Şu işe artık duygusallık karıştırmamak gerek Aykut Kocaman bizim de efsanemiz ancak zamanı geldi.
Gitsin diyen kesim Fenerbahçeli değilmiş gibi bir hava var ortalıkta suç mudur yani anlamıyorum ki..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ya sevinmiştim istifa etti diye ya kursağımda kaldı yazıklar olsun aziz yıldırım sıra sanada gelecek.
Sene başından beri 1 kez iyi top oynadığımız maç yok şansa geldik buraya kadar bu adam teknik taktiğin zerresinden anlamıyor umarım tez zamanda ikiside yol alır.Aziz yıldırım Demirören gibi olmaya başladı kimsenin malı değil Fenerbahçe,tez zamanda defolun !
Şu anda Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile görüşmek üzere için Samandıra'ya gidiyor.
"Kanaltürk"
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Edit : Fake Volkanmış.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu saatten sonra kalsa bile hangi futbolcuya inandırıcı olacak. 105 yıllık kulübü babasının tarlası gibi yönetiyorlar.
Aziz Yıldırım'ın sözlerine, GFB facebook üzerinden paylaştığı bu fotoğrafla cevap verdi.
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
GFB Bıraksın bu işleri.. 4-5 masum insanın resmini kullanalar her zaman olduğu gibi kendilerini nemalandırmaya çalışıyor.. Maymun gözünü açtı sefa efendi.. Senin gerçek yüzünü bugün gördük biz..
Sefa ne işler yapmış acaba?
Zamanında Aziz Yıldırım'ı baba gibi severlerdi, sonra bir ters gittiler, Aziz Yıldırım kötü oldu. Menfaatçi örgütlere kalmadı bu kulüp.
Hayretle izliyorum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şimdi yanlış anlaşılmasın, Ben 2009'dan beri Aziz Yıldırım'ın artık istifa etmesi, kulüpten elini ayağını bi an önce çekmesini savunuyorum, halen de bu düşüncem geçerli..
Ancak Aziz Yıldırım'ın hataları, ne Sefa'ya konuşma hakkı verir ne de onu haklı çıkarır.. Şahsen artık onun olduğu bir tribünde yer almak istemiyorum..
Aziz Yıldırım artık bırakmalıdır. Bitti her devrin sonu vardır.
İstifa ediyorum dedikten sonra Aykut Kocaman dönerse kendisine hiç yakışmaz bu.
Aziz Yildirim ve Aykut Kocaman birakmamali birakamazlar.
Fenerbahçe yine kenetlendi, çok büyük ihtimal görevine devam edecek Aykut Kocaman. Fenerbahçe için böylesi daha iyi bence, ama Aykut Kocaman için iyi mi kötü mü ondan emin değilim.
Aykut Kocaman iyi insan, karakterli ancak kötü teknik direktör. Birisinin kötü teknik direktör olması, kötü insan olacağı manası çıkarılamaz. Aykut Kocaman'ın yapacağı en doğru iş sportif direktörlüğü yapmasıdır. Eğer devam ederse bu takım kusura bakmayın ama kimi alırsa alsın ilk 3'e dahi giremez.
İşi karaktere dökmeyelim lütfen.
furkan58, herşeye muhalefetsin be kardeşim. Bi geçmişten örnek verme bi kıyaslama artık.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Allah Allah Aykut Kocaman geri dönünce karaktersiz , aynı şeyi Fatih Terim'in yaptığını söyleyince herşeye muhalefetsin. Söylemiyim mi yani ? Yapmadı mı ? Yalansa yalan de. Bunu bir Fenerbahçeli dese bu örneği vermezdim ama Galatasaraylı verirse önce kendi takımına bakmalı dimi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Okyanusları aştıkdan sonra gölde boğulmak istemiyoruz Aykut hocam. Bu kadar çabuk pes edemezsin etmemelisin ..
bu sezon belki de 5. istifasıydı bana göre. ancak bu kez herkesin görüp duyduğu bir istifa oldu.
napalım, buraya kadarmış.
her iki taraf için de hayırlısı olsun.
(/s)
Para mı?
O görevde sonra dünyaları verdiler tv programlarında yorumcu olsun diye, kabul etmedi.
Bir Galatasaray maçında gene bu teklifi sundular yorum yapsın diye, bu sefer kabul etti ve alacığı parayı bir hayır kurumuna bağışlanmasını istedi.
Aykut Kocaman ve para, ikisi yan yana gelmeyecek tek değerdir.