Fatih Tekke Besiktasimiza hayirli olsun. Ilk basta gorunce kendi kendime Fatih tekke'mii geldi dedim bula bula Fatihi mi buldular ama mantikli dusunursek iyi transfer en azindan Tabata gibi transfer olmadi. Nobre oynayacagina Fatih oynar..
Printable View
Fatih Tekke Besiktasimiza hayirli olsun. Ilk basta gorunce kendi kendime Fatih tekke'mii geldi dedim bula bula Fatihi mi buldular ama mantikli dusunursek iyi transfer en azindan Tabata gibi transfer olmadi. Nobre oynayacagina Fatih oynar..
Tahmin ettiğim oldu.İsmini hiç duymamamaağmen hiçkimseyi alamazlarda Fatih Tekkeyi alır gelirler demiştim.Bbam Semihi alırlar diyordu keşke öyle olsaydı bari.:D
Eski formunu yakalarsa en iyi transferimiz bile olabilir.Hatırlıyoruz sonuçta nasıl bir golcü olduğunu.Bakalım hayırlı olur inşallah..
Bu sene 3. kez 33 yaşında bir adam alıyoruz.Umarım önümüzdeki seneler devam etmez.Yine de Tekke rotasyon için iyi transfer oldu
6 ay once laf atmicakti Unal Karamana :) simdi Unal hoca olsam cikarim derimki gorduk en buyuk Trabzonsporluyu :)
Nihat bile Villarreal'de harika işler yaptıktan sonra sakatlandı ve Beşiktaş'a geri döndüğünde tel tel döküldü, hala dökülüyor, yani eski Nihat kesinlikle değil. F.Tekke'nin da Nihat gibi faydalı olabileceğini düşünmüyorum, gereksiz bir transfer. Bu tarz adamların ahı gitmiş vahı kalmış, transfer etmenin bir anlamı yok.
"Ben hala Trabzonsporluyum" dedi Tekke hemde BJK imza töreninde.Yani ben sevmem ama cidden bu tavrını çok beğendim sahaya çıkıp elinden gelen herşeyi yapacaktır.Ama Trabzonluların laflarını hak etmiyor Trabzonspordan gitmedi direk BJK'ye sonuçta de mi ben mi yanlış biliyorum yoksa.Yada trabzona ben sizde oynamam diyerekte gitmedi almak istese Trabzonspor yönetimi Kaptan orayı tercih ederdi.Suçu kendilerinde aramalı artık bazıları oyuncuyu ihanetle suçlamamalı.
Hayırlı olur ve çok başarılı olur umarım.Bugün imza töreninde yaptığı hareketle büyük saygıyı hak eden büyük forvete.
6 ay onceki basin toplantisini bulamiyorum suan telefondan yaziyorumda
Soyle bi cumlesi olmasi lazimdi
"Turkiyede Trabzonspordan baska bi kulupte oynamam bukadar acik ve netim"
Bu ilk değil.Geçen senede olmuştu böyle bir olay.Bende çok net hatırlıyorum Mehmet Topuz tranferi kargaşasında Mehmet Topuz Kanaltürk'e bağlanmıştı ve sormuşlardı "Bu saatten sonra(formayı giyme olaylı,küçüklükten beri Beşiktaşlı olduğu söyleme durumu vs.) Beşiktaş'tan başka bir kulüpte oynaman mümkün mü?" diye.Mehmet'te "Hayır değil,gerekirse 1 yıl bekler,ondan sonra Beşiktaş formasını giyerim" demişti.Burda Mehmet Topuz acemilik edip böyle bir demeç verdi.Yapmamalıydı.Profesyonel futbolcu her takımda oynayabilir.Misal Gökhan Gönül'ün ayağında kartal dövmesi olması vb. birçok örnekte bulunabilir.Bordo61Mavi nickli arkadaşın söylediği gibi bir demeç verdiyse eğer hata yapmış Fatih.Yarın öbürgün hangi kulüpte futbol oynayacağını bilemez insan.
http://img401.imageshack.us/img401/8382/4231.jpg
Transfer dönemi bitti. Bence kullanılabilecek en iyi kadromuz bu,ayrıca oldukça da alternatifli bir kadro oluştu.Şöyle ki;
GK'de Rüştü ve Cenk,
DR'de Erhan ve Rıdvan
DL'de İsmail
DC'de Zapo ve Ersan (Sivok'u saymadım çünkü iyileşince zaten banko oynayacaktır.)
MC'de Aurelio ve Fink
AMR'de Holosko ve Nihat
AMC'de Yusuf ve Tabata
ST'de Fatih Tekke ve Nobre var...
