Menajerlerde yaş önemli bi faktördür. Sen oyunda daha 34 yaşındasın. Bunun etkisi olabileceğini düşünüyorum. Tavsiyem, her zaman 40 yaşında başlayın kariylerlere.
Printable View
Menajerlerde yaş önemli bi faktördür. Sen oyunda daha 34 yaşındasın. Bunun etkisi olabileceğini düşünüyorum. Tavsiyem, her zaman 40 yaşında başlayın kariylerlere.
Bende de aynısı..o kadar başarı elde ettim fakat şuana kadar gelen bir teklif yok..sadece gazetelerde chelsea ile ismim geçti o kadar....
cok fazla tatile çıktığın içinde olabilir valencia kariyerimde 2018 sezonunda sanırım ligde 28 maçı asistana oynatmısım . asistanım yılın menajeri odulunu aldı :D
Bucasporla 2020'ye geldim 1 lig şampiyonluğu 2 türkiye kupam vardı.Yanlış hatırlamıyosam 2018'de İspanya,Almanya,İtalya ,İngiltere ve Fransa liglerini aktif ettim.Daha önce tek bizim lig aktifti.aktif ettiktten ve şampiyon olduktan sonra valla teklif yağmaya başladı.Fransa'dan aralarında PSG nin de olduğu 5-6 takımdan teklif geldi.Stoke City'den,Wolsburg'dan,Fenerbahçe'den geldi.Ben Fener'i seçtim tabii idealimdeki takımın kurtarıcısı olmak için ama PSG kariyerinin kabul edip farklı kaydettim.Fener'den sıkılırsam 2021 itibariyle Buca'dan Psg'ye geçtiğim kariyere devam edeceğim.İnanılmaz oyuncular ve inanılmaz para var.Reserve takımı Türkiye'de açık ara yapar o kadar diyim.
Şimdi oyunda şöyle birşey var sen geçmiş itibarını otomatik yaparsan ve Dortmund gibi kaliteli oyun bazında kıtasal itibarı olan bir takımın başına geçersen senin menejerlik başlangıç itibarın haliyle büyük takımın başında olduğundan dolayı ve Bundesliga da iyi bir takım yönettiğinden dolayı itibarın seçtiği takıma göre değişiklik gösterir.Sen oyuna Dortmund la başlarsan senin oyunun başında itibarın kıtasal olur.Sen oyuna Barcelona ile başlarsan senin itibarın Dünya çapında olur buna dikkat edelim ne çabuk büyük takımlardan teklif gelmeye başladı dememek için.
Eğer istifa edip iş başvurusunda bulunursan çok büyük ihtimal istediğin yere gidersin..Ama istifa etmezsen çoğu kulüp kontratın devam ettiği için tazminat ödemek istemiyor.Denendi , onaylandı (=
Kesinlikle katılıyorum. Türkiye ligi yine diğer liglere nazaran kolay. Mesela üç büyüklerdeki tutan taktiğini İtalya liginde ya da İngiltere'de bir dene, elinde patlıyor. Oyunun başında 5 büyük ligi açıp oynarsan, üç büyüklerle şampiyonlar ligi kazanmak imkansız, net. Kazandım diyen, ya tek lig açmıştır, ya hileli taktik kullanmıştır veyahut hile yapmıştır, ya da 2025'te kazanmıştır. Oyun 5 yıl sonra zıvanadan çıkıyor çünkü. Unutma; herkes yalan söyler.
Bu oyunu ben yapsam, taktik ekranında mesela, 4-3-3 Guardiola, 4-4-2 Ferguson, 4-3-1-2 Terim vs gibi taktikler açılmasını sağlardım. Direk tutan taktikler. Oyunun albenisi ne kadar artardı düşünebiliyor musunuz? Alex Ferguson olmak, ya da Barcelona yapısına uygun gençler yetiştirmek, sistem takımı olmak 4-2-3-1 Klopp gibi. Müthiş. Şimdi bir taktik yapıyorsun, ya oyun veriyor sana taktiği, taktik yaratma ekranından, hiçbir şeye dokunma, tutar di mi? Tutmuyor bilader! Forveti deeplying yapıyorsun, duvar olmasını istiyorsun, ama gol atamıyor. Gelen geçen yeniyor. Taktik ful doluyor, yine aynı.
İstifa etmediğim,ve takıma yeni geldiğim halde,Chelsea'deyken Napoli ve Chelsea'dan teklif geldi.Deportivo kariyerimde istifa ettikten sonra Chelsea'den teklif geldi,ilginç bir şey.
Arsenal ile ilk sezon 2. ikinci sezon İngilterede şampiyon oldum ve sezon biter bitmez Manu ' dan teklif aldım ama Arsenal'i yeniden yapılandırdığımdan gitmedim. Hoş Neymar 'ı Manu 'ya kaptırdım bi parça hevesim kaçtı ama başarı ile doğru orantılı gibi. Geçmişim ise milli futbolcu yasım da 60 civarı .
benim anlatmak istediğim şu oyuncu geçmişi milli futbolcu yaptığında milli takımda oynamış oyuncu oluyosun dortmund gibi takımlar menejeri kovulduğunda sen teklif edince teklif gönderiyolar sorunda burda Türk olup miil formayı giymiş kaç menejer büyük takımları gitti hatta hiç menejerlik deneyimi olmadan giden varmı bir fatih terim o da uefa kupasını aldı oyle gitti fiorentinaya ordanda milana ben bu durumdan bahsediyorum hiç menejerlik deneyimin yokken sadece milli futbolcusun diye dortmund gibi takıma geçmek ordanda kısa sürede barcelona geçmek bana gerçekci gelmiyor sonucta oyun tabiki gerçek olmasında fazla beklemiyorum sadece bana garip geldiğini anlatmak istedim
Benim basimada yeni bir olay geldi. 2025 yilina girdim, birçok teklif aldim, ama devre arasinda Monaco sardi bana, reddediyorum, birkaç gün sonra yine geliyorlar. Fukara sümügü gibi yapistilar, en sonunda 3 kez ard arda düsünmem lazim dedim, halen kabul ediyorlar. Ara transfer bitti halen pesimdeler herifler, 1 aydir baska menejer mi bulamadinizda beni takip ediyonuz anlamadim ki :D
ben galatasray'dayım senin kadar çok şampiyonluk yaşamasamda baya teklif geldi türk milli takımıda dahil :)
Yaş ve geçmiş tecrübeden olduğunu düşünmüyorum. Yaş 25 tecrübe otomatik. Dortmund'dan Arsenal' e geçtim teklif üzerine.
Benim basimada yeni bir olay geldi. 2025 yilina girdim, birçok teklif aldim, ama devre arasinda Monaco sardi bana, reddediyorum, birkaç gün sonra yine geliyorlar. Fukara sümügü gibi yapistilar, en sonunda 3 kez ard arda düsünmem lazim dedim, halen kabul ediyorlar. Ara transfer bitti halen pesimdeler herifler, 1 aydir baska menejer mi bulamadinizda beni takip ediyonuz anlamadim ki
Aynısını Rennes bana yapmıştı Fransızlarda bi durum var :D