Tıp Okumayı Düşünen Varsa Beklerim Bizim Fakülteye:D
Printable View
Tıp Okumayı Düşünen Varsa Beklerim Bizim Fakülteye:D
Tıp okumayı düşünmüyorum Mehmet abi yoksa Meslek Lisesi çıkışlı olmama rağmen kazanıp gelirdim yanına :D :D
Hemşirelikte Olur Sağlık Yüksekokulumuzda Var Hemşire Olmak İsteyen Gelsin Yanıma:n: Çok İyi Ağırlarım Ayrıca Çok İyi Sahip Çıkarım ve de PS3te Ders Bile Veririm:p :n:
Erkek Hemşir yada Sağlık Memuru Ünvanını Alır:) Gelin Yanıma Rahatınıza Bakın:zuhaha
hukukçuları da istanbul üniversitesine bekliyorum :)
Karabükte Tıp Varmıydı Yav:D Tıpı Bırak Üniversite Varmıydı:n:
Önce şu yaşını düzelt profilinde.:D
Ayrıca şunu söylemek istiyorum,tamam memleketini seviyor olabilirsin de üniversite hayatı özeldir,onuda mı evden okula okuldan eve geçirmek istiyorsun?
İTÜ'ye gelmek isteyen olursa her konuda yardımcı olabilirim, merak ettikleriniz ile ilgili...
Bgünde sınav olduk dersanede , puanlar açıklanmadı ama cevap anahtarlarını verdiler sınavdan sonra.
Toplam 80 soru çözdüm.
67 doğru 10 yanlış 3 boş.
Türkçe - 15 doğru 1 yanlış
Edebiyat - 9 doğru 2 yanlış 1 boş
Tarih- 14'te 14 (Geçen sınavda da 17'de 17 idi)
Coğrafya 10 doğru 2 yanlış 1 boş
Geometri - 4 tane çözdüm 4 doğru
Mat - 6 çözdüm 4 doğ. 2 yanlış.
Felsefe - 10 soruda 6 doğru 3 yanlış 1 boş.
Geçen deneme sınavında ;
Türkçe 36 doğru 4 yanlış
Sosyal 34 doğru 2 yanlış (Tarih 17 de 17)
Matematik 10 doğru 4 yanlış
Sözel derslerinde derece yaptım dersanede ama eşit ağırlıkçı olduğum için kesinlikle En az 20 matematik neti yapmam gerek ama ben onun çok uzağındayım. Matematik puan bakımından %37 sini oluşturuyor YGS sınavının ve ben Matematik de çok zorlanıyorum. Keşke sözelci olsaydım :)
Sosyal ve Türkçe şu anda çok iyi Fen yapmıyoruz zaten. Matematik de ihtiyacım olan 20 net zaten yapsam süper olucak :)
Bugün ilk YGS Denemesini olcaz. Coğrafya hariç hepsinden iyi cıkartırım gibi geliyor :)
3.denemnin sonuçlarıda açıklandı...
81 soruda 75 doğru , 73 net ile , 358 puan aldım.
Nasıl gidiyor çalışmalar ?
İstanbul Üniversitesi'ni hedefleyen varsa hedefinden vazgeçsin bir an önce benden söylemesi. :zuhaha
Şaka bir yana kolay gelsin hepinize gençler.
Fen yapmıyoruz diye düşünme. Senin yapacağın ygs fen netleride iyi puan kazandıracak sana emin ol kaybını yaşamazsın. 3-5 ne koparsan kardır.
Bu arada ben geçen sene girdim üniversite sınavına ancak tadı damağımda kaldığı için bir kez daha giricem:) Amaç derece yapıp birilerinden burs koparmak. Üniversiteye zaten geçen seneden yerleştim:D
Ege 'ye beklerim gençler :)
ya benim daha bir sene var:)
sayısalım ama mat2 berbat 60 soru 30 net ortalamam fen 2 60 sorudan 50 net falan
bu gidişle anca kaldırım mühendisi asd:D
Sınava 3 hafta kaldı iyice umutsuzluga kapılmaya başladım :) Sosyal derslerinden nefret ediyorum ya
Bilmiyorum ya. Denemelerde çok kötü çıkarıyorum. Hocam Gerçek sınavda daha kolay yoruma dayalı çıkar diyor. Umarım öyle olur yoksa durum fena.
var mı hukuk düşünen?
Benimde bir senem bende de ümit gibi durum..Fen'im rezalaet..Özellikle biyoloji..13 soruda 3-4 net yapsam güzel olacak :D
18 Eylül'de açmışım konuyu. Tam 9 ay olmuş konuyu açalı. Ve kaldı 10-15 gün artık LYS'ye... İlk mesajı okudum da , hala aynı hırsım aynı azmim yerinde. Bu sene yerleşeceğim iyi bir üniversiteye gibi duruyor artık.
Çok çalıştım , elimden gelenin en iyisini yapmadım belkide , hatta elimden geleni bile yapmamış olabilirim ama çalıştım mı diye sordugumda kendime , özellikle 2. sınav için yani LYS için şu 50-60 günlük periyoda baktıgımda pişmanlık duyacak vicdan azabı yaşatacak birşey göremiyorum. Çok çalıştım LYS'ye herkes gezerken ben çalıştım , herkes vazgeçmişken ben çabaladım. Umarım karşılıgını da çok büyük bir şanssızlık olmazsa sınavlar açıklandıgında alacağım.
Şimdiden gelecek sene bu tecrübeyi yaşayacak arkadaşlara kolaylık ve başarı diliyorum. Umarım hepimizin gönlünce olur herşey.
Bu isteğin sana çok şey kazandıracak emin ol kardeşim takdir ettim seni. Emeğinin karşılığını Allah verir sana umarım , ama Allah göstermesin bir aksilik olursa da sen elinden geleni yapmışsın hiç üzülme. Ki o en son ihtimal olsun yani , sen güzelce gir sınavına yap ve çık gel sonra Uludağ'a Anıl abinin yanına :D
Ygs'den önce bacağım kırılmıştı,ondan sonra ne çalışabildim ne de adam gibi sınavı yapabildim.Ygs'de kötü geçince,bir de üstüne dersaneye gidemeyince Lys konuları da kaldı.Bu sene benim için üniversite gerçekti hayal oldu.
Seneye olur inşallah!
Her ne kadar pek anlaşamasak da bu yazını okuyunca ne kadar hırslı ve azimli biri olduğunu anladım.Umarım hedeflerine ulaşırsın.Madem bu kadar çalıştın bir emek gösterdiğin emeği yenen kesim olmak yerine emeğiyle hak ettiğin istediğin amaca ulaşabilirsin başarılar sınavında.
@ Düzeltme ;
Gurain14 için alıntı yaptığım mesajın içine karışmış asıl yazacağım mesaj ;
'' Gerçekten büyük şansızlık geçmiş olsun.Umarım seneye bu sene hedeflediğinden daha üstte bi yerleri kazanırsın olan sadece 1 senene olmuş olur.Gerçi deriz ya her işte bir hayır vardır diye belkide bu senede girememendede bir hayır vardır. ''
BİT-Tİ !!!!11birbir!!