Benimde kızlarla pek aram yok ya :D:D
Printable View
Benimde kızlarla pek aram yok ya :D:D
Bu dakikadan sonra oLacak kardeşim :zuhaha
Kızlarla aram benimde iyi değildi.Ne olduysa bu sene oldu.Birşeyler oldu bana ve artık kızlardan hiç korkmuyorum.:D
KızLar adam mı yiyor ya neyinden korkuyorsun onLar senden korksun gerçi korkarLarsa yanına yanaşırLarmı biLemem :D
Ya işte korkuyordum ya ters bişe sölerler diye.Ama bu sene kızdan tokat yediğim halde hiç korkmuyorum.:D
nasıL oLdu o iş ? :D Neyse peder geLdi ben kaçtımm xD
Ya bilmiyorum kızlar güzel değil bence saçlarını başlarını yapınca güzel oluyorlar :D Ama şunu söyleyeyim makyajlı kızları sevmem :D
Ben Altyapıdan Yetiştim Uzun Zamandır Kızlarla Aram Var :D Futbolda Mourinho Kızlarda Eralp Diceksiniz Arkadaşlar :zuhaha Taktiklerim İyidir ;;) :zuhaha
Bir Pamela,Bir LORİNA güzel değilmi :D:D eralp iyi tanır Lorina'yı :D
Gröüşürüz Abdullah
Zehra ile makyaj konusunu konuştuk.Dedimki sen hiç makyaj yapmıyorsun ama bu halin daha güzel sakın yapma dedim.Oda"zaten makyajsız halim daha güzel"dedi.:D
Bu sohbet Zehra'dan Pamela'ya geldi olacak iş değil :D
Zehra bitmez.:DBen buna izin vermem.;;):DAnca Merve Sevi'ye döner.Oda zaten binevî Zehra.:D
Bana da Aşık bi Kız var Ama sigara içiyor ya..:D :zuhaha
Noluyor yahu :D
Kafe Şenleniyor Eren Abi :D Ya Bu Arada Benim Bi Kız Bulmam Lazım Yahu Canım Sıkıldı :zuhaha
Eralp olum Gökçe'ye kapak at.:D
Sana kızmı yok eralp :D
Atarız Bir Kapak Ya Gözüm Uzaklarda Değil Kendi OKulumdan Bulcam :D
Saçlarım Uzasaaa
Kızlar Yanıma Uzansaaa
Nameleriyle Koridorda Dolanmayı Düşünüyorum :zuhaha
Baldır Bacak
Zehra Benim Olacak
Yamuk Yaparsa Vazgeçerim Ancak
Ah Zehra Kalbimi Çaldın
Hoca Dedi Sınıfta Kaldın
O Zaman Anladım
Aşktı Benimki AŞk
:zuhaha
Günaydınlar
:D günaydın emre abi :D
Burada yapman gereken buluşma ayarlamak, sözlerin ile ileride belli etmek açıklamadan.
Bir yerde elini melini bir şekilde tutarsa artık seni de sevenler kulübüne alırız :)
Çekingenlikten çıkıp direk geyiğe vurmalısın artık.
Kızlar bizden daha beter belaltı konuşuyor :icon_smile:
İbrahim Berkay Tetik ! Cezalısın Küçük Bey Hemen Odana Çıkıyosun
Olm Yapma Lan kızlarla belaltı muhabbet öyle yaparsan sadece arkadaş kalırsın :D
He Umudu Kestiğin Kızlar Yani 7-8 Sene Kastık Bişey Olmadı Bari Arkadaş Kalalım Türü :zuhaha
İbrahimiye
Kankalarım Olmadan Asla :zuhaha
Ali Eralp Ergin vs. Damla :D:D
Eskide Kaldı O :D Zaman Yeni Damlalar Yeni Aşklar Bulma Zamanıdır :)
İnş. Eralp.ama Damla'nın yerini doldururmu senin için bilmiyorum.:D
Eğer gerçekten Damla'yı seviyorsan kimse Damla'nın yerini tutamaz.:)
Haklısın Bak :) Damlacığımın Yerini Kimse Tutamaz Bu Akşam Ölürüm Beni Kimse Tutamaz :D