisi elinde olması lazım?

Del Piero_10 Misafir

Sezon sonuna kadar geçerli. Galatasaray'ın sezon sonunda bedavaya alacağı iddiaları var.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bize şimdi lazım sezon sonu o kadar maç eksiği olan adamı ne yapalım keşke o kural şuan geçerli olsaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sözleşmesi fesh edilmedi mi? Normalde bonservisi elinde olması lazım?
    Öyle de, anlaşmaya göre tazminat ödemesi lazım. Adı bonservis değil ama aynı kapıya çıkıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bize şimdi lazım sezon sonu o kadar maç eksiği olan adamı ne yapalım keşke o kural şuan geçerli olsaydı.
    Henry gibi (2 aylık Arsenal olayı) kondisyon tutmak için düşük ülkelere gidebilir. Bu hem yeni bir heyecan olur onun için hem de futbol oynamış olur.

Porto, Marsilya gibi klüpler 5 aylığına Quaresma'yı isteyeceğini sanmam.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

q7 gidiyo diye yönetime sallayanları anlamıyorum bunlar resmen q7 oynasın kulüp başarısız olsun derdinde.. 2 senedir bizde adam alan yok hala para kazanırız diolar.takım q7 siz daha iyi top oynuyor iki senedir oynuyoda süper starda sormazlar mı hani başarı?? bir futbolcu icin kulübü yöneticileri bu kadar cabuk silen insanları anlayamıyorum yoksa sizin sevginiz bu renklere degil mi??

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yaptığı asistleri hatırlatayım. Attığı jeneriklik goller de cabası. O oynadı diğerleri baktı, pas attı geri gelmedi suçlu oldu, kendi gitti yine o suçlu oldu. İndirime gitti daha fazla istediler. Manu ve Oğuzhan olmadığı zaman görüyoruz takımın halini. Şu puan kaybettiğimiz maçlarda bu adam olsaydı o maçlardan 3 puan ile ayrılırdık. İnşallah gittiği takımda (GS'de dahil) başarılı olurda bu adamı gönderenler utanır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    q7 gidiyo diye yönetime sallayanları anlamıyorum bunlar resmen q7 oynasın kulüp başarısız olsun derdinde.. 2 senedir bizde adam alan yok hala para kazanırız diolar.takım q7 siz daha iyi top oynuyor iki senedir oynuyoda süper starda sormazlar mı hani başarı?? bir futbolcu icin kulübü yöneticileri bu kadar cabuk silen insanları anlayamıyorum yoksa sizin sevginiz bu renklere degil mi??
    Ya siz şaka mısınız? Neden ISRARLA anlamak istemiyorsunuz bizim derdimizi arkadaş?! Bizim kızgınlığımız, Q7'nin terbiyesizce yollanmış olması; yoksa kimler geldi, geçti. Q7 de karşılıklı anlaşma yoluyla gönderilebilirdi, belki de bu durumlar yaşanmasaydı bonservis parasını verene satılırdı, sesimizi çıkarmazdık biz de.

Ben şahsım adına konuşayım; yönetime olan kızgınlığımın sebebi, Q7'nin gönderiliş şekli. Sözde işemesi, cinsel organını göstermesi, sanki her futbolcumuz FEDA demiş gibi, Q7'nin FEDA dememesi (2 küsür milyon eurodan vazgeçti giderken, istese sezon sonuna kadar kalır, parasının tamamını alabilirdi), yöneticiler tarafından hakaretlere varan sözlerin söylenmesi... Kısaca; kişiliğine, karakterine kadar varan olaylar.

Futbol takım oyunu demiyor muyuz? Şimdi, 'Q7 oynarken başarı nerede' diyorsunuz. Q7 bu, süpermen değil. Tek başına hiçbir futbolcu, hiçbir takımı alıp götüremez. İlla ki, yanında veya arkasında ona destek veren birileri vardır. Xavi-Iniesta-Messi ya da Ronaldo-Mesut-Higuain gibi...

Bir futbolcuyla yönetimi silen de yok. Yönetimin gönderiliş şekli açısından ilk vukuatı da değildir Quaresma. Öncesinde yollanan Guti, Ernst, Rüştü gibi isimleri de unutmayın. Neler söylendi, neler yapıldı onlara! Guti de, Q7 de giderken yönetimin yanlış yolda olduğunu belirtti, amatör insanlarca yönetilen bir kulüp dedi. Şimdi sorsak; onlar bilmiyor, siz çok biliyorsunuz!

