Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
18 Eylül'de açmışım konuyu. Tam 9 ay olmuş konuyu açalı. Ve kaldı 10-15 gün artık LYS'ye... İlk mesajı okudum da , hala aynı hırsım aynı azmim yerinde. Bu sene yerleşeceğim iyi bir üniversiteye gibi duruyor artık.

Çok çalıştım , elimden gelenin en iyisini yapmadım belkide , hatta elimden geleni bile yapmamış olabilirim ama çalıştım mı diye sordugumda kendime , özellikle 2. sınav için yani LYS için şu 50-60 günlük periyoda baktıgımda pişmanlık duyacak vicdan azabı yaşatacak birşey göremiyorum. Çok çalıştım LYS'ye herkes gezerken ben çalıştım , herkes vazgeçmişken ben çabaladım. Umarım karşılıgını da çok büyük bir şanssızlık olmazsa sınavlar açıklandıgında alacağım.

Şimdiden gelecek sene bu tecrübeyi yaşayacak arkadaşlara kolaylık ve başarı diliyorum. Umarım hepimizin gönlünce olur herşey.
Her ne kadar pek anlaşamasak da bu yazını okuyunca ne kadar hırslı ve azimli biri olduğunu anladım.Umarım hedeflerine ulaşırsın.Madem bu kadar çalıştın bir emek gösterdiğin emeği yenen kesim olmak yerine emeğiyle hak ettiğin istediğin amaca ulaşabilirsin başarılar sınavında.

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
Ygs'den önce bacağım kırılmıştı,ondan sonra ne çalışabildim ne de adam gibi sınavı yapabildim.Ygs'de kötü geçince,bir de üstüne dersaneye gidemeyince Lys konuları da kaldı.Bu sene benim için üniversite gerçekti hayal oldu.

Gerçekten büyük şansızlık geçmiş olsun.Umarım seneye bu sene hedeflediğinden daha üstte bi yerleri kazanırsın olan sadece 1 senene olmuş olur.Gerçi deriz ya her işte bir hayır vardır diye belkide bu senede girememendede bir hayır vardır.

Seneye olur inşallah!