Çıkıyormusunuz?
Çıkıyormusunuz?
Kız Yüz Vermiyor Seko..![]()
Berkay manyakmısın ?Geç kalma bu işler aceleye gelir
![]()
Emesene gel sana bir yazı atacağım oku.
Anlatamadım Seko. Kıza açıl kötü olursa olsun dedim ama dinletemedim. Bakalım hayırlısı neler gelecek Küçük Berkaycık'ın başına...![]()
I'm back...
Ya kız benle küserse.Ben seni arkadaş sanıyordum derse?
Ayrıca Seko senin attığın yazıda kızla çok çok yakın arkadaşlar.Biz Zehra ile tanışalı 4-5 gün olmadı.
Dünyada daha ne kızlar var Berkay. Kız sana gülüyosa o kadar uzun bakınca birşey vardır.![]()
I'm back...
Berkay göster kızı bakalım yarın.Konuşayim senin için![]()
Sene sonu cok geç oLur.ya şimdi ya hiç.
Berkay tak fişi bitir işi![]()
![]()
Ben senin iyiligin için dedim ama sen bilirsin sene sonu çok geç oLabilir.bn çok kaybetmiştim zamanında öyLe.
20 gün yeterlidir tanışma evresi için ne öyle sene sonu![]()
Bizim erkeklerimizin kaybettigi noktada budur zaten. çok utangacız çok çekingeniz benim bu huyumu yenmem zor oldu. sonuçta bi kere geliyosun hayata hiç bir şeyi ertelemeye geLmez .
Adı üstünde eğLendirmek içinsonucta ciddimiydin tabi ki hayir . ya tabi kız biraz abartmış ama .insan gibi konuşup kendini açarsan hiç birşey oLmaz .
He Samet seni burda yakalamışken.Yarın buluşalım.Kaçta gelim okula.Yoksa okul çıkışı falanmı görüşelim?
Yahu facebook'ta en son ziyaret edenler uygulamasına nasıl giriliyor? Bilen var mı?![]()
I'm back...
Ben seni görüyorumd a işim oluyordu.ben seni bulurum yarın![]()
bir günde ilgi gösterme o sana gösterecek mi bakalım, eğer gelip neyin var neden konuşmuyorsun derse de.. ahh ahhh! hatice'den (burada okuldaki başka kızın ismi ile değiştir) hoşlanıyorum ona nasıl açılırım diye düşünüyorum bir fikrin var mı diye gözlerininin içine bak.. eğer gözleri düşürse dumur olmuş senden hoşlanıyordur kesin.. sonra bir kaç gün sonra etrafımda haticeden güzel değerlerin varlığına yeni vardım diye girersin olayabiraz cesaret
![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht