Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: Başka Takımlardan Menajerlik Teklifi

Ya beyler o değilde kimisi 5 yılda 4 şampiyonlar ligi almış,kimisi 6 yılda 5 final oynamış.Hatta 1 taneniz 4 yılda alınabilecek dünya üzerindeki bütün kupaları almış.Normalmisiniz la siz ? Nasıl beceriyosunuz bunları. Yıllardır FM oynarım ben daha Fenerbahçeyle şampiyonlar ligi aldığımı hatırlamıyorum.1 kaç UEFA kupam vardı sanırım.

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    Ya beyler o değilde kimisi 5 yılda 4 şampiyonlar ligi almış,kimisi 6 yılda 5 final oynamış.Hatta 1 taneniz 4 yılda alınabilecek dünya üzerindeki bütün kupaları almış.Normalmisiniz la siz ? Nasıl beceriyosunuz bunları. Yıllardır FM oynarım ben daha Fenerbahçeyle şampiyonlar ligi aldığımı hatırlamıyorum.1 kaç UEFA kupam vardı sanırım.
    Hocam cogu macları save yapıp yenılınce tekrar yukleyıp macı yapıyorlar enınde sonunda bır macta ıstedıklerı skoru alıyorlar ne zevk alınıyorsa bende anlamıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by MARCO View Post
    Hocam cogu macları save yapıp yenılınce tekrar yukleyıp macı yapıyorlar enınde sonunda bır macta ıstedıklerı skoru alıyorlar ne zevk alınıyorsa bende anlamıyorum
    Hakketen ne zevk alıyorlar sonrada süper menejerim diye övünüyorlar

bu arada aynı sorun bendede var hıc teklıf gelmıyor baska takımlardan benımde canımı sıkıyor bu olay

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bana ilk patch zamanlarında falan Granada'dan teklif gelmişti onun dışında hiç teklif almadım. Zaten oynadığım 3-4 kariyer hepsini toplasan 4 sezon ediyor.

Takımların menejerlik teklifi olayi çok garip oyuna işsiz başlayıp dortmund menejeri kovulunca iş başvurusunda bulundum kabul ettiler daha dortmundun başında 2 ay geçirmişken barcelona menejiri kovuldu iş başvurusunda bulundum kabul edildi oyun baslayalı 6 ay olmadan barcelonanın menejeri oldum bu gerçekcilikten çok uzak bence bu kadar kolay olmaması gerekiyor her yeni fm serisinde işsiz başlardım ama bu kadar çabuk büyük takımları yönetemezdim bana garip geldi

Quote Originally Posted by serdarfb View Post
    Takımların menejerlik teklifi olayi çok garip oyuna işsiz başlayıp dortmund menejeri kovulunca iş başvurusunda bulundum kabul ettiler daha dortmundun başında 2 ay geçirmişken barcelona menejiri kovuldu iş başvurusunda bulundum kabul edildi oyun baslayalı 6 ay olmadan barcelonanın menejeri oldum bu gerçekcilikten çok uzak bence bu kadar kolay olmaması gerekiyor her yeni fm serisinde işsiz başlardım ama bu kadar çabuk büyük takımları yönetemezdim bana garip geldi
    oyuna baslarken geçmiş tecrübe ayarın sebebiyle

Tecrübeyi kötü futbolcu yapmıştım,TR U-19 takımındayken Southampton,Almanya'nın orta sıralar takımı,Kayserispor gibi kulüplerden teklif geldi,ben Southampton'u seçtim.AC Milan,Dortmund,B.Münih gibi takımlar benle ilgilenmedi.Ankaragücü kariyerimde profesyonel futbolcu yaptım,2. sezonumda Valencia,A.Madrid,Schalke tarzı liglerinin kaliteli takımlarından teklif geldi.Yaşım da 25 yaptım.Taktik anlayışım 4-3-3 diye gözüküyor.Biraz da şans işi.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

peki kendi profilimizdeki oyun tarzı ve diziliş gibi seyler neye göre degisiyor iki sezon belirledigim taktikle oynuyorum ancak profilde 4.4.2 defansif olarak gözüküyor bunun böyle görünme sebebi nedir ben full atak oynatıyorum takımımda??

