Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Bilinmezlik Hikayesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Bilinmezlik Hikayesi

Belgium
    Brüksel-11.43

Yarı profesyonel olan futbol hayatım 28 yaşında sona ermişti.Sadece oynadığı süre içerinde değerli olan binlerce oyuncu gibi bende bir kenara itilmiştim.Yollar bizi Belçika'ya kadar
    sürüklemiş,teyzemlerin evinde amaçsız bir şekilde hayatımı devam ettiriyordum.

Sıkıldığım da yaşça küçük çocuklarla futbol oynuyordum.Futbol benim için bir yaşam kaynağıydı.Zamanı öldüremiyordum,aklıma bir takımı çalıştırmak gibi bir fikir geliyordu ama futbolculuk kadar haz vereceğinden emin değildim.

Elimden geldiğince maç kaçırmamaya çalışıyordum,Türkiye'den eniştemin adına aldırdığımız bir uydu alıcıyla da Galatasaray'ın Avrupa maçlarını takip ediyordum.Teyzemlere artık yük olduğumu düşünerek buradan ayrılmaya karar verdim.

The Brussels Airport
    Brüksel - 05.50

Yıllardır hayalini kurardım,İngiltere'de top koşturmak için.Ama bu sefer futbol oynamak için değil bir hayat kurmak için İngiltere'ye uçuyordum.Bavulumda bir kaç kıyafet,bir de bilgisayarım vardı.Anons yapıldı ve uçaklara geçtik.Uzun bir yolculuk oldu.Nasıl oldu anlamadım ama uyuyakalmışım.Kalktığım da saçlarıma kadar terlemiştim.

Kabul ettim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

ve bir hikaye daha başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim ama uyandığında nerdeydin ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teşekkür ederim.

06.12 - England
    Birmingham Airport

Yolculuk buraya kadardı.Uçaktan inerken derin bir nefes aldım,yaşayacağım yerin havasıydı artık bura.Fazlasıyla terlemiştim,bir lavaboya girerek üstümü değiştirdim.Bir taksi durdurup en yakın bir konaklama yerine götürmesini rica ettim.Otele girdim,kaydımı yaptırdım.Odama yerleştim,uykumu almıştım uzun uzun neler yapacağımı düşündüm.

- Haz vermeyeceğini düşündüğüm menejerliğe burada dönebilirdim.

Ama nasıl ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Başarılar dilerim ama uyandığında nerdeydin ?
    ve neden terlemiştin
    Screw you guys, I'm goin' home

Sheriff Misafir

Aga devam, güzel gidiyorsun. Sakın küt diye şu takımla anlaştım şeklinde açıklama, hikayeyi devam ettir...

sakary Ali Misafir

Hadi bakalım Berk buradan nereye gideceksin

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@ Spy.94 & [Rec]ep

Uyandığımda nerede olduğu diğer seride yazdım.

Uyurken bazı insanlar kalktığın da aşırı terlerler.

@ Sheriff

Önerin için sağ olasın agam.

14.42 Birmigham Centrum

Düşüncelerimden sonra duşumu alıp dışarıya gezintiye çıktım.Şehirde dolaşmaya başladım ve genellikle gençlerin olduğu bir restauranta girdim.Hafif bir şeyler atıştırdım ve bir kahve içtim.Yapacaklarımı gözden geçirdim.

- İş bulup bir yuva kurmayı planlıyordum. Yuva kurma aşaması gerçekten zor olacaktı.Çünkü İngiltere'de yeni yeni insanlar kültürlerini bilmiyorsun.İngilizcem fena değildi ve yerinde bunu ilerletmek istedim.Cebimdeki az buçuk parayla bir İngilizce kursuna yazıldım.

Birmigham Otel
    Birmigham - 23.00

Uzun zamandır monoton bir hayatım vardı zaten.Bir değişiklik olsun diye otelin eğlence mekanına indim.Çılgınca eğleniyordu herkes,bense onları izleyip kendi kendime iç geçiriyordum.1 bardak içkimi bitirdim.1 bardak,1 bardak derken sarhoş olmuşum.Kalktığım da öğlendi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Vaay Börk kariyer açmış haberimiz yok . Başarılar diliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Birmingham'la pat diye anlaşacakmış gibi. Merakla bekliyoruz. Belki takımla anlaşmaz sadece hikaye yazar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Berk bizi ters köşeye yatırır , başarılar ağam .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar Berk. Değişik bir kariyer oluyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@ A.Faruk , BaFraLı , DenizlispoR

Teşekkürler beyler

@ baZinga

Abi o zaman Belçika'da başlamam gerekmez miydi Teşekkürler.

