1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Servet Çetin

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Servet evet tabiki guclu ve dengeli bir oyuncuda bazi arkadaslar direk Holoskoyu ornek vermisler. Holoskoyu kac kere izledilerde acaba Dengesi soyle boyle olmali demisler. Illa denge fiziki gorunusle alakaliysa,Djehouhanin dengesi 30 olsun. Bunun sadece boy,kas,kilo ile baglamamak lazim.

Bir de dip not: Tartistiginiz konuyla cok alakali bir an geldi aklima hemen,Galatasarayin 4-2 lik galibiyetiyle biten 2008-2009 sezonunda Ali samiyende oynanan macin ilk yarisinda saniyorum mac 1-1 veya 2-1 di, bostaki topa sagdan Holosko ve soldan Servet ayni aciyla topa kostular birbirlerine omuz attilar ve yerde kalan Servet ayakta kalip topu alan ise Holosko oldu

bunu yazacaktım ama tam hatırımda değildi pozisyon. açıklık getireyim;

orada servet inanılmaz bir ivmeyle topa geldi ve holosko o hızına rağmen yavaşladı şaşkın şaşkın, sonra servet in gelmesini bekledi ve omuz attı faul yaptı. orada servet de aynı amaçla gelseydi o kadar hızla emin ol spikerin yanına gönderirdi holosko yu .

ayrıca ben holosko yu gıcıklıktan veya subjektiflikten falan örnek vermedim. maçlarını izlediğim başka x takımıın oyuncusu olsaydı yine örnek verirdim. aklıma ilk holosko geldi. lütfen objektiflik naraları atmayın kimin ne kadar objektif olduğunu biliyoruz.

Nesil
    2003

Sadece tek bir pozisyon uzerinde cok uzun uzun durmanin faydasi yok. Bu ornekleri cogaltarak daha iyi yerlere varabiliriz. Izlemeye devam.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    bunu yazacaktım ama tam hatırımda değildi pozisyon. açıklık getireyim;

orada servet inanılmaz bir ivmeyle topa geldi ve holosko o hızına rağmen yavaşladı şaşkın şaşkın, sonra servet in gelmesini bekledi ve omuz attı faul yaptı. orada servet de aynı amaçla gelseydi o kadar hızla emin ol spikerin yanına gönderirdi holosko yu .

ayrıca ben holosko yu gıcıklıktan veya subjektiflikten falan örnek vermedim. maçlarını izlediğim başka x takımıın oyuncusu olsaydı yine örnek verirdim. aklıma ilk holosko geldi. lütfen objektiflik naraları atmayın kimin ne kadar objektif olduğunu biliyoruz.
    Yazmamaya söz vermiştim kendime fakat bu sözü Rıdvan abiye söylemen çok abes olmuş. Bence forumdaki en objektif üye Rıdvan abidir.Lütfen biraz mesajlarına bak Rıdvan abinin. Bazı üyeler tuttuğu takımın her oyuncusunun değerleri çok düşük , yükselmesi gerek derken , Rıdvan abi birçok Beşiktaşlı futbolcunun konusunda düşmesi gereken değerleride belirtmiştir. Bu lafı bana söylesen anlarım, belki biraz duygusal yazıyorum derim ama rıdvan abiye söylemene hiç bir anlam veremiyorum.

Mesaj Yetkileri