Fatih Tekke transferi hakkındaki yorumum: En azından Nobre'den iyidir. :)
G.Gönül ne alaka dostum, dövmeyle ne ilgisi var? Fenerbahçeli bir futbolcu Gökhan.
Dediğin doğru. Tümer de "Beşiktaş dışında hiçbir takımda oynamam." demişti. Yine Baliç "Kefen giyerim Galatasaray forması giymem" demişti. Örnekler çoğaltılabilir. Futbolculuk profesyonel bir iş, parayı burdan kazanıyor, o yüzden duygulardan öte mantık önplandadır her zaman.
Habercilere yakalanmış ayağındaki kartal dövmesiyle :) Gerçi sende haklısın aslında kendisi bir açıklama yapmamış Beşiktaşlı olduğum için falan diye ama insan düşünüyor tabi öyle mi acaba diye :)
Neyse demek istediğim eğer öyleyse bile Gökhan doğru olanı yapıp birşey dememiş.Profesyonel sonuçta,öyle de olunmalı.
Gökhan Gönül'ün Beşiktaşlı olduğunu işitmiştim Rıdvan Dilmen'den. Babamın arkadaşı(Sedat Tatlısöz) Sarıyer'in -o muhteşem yılları mı ne deniyor tam bilemiyorum Rıdvanlı kadrosu :) - eski oyuncusu ve babamın ofisinde bir sohbet tarzında birşey gerçekleşmişti Rıdvan Dilmen'in de katıldığı... O sıralar Emre Belözoğlu muhabbeti geçmişti, Rıdvan Dilmen de Gökhan Gönül de fanatik Beşiktaşlı ama çıkıp en büyük Fenerli gibi mücadele ediyor bu işler yürekle olur gibi bir cümle kurmuştu :) Oyuncuların takımlarını kafaya takmaya gerek yok. Önemli olan formanın hakkını sonuna kadar vermeleri.
Sözleşmesi askıda olan Michael Fink'in lisansı tekrar çıkarıldı. NtvSpor
MC için Aurelio ile birlikte iyi alternatif olur Fink...
Fink doğru hamle olmuş ama 3. alternatif olacaktır büyük ihtimal.
Gökhan Gönül'ün bizim için hangi takımlı olduğunun önemi yok,çıkıp da en kral Fenerbahçeliden bile daha iyi sahada mücadele ediyor,bu bizim için onu en iyi Fenerbahçeli yapıyor zaten.
(Kendi adıma konuşuyorum - ama bütün Fenerbahçeliler aynı şeyi düşünüyor biliyorum ;;) )
Bu konuda da futbolcuların hangi takımlı olduğuna pek takılmamak lazım bence.Sahada ekmeğini yediği takım için gerekli mücadelesini ortaya koyuyorsa pek bir önemi yok.
Rüştü için de Galatasaraylı deniliyor, hatta sağlam bir kaynaktan aldığım bilgi de Fenerbahçe'de oynarken bile Galatasaraylı olduğunu teyit etmişti. Ancak Rüştü gayet profesyonelce hem Fenerbahçe hem Beşiktaş için ter döktü. G.Gönül'ün Beşiktaşlı olduğunu sanmıyorum, Tümer Beşiktaşlı mesela, Fenerbahçe'deyken de söylüyordu. Necati Fenerbahçeli, Caner'in Galatasaray'da oynarken Fenerbahçeli olduğunu biliyorduk. Oyuncuların profesyonelliği önemli, hangi takımı tutarsa tutsun ekmeğini yediği yer önemli.
Serdar özkan doğuştan galatasaraylıymıs :)
madem herkes bi bilgi veriyor , Mehmet Batdal da Fenerbahçeli =)
Bende Beşiktaşlıyım.Burası da transferleri konuşma yeri
Yusuf da Fenerbahceli.Iyice dagittik konuyu.Fatih Tekke transferi gereksiz olmus ama alternatif olarak iyi bi isim yine de son durumunu bilmiyorum bakalim ilerleyen günlerde nasil performans gösterecek.
Fatih gibi bir oyuncunun kadroda bulunmasından zarar gelmez. Bobo, Holosko, Nihat, Fatih, Nobre, Quaresma her formasyona forvet alternatifleri sunabilecek bir hücum hattı.
Aurelio transferinde de aynı durum geçerli. Fink'in kalmasıyla birlikte Ernst, Necip, Fink, Aurelio, Guti, hatta Hilbert ve Tabata şeklinde bir rotasyon oluştu ki buradan fazlasıyla çift yönlü ortasaha kombinasyonları yaratmak mümkün.
Savunmada Rıdvan ve Sivok gelene kadar, Ersan takıma, stoperler de yeni sisteme alışana kadar sıkıntılar olacaktır.