Birmigham Otel - 13.40

Gerçekten çok içmişim.Geceye dair hiç bir şey hatırlamıyordum.Bir ağrı kesici alıp,kafayı koydum yastığa.İngiltere pahalı bir şehirdi.Dün ne kadar harcadığımı düşündüm.Yataktan fırlayarak ceketimin cebine koştum.Cüzdanım yoktu.Koşar adımlarla otel görevlisinin yanına gittim ve gece barda cüzdanımı kaybettiğimi söyledim.Onlar da odamda değilse bundan bizim sorumlu olamayacaklarınıı söyledi.Cüzdanımda sadece para vardı.Diğer tüm önemli eşyalarımı bavulumdan ve ceketimin cebinden çıkarmamıştım.En fazla 1 hafta yetecek param kalmıştı.İnancımı yavaş yavaş kaybediyordum.

Hadi Börk para da bitti artık para kazanma vakti

içimden bir ses "girdim bir cafeye çalışmaya başladım" diyeceksin diyor hikaye acıklı bir hal almaya başladı

16. Default

çok güzel gidiyosun merakla bekliyorum takımını.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Hikayeli bir kariyer süper olmuş gerçekten.Hikayede sürükleyici baya,hadi bakalım neler olucak acaba, merakla bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence henüz hikaye netleşmemişken Aston Villa'ya git Berk. Oda Birmingham şehrinin takımı.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Börk
    Abi o zaman Belçika'da başlamam gerekmez miydi Teşekkürler.
    Ne alaka çözemedim..

Basarılar berk'cigim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben de şehirde dolanırken bir anda benimle karşılaştı ve bana paraya ihtiyacı olduğunu söyledi.Ben de hemen bizim klübe top toplayıcı olarak aldırdım.
    Şaka bir yana gerçekten güzel gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

hazır Birminghamdasın direk Birmingham City'e imza at Börk. Paranda bitiyor,yeni Tayland'lılar sağlam maaş verir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok teşekkürler beyler.Beğendiğinize sevindim

Birmigham Otel
    15.32

İçim sıkılmıştı.Biraz otel bahçesinde hava aldıktan sonra.Anı defterimi çıkardım.Günlüklerimi okudum,eskiden ne de mutluydum.Şimdi gurbette,beş parasızdım.Yalnız yaşamak zordu ama artık zor gelmiyordu.

Param kalmamıştı,Birmigham Otel'den ayrılma zamanı gelmişti.Daha ucuz bir pansiyona yerleşmek en iyisiydi.Sonra da önüme çıkan ilk iş teklifini kabul edecektim.Yoksa hayat bir daha darbe daha vuracaktı,bir kez daha vurmak üzere.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

AYRILIK - 18.39

Ayrılma fikrini gerçeğe dönüştürdüm.Aklımda iki şey vardı.1'si tekrar ana memleketime dönmek,2.si İngiltere'de kalmak.İngiltere'de oldukça ucuz bir pansiyona yerleştim.Önemli olan sadece yatacak bir yerim olmasıydı.

Korsanlık işi aklıma gelmedi değil.Türkiye'de yapılması kolay olsa da İngiltere'de yapmanın cezasının nerelere gidebileceğini düşündüm,vazgeçtim.

Pansiyona yerleştikten sonra,mevsimlerden sonbahar yağmurlu bir havada İngilizce Kursu'na gitmek için yola çıktım.1-2 dakika kala binanın önündeydim.Ortam gayet güzeldi,bir bayanla yan yana oturduk.Sarışın,çok şeker bir kızdı.Birmigham'da oturuyormuş onlarda.Uzun zamandan sonra sosyalleşmenin tadını çıkararak pansiyona döndüm.Uyumak en iyi çareydi,çünkü en az da olsa eğlencem eve geldiğim de son buluyordu.Bu yüzden direk yatmayı tercih ediyordum

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim hikayeler çok güzel

Sheriff Misafir

15. ligden bir takım almanı bekliyorum aga..

sakary Ali Misafir

İngilizceyi öğreniyorsan İngilizce konuşulduğu bir yerde iş bulursun herhalde.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bence varya Berk parasızlıktan aç kalacak bi takımlada anlaşamıyacak yıllarca İngilterelerde sürünecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Bence varya Berk parasızlıktan aç kalacak bi takımlada anlaşamıyacak yıllarca İngilterelerde sürünecek
    Aynen sana katılıyorum.
    Bence bunu FM'ye bağlayamayacak.Konu kapanacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılar...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri