Futbolcularla Aykut Kocaman görüşüyormuş.
Printable View
Futbolcularla Aykut Kocaman görüşüyormuş.
Aykut Kocaman'ın ilk istifası değil bu, son da olmayacak, Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece. Çünkü kendisi demişti, ben varken Aykut Kocaman bir yere gidemez diye. İstifaların kabul edilmeme sebebi de bu, diye düşünüyorum.
Mourinho Fenerbahçe'ye ... :)
Aziz Yıldırım kabul etmeye bilir ancak bu iş de çocuk oyuncağı değil. Taraftar hakkında söyledikleri de hiç hoş değil.
Bugün vazgeçirdin ve bu gidişat devam ederse daha kötü olur.
Aziz Yıldırım: Taraftar böyle zamanda sahip çıkacak. Suç Aykut Kocaman da değil. Oyuncuların mentalitesi değişmedikten sonra ne değişecek
Futbolculardan Aykut Kocaman'a: Yaşanan bu tablo bizim suçumuz. Eğer sen bu görevi bırakırsan biz de bırakırız (NTV Spor)
Türk halkı artık bunu yemez bence. Diyelim istifa etti diretti. Bakalım sen görevi bırakırsan bizde bırakırız diyen futbolculardan hangileri bırakacak.
Maçtan hemen sonra dedim, Tanıdığım Aykut Kocaman İstifa eder diye.. Yine söylüyorum, tanıdığım Aykut Kocaman bu karardan dönmez..
Yalnız madem Aykut Kocaman bıraktı, Aziz Yıldırımın da zamanı çoktan gelen bir istifa borcu var bu camiaya.. Bunu 3. kez, ama bu sefer geri dönmeden yapmalı..
Futbolcularımız ile Teknik Direktörümüz AYKUT KOCAMAN arasındaki toplantı sona erdi.AYKUT KOCAMAN, Yarın sabaha kadar istifa kararını dusunecegini söyledi. Kararını gözden geçirecek.
@12numaraorg
Aziz Yıldırım: "Açıklamamda "ben 1 yıl yattım, onlar ne yaptı" derken belli bir grubu ifade ettim. Fenerbahçe seyircisi onları bilir."
Bu konuda haklı.. Onlar hakkında benim de söyleyecek çok sözüm vardı, birazını twitterda boşalttım.. Bu maça kadar antipatim vardı, artık nefret ediyorum..
Selçuk'un resmi bir twitter'ı yok. Kaynağını araştırmadan eklemen olmamış.
Selçuk İnan'ın twitter'ı yok ve Selçuk öyle bir şey yazacak biri değil.
Fenerist paylaşmışlar bende burda paylaştım bir daha onlara hayatta güvenmem :)
Selçuk her ne kadar GS oyuncusu olsa da karakteri icabı böyle bişi yazacağını hiç tahmin etmemiştim, şaşırmıştım..
Ancak Burağın Trabzonspor forması giyerken de benzer açıklamaları olduğu için ona pek de şaşırmamıştım..
Şu işe artık duygusallık karıştırmamak gerek Aykut Kocaman bizim de efsanemiz ancak zamanı geldi.
Gitsin diyen kesim Fenerbahçeli değilmiş gibi bir hava var ortalıkta suç mudur yani anlamıyorum ki..
Ya sevinmiştim istifa etti diye ya kursağımda kaldı yazıklar olsun aziz yıldırım sıra sanada gelecek.
Sene başından beri 1 kez iyi top oynadığımız maç yok şansa geldik buraya kadar bu adam teknik taktiğin zerresinden anlamıyor umarım tez zamanda ikiside yol alır.Aziz yıldırım Demirören gibi olmaya başladı kimsenin malı değil Fenerbahçe,tez zamanda defolun !
Şu anda Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile görüşmek üzere için Samandıra'ya gidiyor.
"Kanaltürk"
Edit : Fake Volkanmış.
Bu saatten sonra kalsa bile hangi futbolcuya inandırıcı olacak. 105 yıllık kulübü babasının tarlası gibi yönetiyorlar.
Aziz Yıldırım'ın sözlerine, GFB facebook üzerinden paylaştığı bu fotoğrafla cevap verdi.
https://pbs.twimg.com/media/A-wKeylCUAAlxfo.jpg:large
GFB Bıraksın bu işleri.. 4-5 masum insanın resmini kullanalar her zaman olduğu gibi kendilerini nemalandırmaya çalışıyor.. Maymun gözünü açtı sefa efendi.. Senin gerçek yüzünü bugün gördük biz..
Sefa ne işler yapmış acaba?
Zamanında Aziz Yıldırım'ı baba gibi severlerdi, sonra bir ters gittiler, Aziz Yıldırım kötü oldu. Menfaatçi örgütlere kalmadı bu kulüp.
Hayretle izliyorum :icon_eek:
Şimdi yanlış anlaşılmasın, Ben 2009'dan beri Aziz Yıldırım'ın artık istifa etmesi, kulüpten elini ayağını bi an önce çekmesini savunuyorum, halen de bu düşüncem geçerli..
Ancak Aziz Yıldırım'ın hataları, ne Sefa'ya konuşma hakkı verir ne de onu haklı çıkarır.. Şahsen artık onun olduğu bir tribünde yer almak istemiyorum..
Aziz Yıldırım artık bırakmalıdır. Bitti her devrin sonu vardır.
İstifa ediyorum dedikten sonra Aykut Kocaman dönerse kendisine hiç yakışmaz bu.
Aziz Yildirim ve Aykut Kocaman birakmamali birakamazlar.
Fenerbahçe yine kenetlendi, çok büyük ihtimal görevine devam edecek Aykut Kocaman. Fenerbahçe için böylesi daha iyi bence, ama Aykut Kocaman için iyi mi kötü mü ondan emin değilim.