Eralp 9 günlük bayram bu iş için iyi bence.9 günlük bayramda kıza sürekli kontör atıcam ve mesajlaşıcaz ve msndede konuşuruz.Sonra okul zamanı görüştüğümüzde baya yakınlaşmış olucaz.:D
Printable View
Bizim erkeklerimizin kaybettigi noktada budur zaten :) . çok utangacız çok çekingeniz benim bu huyumu yenmem zor oldu. sonuçta bi kere geliyosun hayata hiç bir şeyi ertelemeye geLmez .
Peki sana şöyle söyliyim.Zehra'yı eğlendirmek için bir kıza öylesine çıkma teklifi ettim.Msn falan istedimNumarasını istedim.:DKız döndü tokat attı.:DBütün sınıf koptu.:DE ben öylesine yapılmış bi çıkma teklifinde tokat yiyorsam başka birinden kim bilir belki yumruk yerim.:D
Adı üstünde eğLendirmek için :) sonucta ciddimiydin tabi ki hayir . ya tabi kız biraz abartmış ama .insan gibi konuşup kendini açarsan hiç birşey oLmaz .
He Samet seni burda yakalamışken.Yarın buluşalım.Kaçta gelim okula.Yoksa okul çıkışı falanmı görüşelim?
Yahu facebook'ta en son ziyaret edenler uygulamasına nasıl giriliyor? Bilen var mı? :)
Ben seni görüyorumd a işim oluyordu.ben seni bulurum yarın :)
bir günde ilgi gösterme o sana gösterecek mi bakalım, eğer gelip neyin var neden konuşmuyorsun derse de.. ahh ahhh! hatice'den (burada okuldaki başka kızın ismi ile değiştir) hoşlanıyorum ona nasıl açılırım diye düşünüyorum bir fikrin var mı diye gözlerininin içine bak.. eğer gözleri düşürse dumur olmuş senden hoşlanıyordur kesin.. sonra bir kaç gün sonra etrafımda haticeden güzel değerlerin varlığına yeni vardım diye girersin olaya :) biraz cesaret ;)
Fazla bekleme Berkay ben bekledim yandım:( Bari başkaları yanmasın .:)
Ya Bu Kene'ye Tezahurat Harikaymışş:D
Jetgiller ve Tsubasa bitirdi beni ya :D :zuhaha
Berkay bir gün biri alır götürür sonra kalırsın öylece. Erhan abimiz senin diyeceklerini özetlemiş yıllar önce;
Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara
Bakarken ardından, gitme kal diyemedim
Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden
Dostlarım sordular, o gitti diyemedim...
Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden
Dostlarım sordular, o gitti diyemedim...
Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim
Bakarken ardından gitme kal diyemedim...
Simdi herşey anlamsız, yarım kaldı aşkımız
Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız
Herşey anlamsız, yarım kaldı aşkımız
Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız
Seviyorum, seviyorum, seviyorum diyemedim
Gururum engel oldu, seviyorum diyemedim
Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim
Bakarken ardından gitme kal diyemedim...
İyi düşün Berkay.;)
Bu kafayla devam et Berkay. Sen çok üzülürsün daha. ;)
Ama hep içinde Kalacak Berkay..Ya Söyleseydim Ne Olurdu Diyeceksin..
Demek ki demeyecek Aykut. :)
Berkay Ben Bi Kızdan hoşlanıyodum hissettirdimde ona :) ama hiç sölemedim kızda benden hoşlanıyomuş meğer sonra sene sonunda böyle böyle seni seviyodum falan dedim o da keşke söyleseydin falan dedi bencede düşün bir daha
Şu Miletteki Şans Bende Olacak..:)
Sanada 1 kere güler tam güler Aykut. Umudunu yitirme.:)
Bekliyoruz Bakalım..:p
Bugün İlk Kez Okula Gittim :) Sınıfta güzel bir kız mevcut ona yazmak gerek biraz :D
Eralp biraz yavaş ya ilk kez gördüğün kıza da mı asılacan :):D:):D?
Evet bir sorunmu var :zuhaha :)
Eralp'ten beklenir ayrıca ilk görüşte aşk :D
Aşk Değil Can Sıkıntısı :D
Arkadaşlar.Peki.Ben çok düşündüm.Bayramda kıza kontör atıcam.9 Gün boyunca irtibatı koparmıcaz.Daha sonra ciddi ciddi gözüne girince boş bir derste veya çıkışta ellerinin tutup gözlerinin içine bakıp.Ben seni 9. Sınıftan beri seviyordum dicem.Artık düşmansa düşman sevgiliyse sevgili olur.Ama içimde kalmaz en azından.:)
Açalım buraları.:)
Zehra.Zehra.Zehra.Şöyle demeyi düşünüyorum.
Ellerini tutcam,gözlerinin içine bakıcam ve seni seviyorum Mrs Jojou dicem.:)
Bu arada iyi geceler arkadaşlar.Ben yatıyorum.:)
iyice yedin kafayı berkay iyi geceler.
not: bu çocuk iyi değil :D
Uyanın Beyler Uyanın :66:
Evet, Kafemizi açıyorum...
Biliyorum çok az kişiyiz ama napalım burayı da açmamak olmaz...
Günaydınlar :)
Selamlar..
İyi akşamlar var mı geyik yapacak adam :D
Seninle geyik yapılmaz :p
Selamlar kafe ahalisi.
sizede mr. el barto. Nasılsınız.