Quote Originally Posted by kaiserkaan View Post
    oyuna baslarken geçmiş tecrübe ayarın sebebiyle
    Bu yüzden olduğunu biliyorum zaten bu garip geliyor milli forma giymiş yaptığımda hiç menejerlik tecrübem olmadığı halde büyük takımlardan menejerlik teklifi gelmesi gerçekci degil bence.

Menajerlerde yaş önemli bi faktördür. Sen oyunda daha 34 yaşındasın. Bunun etkisi olabileceğini düşünüyorum. Tavsiyem, her zaman 40 yaşında başlayın kariylerlere.

Bende de aynısı..o kadar başarı elde ettim fakat şuana kadar gelen bir teklif yok..sadece gazetelerde chelsea ile ismim geçti o kadar....

cok fazla tatile çıktığın içinde olabilir valencia kariyerimde 2018 sezonunda sanırım ligde 28 maçı asistana oynatmısım . asistanım yılın menajeri odulunu aldı

Bucasporla 2020'ye geldim 1 lig şampiyonluğu 2 türkiye kupam vardı.Yanlış hatırlamıyosam 2018'de İspanya,Almanya,İtalya ,İngiltere ve Fransa liglerini aktif ettim.Daha önce tek bizim lig aktifti.aktif ettiktten ve şampiyon olduktan sonra valla teklif yağmaya başladı.Fransa'dan aralarında PSG nin de olduğu 5-6 takımdan teklif geldi.Stoke City'den,Wolsburg'dan,Fenerbahçe'den geldi.Ben Fener'i seçtim tabii idealimdeki takımın kurtarıcısı olmak için ama PSG kariyerinin kabul edip farklı kaydettim.Fener'den sıkılırsam 2021 itibariyle Buca'dan Psg'ye geçtiğim kariyere devam edeceğim.İnanılmaz oyuncular ve inanılmaz para var.Reserve takımı Türkiye'de açık ara yapar o kadar diyim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şimdi oyunda şöyle birşey var sen geçmiş itibarını otomatik yaparsan ve Dortmund gibi kaliteli oyun bazında kıtasal itibarı olan bir takımın başına geçersen senin menejerlik başlangıç itibarın haliyle büyük takımın başında olduğundan dolayı ve Bundesliga da iyi bir takım yönettiğinden dolayı itibarın seçtiği takıma göre değişiklik gösterir.Sen oyuna Dortmund la başlarsan senin oyunun başında itibarın kıtasal olur.Sen oyuna Barcelona ile başlarsan senin itibarın Dünya çapında olur buna dikkat edelim ne çabuk büyük takımlardan teklif gelmeye başladı dememek için.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Eğer istifa edip iş başvurusunda bulunursan çok büyük ihtimal istediğin yere gidersin..Ama istifa etmezsen çoğu kulüp kontratın devam ettiği için tazminat ödemek istemiyor.Denendi , onaylandı (=

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    Kesinlikle katılıyorum. Türkiye ligi yine diğer liglere nazaran kolay. Mesela üç büyüklerdeki tutan taktiğini İtalya liginde ya da İngiltere'de bir dene, elinde patlıyor. Oyunun başında 5 büyük ligi açıp oynarsan, üç büyüklerle şampiyonlar ligi kazanmak imkansız, net. Kazandım diyen, ya tek lig açmıştır, ya hileli taktik kullanmıştır veyahut hile yapmıştır, ya da 2025'te kazanmıştır. Oyun 5 yıl sonra zıvanadan çıkıyor çünkü. Unutma; herkes yalan söyler.

Bu oyunu ben yapsam, taktik ekranında mesela, 4-3-3 Guardiola, 4-4-2 Ferguson, 4-3-1-2 Terim vs gibi taktikler açılmasını sağlardım. Direk tutan taktikler. Oyunun albenisi ne kadar artardı düşünebiliyor musunuz? Alex Ferguson olmak, ya da Barcelona yapısına uygun gençler yetiştirmek, sistem takımı olmak 4-2-3-1 Klopp gibi. Müthiş. Şimdi bir taktik yapıyorsun, ya oyun veriyor sana taktiği, taktik yaratma ekranından, hiçbir şeye dokunma, tutar di mi? Tutmuyor bilader! Forveti deeplying yapıyorsun, duvar olmasını istiyorsun, ama gol atamıyor. Gelen geçen yeniyor. Taktik ful doluyor, yine aynı.