Bu konuda Q7'yi savunan insanlara Quaresmasporlu damgası vurmaya kalkışmayın sürekli olarak. Beşiktaşlılığımızı da sorgulamayın, yeter artık! O'nu sevenlere tahammülünüz yoksa, hele de olaylar tazeyken, üzüntümüz yeniyken biraz saygı gösterin insanlara, anlayış gösterin hiç değilse! Bu konuda da daha fazla konuşmak istemiyorum artık. Zorlamayın artık insanların sabrını!
    Last edited by footballer33 : 20.Aralık.2012 at 22:53

Son 5-6 senedir,Beşiktaş'la ilgili duyduğum en sevindirci haber.Kurtulduk sonunda şu bencilden.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ya siz şaka mısınız? Neden ISRARLA anlamak istemiyorsunuz bizim derdimizi arkadaş?! Bizim kızgınlığımız, Q7'nin terbiyesizce yollanmış olması; yoksa kimler geldi, geçti. Q7 de karşılıklı anlaşma yoluyla gönderilebilirdi, belki de bu durumlar yaşanmasaydı bonservis parasını verene satılırdı, sesimizi çıkarmazdık biz de.

Ben şahsım adına konuşayım; yönetime olan kızgınlığımın sebebi, Q7'nin gönderiliş şekli. Sözde işemesi, cinsel organını göstermesi, sanki her futbolcumuz FEDA demiş gibi, Q7'nin FEDA dememesi (2 küsür milyon eurodan vazgeçti giderken, istese sezon sonuna kadar kalır, parasının tamamını alabilirdi), yöneticiler tarafından hakaretlere varan sözlerin söylenmesi... Kısaca; kişiliğine, karakterine kadar varan olaylar.

Futbol takım oyunu demiyor muyuz? Şimdi, 'Q7 oynarken başarı nerede' diyorsunuz. Q7 bu, süpermen değil. Tek başına hiçbir futbolcu, hiçbir takımı alıp götüremez. İlla ki, yanında veya arkasında ona destek veren birileri vardır. Xavi-Iniesta-Messi ya da Ronaldo-Mesut-Higuain gibi...

Bir futbolcuyla yönetimi silen de yok. Yönetimin gönderiliş şekli açısından ilk vukuatı da değildir Quaresma. Öncesinde yollanan Guti, Ernst, Rüştü gibi isimleri de unutmayın. Neler söylendi, neler yapıldı onlara! Guti de, Q7 de giderken yönetimin yanlış yolda olduğunu belirtti, amatör insanlarca yönetilen bir kulüp dedi. Şimdi sorsak; onlar bilmiyor, siz çok biliyorsunuz!

Bu konuda Q7'yi savunan insanlara Quaresmasporlu damgası vurmaya kalkışmayın sürekli olarak. Beşiktaşlılığımızı da sorgulamayın, yeter artık! O'nu sevenlere tahammülünüz yoksa, hele de olaylar tazeyken, üzüntümüz yeniyken biraz saygı gösterin insanlara, anlayış gösterin hiç değilse! Bu konuda da daha fazla konuşmak istemiyorum artık. Zorlamayın artık insanların sabrını!
    + 1

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Son olarak; yönetimin yanlışlarını da yazayım ki sadece, Q7 konusundan ötürü tepki göstermediğimizi bilin:

-4 kupalı şampiyona sponsor bulamamak (Sponsorların ayağına gidecek değiliz diyen bir yönetim),
    -Kapalı fiyatlarında yüksek orandaki artış (Bilet ve kombine),
    -Ağırlama biletleri (Numaralı ve kapalı),
    -Alınan basiretsiz oyuncular (Uğur, Escude, Batuhan vb.),
    -Tek amacı kaliteli koşu olan ve oyuna müdahale edemeyen (kadro yetersizliği, hocanın ve yönetimin suçudur), kariyerini riske atan hoca,
    -Bir dediği diğerini tutmayan başkan (Kendisi farklı, yöneticilieri farklı, menajerler farklı konuşuyor),
    -Sürekli yalan yanlış konuşan ve ne hikmetse Beşiktaş'ın çıkarı doğrultusunda tek kelime edemeyen yöneticiler (Cuma maçlarını biz de istiyoruz, sıkıntımız yok gibi söylemler)...
    -Amatör branşlara gereken önemin verilmemesi (Bayan basketbol, erkek voleybol gibi).

Buradan da anlaşılacağı gibi; tepkimiz, sadece Q7 için değil; tepkimiz, sürekli olarak aptal yerine konmamıza ve sürekli yalan söylemelerine. Haklarımızı yeteri kadar net savunamamalarına...
    Last edited by footballer33 : 21.Aralık.2012 at 19:45

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri