Bekliyoruz takımı.
Printable View
Bekliyoruz takımı.
20 dolar avans :n:
: ) Teşekkürler beyler.
Mesai biraz fazla sürmüştü.Günlük 30 dolara çalışıyordum.Bahşiş olarak aldığım 20 lirayı çıkardım,üzerinde telefon numarası yazıyordu.Bunu parayı veren teknik direktör de yazabilirdi parayı aldığı başka biri de.Hemen aradım açan olmadı.Tekrar tekrar aradım.Sonuç değişmedi.Sonunda telefonu birisi açtı.Teknik direktördü.Akşama kadar düşündüğünü büyük risk olsa da beni takımında görmek isteyebileceğini söyledi.Yarın restauranta gelecek,ayrıntıları anlatacaktı.
Nihayet sonunda garsonluktan td'ye terfi edeceksin :D
Profilde yazan takım değildir heralde demi Liverpool değildir :D
Güzel bağladın hikayeyi :D. Yeşil sahalarda görmek istiyoruz seni.
çook güzel bağladın merakla bekliyorum takımını..
çok başarılı bir hikaye merakla bekliyorum
Leed United'ın başkanı olmasın..Dikkat et ha dayak falan yeme adamdan.
@33avci33
Yok yok nereden çıkardın onu arkadaşla yaptığımız ortak kariyerden kalma o = )
@ BaFRaLı & alexsamed
Teşekkürler beyler,sağ olun ..
@ cengavs
Teşekkür ederim,istek olursa takımı seçtikten sonra da hikayeye devam edeceğim.
Restaurant - 09.12
Başkan gelmişti,çok sıcak karşıladı beni.Ben sadece elimi uzatıp tokalaşacaktım,o ise eski bir arkadaş gibiydi.Sarılacaktı neredeyse..Ayrıntıları konuşuyorduk,ben o kadar bu işte odaklanmışım ki daha hangi takımın başkanı olduğunu bile sormamıştım.Kağıtta gördüm,Forest Green'di.
Forest Green - England Conference League
- Haftalık 600 € , Temmuz 2012'ye kadar Forest Green takımına imzamı attım.
Biraz Forest Green'i tanıyalım.
Yeterince kaliteli bir kadrosu olmayan ve maddi sıkıntılar çeken Forest Green,çoğu kez kümeye düşmemeye oynayan bir takım.Maçlarını The New Lawn Nailsworth, Stroud Valley oynanan F.Green'in seyirci kapasitesi 5147.
Takma İsimler : FGR , Rovers , The Little Club On The Hill
Ezeli Rakipler :
- Shortwood United
- Harrow Hill
- Gloucester City
- Cheltenham Town
Güzel aga devam, merakla takip edeceğim. Taktik lazım olursa çal kapımı :n:
hikayeler çok güzel gidiyor devam etmeni isterim yeni takımında da başarılar.:) takipçinim
eee hadi hayırlı uğurlu olsun başarılar :)
Haftalık 600 iyidir. Eva'yı bi yemeğe çıkarır muhabbeti ilerletirsin artık yakındada biz söz yaparız :D
sen yanlış mesleğe girdin Börk, git roman falan yaz :n::n:
Forest Green'de başarılar ;)
Berk valla baya güzel oldu hikaye,tebrıkler.Artık teknik direktörlüğün zamanı,bakalım forrest green'i
nerelere getiriceksin.Merakla beklıyoruz.Başarılar.:)
Forest Green ha..Başarılar..
Hikaye güzel, kariyerde öyle olur umarım.
Başarılar Berk.
Müthiş bağlamışsın Umarım kariyerde böyle başarılı olur
Kulüp Binasının Önü - 11.56
Üstüste aldığım 8 yenilgiden sonra yönetim beni ani bir kararla kovdu ve kendimi kapının önünde buldum. Artık beş parasızdım. 12.30'da Eva ile buluşmam vardı. Gittim ve beş parasız kaldığımı, ona bakacak, yemek ısmarlayacak param olmadığını söyledim. Bana "Üzülme hayatım, geçicek hepsi" demesini bekliyordum. Fakat öyle bir tokat çaktı ki, ne olduğunu anlayamadım. Son sözleri "seni terkediyorum. zaten sevmiyordum da heh" oldu.Artık her şey bitmişti. Kötü bir futbolculuk kariyerinden sonra, teknik direktörlük kariyerim de başlamadan bitmişti. Ve artık sevdiğim kadın da gitmişti. Umutsuzluğa kapıldım ve kaldığım pansiyona gittim. Artık her şeyin bittiğini biliyordum ve eşyalarımın arasından baba yadigarı Desert Eagle'ı çıkartıp başıma dayadım. Şehadet getirip son nefesimi verdim.
