Cassano: "Lippi ile Mourinho'yu ben barıştırırım çünkü..."
Cassano: "Lippi ile Mourinho'yu ben barıştırırım çünkü..."
İkili arasında devam eden söz düellosunu durdurabileceğini iddia eden Sampdorialı oyuncu, her iki teknik adamın da ortak paydasının kendisi olduğunu söyledi! Ünlü golcü, iki çalıştırıcıyı nasıl olup da kendisinin barıştıracağınıysa, "yılın sözü"nü sarfederek açıkladı...
Goal.com
İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Marcello Lippi ile Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho arasındaki ağız dalaşına, Sampdorialı oyuncu Antonio Cassano da dahil oldu. Lippi'nin "Bu sene Juventus şampiyon olur" açıklamasıyla başlayan tartışmayı değerlendiren Cassano, öyle bir açıklama yaptı ki, İtalyan futbol kamuoyunu bir hayli güldürdü.
Sky Sports Italia'ya konuşan Cassano, olayı farklı bir açıdan değerlendirerek, "Onlara barıştırabilecek olan tek kişi benim. Çünkü her ikisi de beni istemiyor" dedi.
Her zaman çok yetenekli bir oyuncu olarak gösterilen Cassano, yine de bir türlü istediği yere gelemedi.
Bu konudaki fikirlerini belirten İtalyan golcü, takım arkadaşına da gönderme yapmayı ihmâl etmeyerek, "Eğer bende Palombo'daki kafa olsaydı, şu anda dünyanın en iyisi olan Messi ile bile birlikte oynuyor olabilirdim. Ama kafamdakileri bir türlü değiştiremedim. Annem bile aklımdan geçenleri bilmiyor" diye konuştu.
Kaka ve Ibrahimovic'in gitmesiyle İtalya Ligi'nin seyir zevkinin azaldığı iddialarını kabul etmeyen oyuncu, "İki yıldız isim de gitti; ama Samuel Eto'o gibi dünyanın en iyi golcülerinden biri geldi. Ayrıca Diego'yu da oldukça beğeniyorum. Bu sezon Serie A'ya damgasını vuracaktır" şeklinde konuştu.
De Silvestri, Fiorentina'da
Fiorentina, Lazio'nun genç defans oyuncusu Lorenzo De Silvestri'yi transfer ettiğini açıkladı.
Laziolu Lorenzo De Silvestri'nin Fiorentina'ya transferinin gerçekleştiği Mor Menekşelerin resmi sitesinden duyuruldu. Geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçen genç oyuncunun Floransa ekibine maliyetinin 6 milyon avro olduğu açıklandı.
Tüm kariyeri boyunca Lazio forması giyen 21 yaşındaki oyuncu, 2008-2009 sezonunda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplamıştı ve Milan'ın transfer listesinin başına yerleşmişti.
De Silvestri, Fiorentina ile beş yıllık sözleşmeye imza attı ve yarın Artemio Franchi Stadı'nda gerçekleştirilecek bir basın toplantısı ile taraftara tanıtılacak.
Goal
Mourinho biraz az konuşsun
İtalya Müslüman Cemaati Başkanı Mohamed Nour Dachan, Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho için ''Bence, biraz az konuşsun'' dedi.
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Pazar günü Bari ile 1-1 berabere biten maçın ilk yarısında, Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari'yi ''oruç tuttuğu için'' oyundan alan, maçın ardından yaptığı açıklamada da Muntari'nin düşük performansını, oruç tutmasına bağlayarak, profesyonel bir futbolcunun, sıcakta oruç tutmasının doğru olmadığını savunan Mourinho'ya, İtalya'nın Müslüman cemaati önderi Dachan'dan yanıt geldi.
Dachan, Sky Televizyonu'na yaptığı açıklamada, ''Hristiyanlığı, Yahudiliği veya Müslümanlığı benimsemiş bir futbolcu, şüphesiz sağlam bir psikolojiye sahiptir. Bence, Mourinho biraz az konuşsun'' diye konuştu.
LigTv