İstifa etmediğim,ve takıma yeni geldiğim halde,Chelsea'deyken Napoli ve Chelsea'dan teklif geldi.Deportivo kariyerimde istifa ettikten sonra Chelsea'den teklif geldi,ilginç bir şey.

Quote Originally Posted by verletzen View Post
    cok fazla tatile çıktığın içinde olabilir valencia kariyerimde 2018 sezonunda sanırım ligde 28 maçı asistana oynatmısım . asistanım yılın menajeri odulunu aldı
    aynen o bendede oldu.

Quote Originally Posted by verletzen View Post
    süpermiş ya bu

bende genelde 2 . sezonda 1 takım kendi gelip teklif yapıyor sonrası yok ama sonraki sezonlarda kendin başvurunca başarına göre hemen zıplıyorlar

Arsenal ile ilk sezon 2. ikinci sezon İngilterede şampiyon oldum ve sezon biter bitmez Manu ' dan teklif aldım ama Arsenal'i yeniden yapılandırdığımdan gitmedim. Hoş Neymar 'ı Manu 'ya kaptırdım bi parça hevesim kaçtı ama başarı ile doğru orantılı gibi. Geçmişim ise milli futbolcu yasım da 60 civarı .

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Şimdi oyunda şöyle birşey var sen geçmiş itibarını otomatik yaparsan ve Dortmund gibi kaliteli oyun bazında kıtasal itibarı olan bir takımın başına geçersen senin menejerlik başlangıç itibarın haliyle büyük takımın başında olduğundan dolayı ve Bundesliga da iyi bir takım yönettiğinden dolayı itibarın seçtiği takıma göre değişiklik gösterir.Sen oyuna Dortmund la başlarsan senin oyunun başında itibarın kıtasal olur.Sen oyuna Barcelona ile başlarsan senin itibarın Dünya çapında olur buna dikkat edelim ne çabuk büyük takımlardan teklif gelmeye başladı dememek için.
    benim anlatmak istediğim şu oyuncu geçmişi milli futbolcu yaptığında milli takımda oynamış oyuncu oluyosun dortmund gibi takımlar menejeri kovulduğunda sen teklif edince teklif gönderiyolar sorunda burda Türk olup miil formayı giymiş kaç menejer büyük takımları gitti hatta hiç menejerlik deneyimi olmadan giden varmı bir fatih terim o da uefa kupasını aldı oyle gitti fiorentinaya ordanda milana ben bu durumdan bahsediyorum hiç menejerlik deneyimin yokken sadece milli futbolcusun diye dortmund gibi takıma geçmek ordanda kısa sürede barcelona geçmek bana gerçekci gelmiyor sonucta oyun tabiki gerçek olmasında fazla beklemiyorum sadece bana garip geldiğini anlatmak istedim

Benim basimada yeni bir olay geldi. 2025 yilina girdim, birçok teklif aldim, ama devre arasinda Monaco sardi bana, reddediyorum, birkaç gün sonra yine geliyorlar. Fukara sümügü gibi yapistilar, en sonunda 3 kez ard arda düsünmem lazim dedim, halen kabul ediyorlar. Ara transfer bitti halen pesimdeler herifler, 1 aydir baska menejer mi bulamadinizda beni takip ediyonuz anlamadim ki

ben galatasray'dayım senin kadar çok şampiyonluk yaşamasamda baya teklif geldi türk milli takımıda dahil

Yaş ve geçmiş tecrübeden olduğunu düşünmüyorum. Yaş 25 tecrübe otomatik. Dortmund'dan Arsenal' e geçtim teklif üzerine.

Benim basimada yeni bir olay geldi. 2025 yilina girdim, birçok teklif aldim, ama devre arasinda Monaco sardi bana, reddediyorum, birkaç gün sonra yine geliyorlar. Fukara sümügü gibi yapistilar, en sonunda 3 kez ard arda düsünmem lazim dedim, halen kabul ediyorlar. Ara transfer bitti halen pesimdeler herifler, 1 aydir baska menejer mi bulamadinizda beni takip ediyonuz anlamadim ki

Aynısını Rennes bana yapmıştı Fransızlarda bi durum var
    Last edited by hamzali28 : 17.Temmuz.2013 at 16:35 Reason: alıntı

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri