Originally Posted by
ridvanv
Herkes pozisyon icin fauldu demis ama o pozisyonun faul olmadigini en fanatik galatasarayli arkadaslarim bile maci izlerken kabul etmisti .
Neyse o pozisyonun ustunde durmaya gerek yok ben sadece bir ornek vermistim ama nedense bunu hep Galatasarayli arkadaslarda goruyorum,kendilerinin fanatiklik veya objektif dusunce konusunda kompleksleri var saniyorum cunku Besiktas'li Besiktas'li oyuncuyu savunamaz savunursa fanatik olur,Fenerli Fenerli oyuncuyu savunamaz savunursa fanatik olur Ama Galatasarayli Galatasarayli oyuncuyu savundugunda hakli olur gibi bir dusunceye sahipler.
Objektiflik naralari atmayin demek komik olmus ustune diyenler daha da komik. Hic bir zaman dile getirmedim ama bitek ben objektifim havasinda yazan ve digerlerini subjektiflikle suclayan arkadaslar bi kendi yazilarina baksinlar kac tane yorumlari gercekci.
Onlara kalsa arastirmacilik, tuttuklari takimlar oyunda ilk seneden uefa sampiyonluguna yada Sampiyonlar ligi ceyrek finaline kafadan oynarlar. Ama soz konusu Besiktas olunca orda dur , gercekci ol Besiktas boyle olurmu diyor. Bu oyun zevk icin oynaniyor,istiyorsaniz sizin takiminiz da dolsun tassin 160 ca li adamlar, varsin bizimkiler 130 140 larda kalsin. En azindan gercekci oynariz.
Takimlar arasinda buyuk fark var ise reel hayatta ortaya cikacaktir zaten gecen sene ciktigi gibi ;)