MUTSUZ SON.
kariyer hikayesi bitti deme sakın ya güzel gidiyordu böyle
Beyler çok teşekkür ederim.Beğeniyorsanız ne mutlu.Devam etmemi isteyenler varsa devam ederiz hikayeye.
Chapter - İşı
Kulüp binasının önündeydim.Koskoca bina,o kadar heyecanlıyım ki çıkıştan girmeye çalışıyorum.Güvenlik gülüyor sonra anlıyorum ki çıkıştan giriyorum.
Merdivenleri koşar adamlarla çıkmıştım.Bir kaç imza daha gerekiyordu onları attım.Daha Eva'nın haberi yoktu olanlardan.Yine mutlu haberi onla paylaşacaktım.Başka kimsem mi vardı ?
Eva'yı aradım.
- Yeaah.
- Nasılsın görüşmeyeli ? Sana bir süprizim var.
- Tamam.Hazırlanıyorum canım.
Afalladım.Vardı tanıdığım canım diye her erkeğe hitap edenler ama Eva onlardan değildir diye düşündüm.Özel hissettim kendimi,ilk kez. Bu düşünceler içersinde Eva'nın evine vardım.Delilerce eğlendik,gecelere kadar..
Eve gittim,ama ilk kez karamsar değildim.Rahat uyudum,Eva'yı düşünerek.
Bütçemiz 0'dı ve çok az bir maaş bütçemiz vardı.Forvet arkası ve forvet mevkine transferde bulunduk
Brice Uras | St | 23 | France
http://img21.imageshack.us/img21/3884/briceuras.jpg
Oumar Tchomogo | Amc | 32 | Benin
http://img834.imageshack.us/img834/5...artchomogo.jpg
Hikayeye devam et aslanım.
Hadi bakalım:)Hikaye güzel ve kariyer de iyi olacağa benziyo:)Takımın bütçesinin kötü olması dezavantaj ama eğer krizi fırsata çevirirsen 20 seneye alırsın Ş.Ligini:n::n:
Transferler güzel başarılar.
sonunda martaon başladı
Bekliyoruz Berk. :)
Birmigham Resturant
07.16
2 gündür restauranta uğramamıştım bile.En zor zamanımda bana iş veren insanları bir çırpıda silemeyeceğimi düşündüm.Resturanta vardığımda,aklımda 2 gün neden gelmediğimi soracakları geçirdim.Patronun yanına gittim,Forest Green takımında teknik direktörlük işine başladığımı,size yarı yolda bırakmamak için yerime başkasını bulana kadar ayrılmayacağımı söyledim.Patron tamam dedi.Orayı terk ederken hayattaki insanların bana yaptıklarını onlara yapmamıştım.İşte bu yüzden göğsüm kabarık çıktım Restauranttan.
biraz yorucu olacak 2 iş ama olsun buna da dayanırsın
Çok güzel heyecanlı anlatyorsun yavrucuğum.
Para birimi olarak Euro ve Dolar yerine Sterlin kullanırsan döviz bürosuna gitmek zorunda kalmazsın.. :D
Tamam abi tamam :n:
Herkese çok teşekkürler :icon_biggrin:
Forest Green 2-1 Gateshead
16 ' Oumar Tchomogo soldan ortasında,Brice Uras'ın kafa vuruşu kaleciden dönüyor,Uras'ın önünde kalan top ağlarla buluşuyor.
61 ' Micheal Fowler'ın pasında topla buluşun Isaac Shaze 20 metreden vurduğu harika şutla Forest Green durumu 2-0'a getiriyor
90 + 3 ' Kornerden gelen topa yükselen Garry Mulligan farklı bire indiriyor
http://img130.imageshack.us/img130/9...1gateshead.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/1...gatesheads.jpg
Tchomogo 6 hafta sahalarda yok.
Styche kırmızı kart cezalısı.
Birmigham Restaurant
Şimdi İnandın mı ?
Restaurant patronu benimle kafa buluyor diye inanmamıştı teknik direktörlük işine.Eva'yla ikisini maça davet etmiştim.Maç başlamıştı.Her golden sonra Eva'ya dönüp bu gol sana işareti yapıyordum.Neden ama bilmiyordum..