Kale zaten en güvenli bölge haline geldi Cenk'in ve Hakan'ın artan performanslarıyla. Rüştü de tıpkı Yusuf gibi mevkiisindeki oyunculara ağabeylik yapmakla kalacak gibi bu sene.
Sonuçta kendi adıma gayet iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Takımdaki verimsiz oyunculardan kurtulup 7-8 milyon euro maliyetle hemen her bölgesinde (yerli kanat rotasyonu hariç) bir çok kaliteli alternatifi olan, yıldızların, genç yeteneklerin ve tecrübeli milli oyuncuların oluşturduğu bir takım haline geldik. Başımızda da kalitesi ve karakteri tartışılmaz bir hoca bulunuyor. Artık takıma yoğunlaşıp üç kulvarda işlerin nasıl gideceğine bakabiliriz.
Ben bu tartismalari anlamiyorum , sanki Fatih yabanci statusunde oynuyorda kadroda yer kapliyor bos yere , yada yuksek meblalara gelmis , adam Turk , TS li FB li GS li olmus farketmez onemli olan vericegi katki , Fatih bence ne tam bir pivot forvet nede tam bir gezinen forvet , ikisinin arasinda son vuruslari ve kafalari etkili bir oyuncu tabi gectigimiz 2 yil takip etmedim performansi nasildir bilemem fakat en azindan Nobre'den daha fazla katkida bulunucagindan eminim , Fatih burda ya efsane olur yada sezon bitmeden bir anadolu klubune gecer
Bu takımda Nobre oynuyorsa, Fatih hayli hayli oynar. Boş değil. Sadece siz Robinho, Adebayor gibi isimlere kendinizi şart tutmuştunuz.
Biz de yaşadık bunları biliyoruz :) Fatih gibi bir golcü asla boş olamaz.
Ferrari dışında bire bir katılıyorum. Ferrari konusunda katılmama sebebim de hocamızın Zapo'yü düşünmesi. Gerçekten bol alternatifli bir kadromuz oldu. Yaşlı bir kadro ama tecrübe de her zaman önemlidir 3 kulvarda mücadele edeceksen. Fatih Tekke transferi konusunda da sadece şaşkınım, ne umduk ne bulduk misali. Ama izlemeden önyargıyla yaklaşmak istemiyorum, hayırlı olsun.
Ne Quaresma ne Guti, Beşiktaş'ın bu seneki en iyi transferi Necip'tir. Kendisini geliştirmeye başarırsa önümüzdeki 5 yıl boyunca da en iyi transferi olur :)
Fatih bu haliyle ne Nihati kesebilir ne Boboyu besiktas'ta nihatla bobodan sonra 3. forvet olur en fazla..
http://www.medyaspor.com/content/img...0.01.40.30.jpg
Beşiktaş’ın hocası Schuster’in, Yusuf Şimşek’i A2 maçında ortaya koyduğu etkileyici performans üzerine takımda tuttuğu ortaya çıktı. Alman hoca, “Yusuf, istediğim gibi kaleye dikine futbol oynuyor” diye konuştu.
Sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalan, 1 haftadır saha çalışmalarına arkadaşlarıyla katılan Yusuf Şimşek’in oyun stili, teknik direktör Schuster’in kendisi hakkındaki fikrini değiştirdi. Schuster, sezon başı kamplarına katılmayan Yusuf’un kadroda tutulup tutulmaması konusunda kararsızlık yaşadı. Alman hoca, daha önce kasetlerden izleyip beğendiği ancak sakatlığı uzadığı için son performansını merak ettiği yıldız oyuncuyu A2 karşılaşmasında test etme kararı aldı. A2 takımla maça çıkmayı Schuster ile görüştükten sonra kabul eden Yusuf, Bucaspor ile oynanan mücadelede kalitesini gösterip hocasını etkilemeyi başardı. Schuster’in gözüne giren 35 yaşındaki tecrübeli yıldız, takımda kalmayı da garantiledi.
‘ONA ŞANS VERECEĞİM’
Schuster’in, futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve basın sözcüsü Mete Düren’e, “Yusuf benim istediğim futbolu oynuyor. Ben kaleye dikine doğru oynayan futbolcuyu severim. Ona şans tanıyacağım. Şu an fizik olarak hazır değil. Ama ilerleyen haftalarda bizim için iyi bir alternatif olabilir. Oyunun kaderini değiştirebilecek yeteneklere sahip” dediği öğrenildi.
Yusuf çalım atmaya devam ettikçe oynatılacak.:D Son 20-30 dakikada oyuna girebilecek bir alternatif olabilir.
Devre arası transfer dönemine kadar kilit.