bekliyooruum
Printable View
bekliyooruum
Abi sırf senin için 12ye kadar bekledim ama kusra bakma uykum geldi
Abi bugun gelecekmı?Merakla beklıyorum
Gelecek arkadaşlar, birazdan veriyorum maçı.
Bekliyoruz Abi valla merak ettim şimdi maç skoruNu???:)
heycanla bekliyorum...
Aston Villa, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi finali oynuyor
http://img105.imageshack.us/img105/1...lincesibg0.jpg
1982 yılından beri gerçekleştirilen organizasyonda Villans'ın hiç final oynamışlığı yok. O yüzden Aydoğan ve öğrencileri buraya kadar gelerek büyük başarıya imza attılar.
Finale geldiğimiz şu günde Villans'ta Aydoğan kadar tebirk edilmesi gereken bir isim varsa, o da Luke Moore. Moore, şu ana kadar attığı 9 golle turnuvanın en golcü oyuncusu durumunda. Bakalım, büyük finalin galibi kim olacak?
Heyecanla bekliyorum.
Şampiyonluğu söke söke aldın İlhan, Chelsea rövanşı almak isteyebilir dikkatli ol.:p
Ama senin kazanacağına eminim, buraya kadar gelmişsin artık kupayı almadan dönmezsin...
Şampiyonlar Ligi Finali
Chelsea:2-3:Aston Villa
http://img207.imageshack.us/img207/5234/84663125pm1.jpg
Aston Villa çifte zaferi kutluyor!
Finale yakışır maçın galibi bulduğu pozisyonları gole çeviren Aston Villa oldu.
Villans'ın golleri Adriano, Moore ve Sosa'dan geldi.
Maçtan sonra konuşan Aydoğan, hayallerinin gerçek olduğunu ve futbolcularıyla gurur duyduğunu belirtti.
Aston Villa'nın bu sezon Şampiyonlae Ligi'nden 50 milyon avroya yakın bir gelir elde ettiği elimize düşen bilgiler arasında.
Tebrikler İlhan, gol de 90'da gelmiş onun zevki ve sevinci de başkadır.:)
Vay be helal olsun.Çok büyük başarı gerçekten
Büyüksün İlhan Abi... Tebrikler...
Tebrik ederiz bence gençlere yatırım yaparak altyapıyı geliştir, birşeyler bırak takıma sen gidince eski Aston Villa'ya dönüşmesinler...
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Ayrıca transfer Adirano çok iyiydi bu sene... Oldukça başarılı bir oyun sergiledi...
BRAVO ABI BIR SUPERSTAR SIMDI DAHADA SART 20 M DAN ASSAGI ALMA ABICIM
Tebrikler İlhan abi.
Helal olsun Cl'yi de aldin... Kasan doldu paralar... Simdi o paralari napicaksin bilmiorum:D ama bildigimi bisi varsa o da 10 numara menajer oldugun :icon_wink:
tebrikler Ilhan abi
Tebrikler Ilhan abi. suan ne kadar paran var?
Çok parama var çook:)
32 milyon avro ayırdık transfer bütçesi olarak.
abi süpersin bu arada klubün zenginler arasında kaçıncı sırada? bide sana agbonlahor ile tobias mikaelsson u sorayım onlar sein altyapındaydı ikiside süper onların durmu nasıl şuan özellikle AGBONLAHOR tam senin istediğin gibi fast striker
Süpersin,mükemmelsin İlhan abi.Yeni sezonda,yeni bombalar bekliyoruz ;) Seni gönülden tebrik ediyorum İlhan abi.
ABI YA HANGI MEVKILERE ADAM ALACAKSIN SEZON SONU GELDI ACIKLAMADIN HANGI TAKIMA GIDECEGINI
Kendi Profilini koyarmisin, lütfen?
woww sabırsızlıkla bekliyors transferlerini...