sanırım 3-4 güne bir update daha gelir. ki 1 hafta içinde 3 update aldık yanılmıyorsam beta da dahil olmak üzere.
Printable View
arkadaşlar dikkatimi şimdi çekti steam oyunu güncelleştirmemiş otomatik olarak sürüm' ü 14.1.1 olarak gösteriyor. otomatik güncelle seçeneği açık olmasına rağmen neden böyle bir şey olabilir oyun orjinal.
PLaystore'dan alan arkadaşlar 2. kodu girerek mi tam sürüme yükseltti oyunu? Bir kaç mesaj okudum bu şekilde olacağına dair ama ben de playstore'dan almama rağmen oyunun yayınlandığı gün hiçbir kod girmedim. Güncelleme gelmedi, steam'i kapatıp yeniden açtım ve tam sürüme yükseldi oyun. İkinci kodu girmek gibi bir zorunluluk yok sanırım.
Oyun bir türlü güncelleme yapmıyor. Oyunu sanalsaraydan aldık ama güncelleme olmuyor. Oyun 14.1.1 de kaldı. Güncelleme için ikinci bir şifre mi lazım...
Bana güncellemeler otomatikman gelir, geldiği an yüklenir. Bir arkadaşa -Playstore'dan oyunu alan- gelmemişti ve oyun dosyalarını doğrulatınca güncelleme otomatikman yüklendi. Kimi ise Steam'i aç-kapat yapıyor ve güncelleme yükleniyor. Buradaki fark şu, size verilen key sadece Beta ile sınırlı değilse yukarıda saydığım yollar sizi Full sürüme götürür yok hayır keyleriniz sadece Beta ile sınırlı ise Full sürüm key'i gerekli.
Oyunu playstore'dan aldım ve elimde 2 tane key mevcut,betayı da sıkıntısız şekilde oynadım ama oyun çıktığından beri güncelleme yapmıyor,betada kaldı oyun.Ne yaptıysam olmadı,o kadar para verip alıyoruz oyunu ama oyun betada kalıyor,bu sorun sadece ben de değil bir çok kişide mevcut.Şu an Polonya'dayım,bu yüzden mi acaba diyeceğim ama SI forumlarına baktığımda dünyanın her yerinden insanların aynı sorunla karşılaştığını görüyorum.
Betayı aktif ettiğim kodu giriyorum zaten var diyor,diğer kodu giriyorum bu hatayla karşılaşıyorum.
http://i44.tinypic.com/1d6bb.jpg
Şu anda nerede oturuyorsunuz ? Ülke hatası veriyor anladığım kadarıyla.
Arkadaşlar sanalsaraydan alanlar sitenin canlı desteğine bağlanarak sorunu halledebilirler. Canlı destek hattı teamviewer üzerinden size bağlanarak kendi steam hesaplarıyla yükseltiyor versiyonları. Ama maalesef her yükseltmede bunu uygulamak gerekiyor sanırım. Bana betadan 14.1.1 e yükseltmeyi öyle yaptılar çünkü.
Ayrıca bir sorum da benim olacak, ben 14.1.1 sürümündeyim şu an, 14.1.2 yi kurmadım, direk 14.1.3 yükseltsem eksik güncelleme yapmış olur muyum? Ya da 14.1.3 e geçerken 14.1.2 yi de kuruyor mu otomatik olarak?
Şu an Polonya'dayım,hadi ben Türkiye'deyken aldım Polonya'ya geldim ondan sorun yaşıyorum ama SI forumlarında dünyanın bilimum yerinde bu sorunu yaşayan var,niye böyle anlayamadım.
Tamam hocam alternatifler listesine yazıyorum bunu teşekkürler.
@mertayasava
Steam'i açın, Üst sekmelerden Kütüphane>Tüm Oyunlar deyin. Sol frame'de Football Manager 2014'e sağ tıklayın ve en alttan özellikleri açın. Önünüze böyle bir ekran gelecek ;
http://www.hizliresimyukle.com/image...1/03/QR9hu.jpg
Önce Mavi sonra ise Sarı olan kısma tıklayın, Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin, bunu yaptıktan sonra kontol edin, tekrar dönerseniz sevinirim.
@balde_mir_07
bu yöntemi daha önce denemiştim ama siz dedikten sonra tekrar denedim ama yine herhangi bir değişiklik yok ne yazık ki.Hala 14.1.1
@mertayasava
Peki şimdi şuna bakalım, Steam'a sağ tıklayım Ayarlar'ı açın. "İndirmeler" olan kısma tıklayın. İndirme Bölgesi "Poland" mı ?
@mertayasava
Onu Poland olarak seçelim ve "Tamam"a tıklayalım, Steam reset atacaktır. Ondan sonra oyun içerik dosyalarını doğrulamayı dene bakalım ?
@mertayasava
Oyunun beta keyini girdiğin zaman Türkiye'de miydin ? Yani aklıma başka bir sebep gelmiyor şimdilik. Oyunu playstore'dan alanların farklı şekillerde de olsa Full sürüme geçtiklerini görüp senin geçememen de bir problem var ama problemin kaynağı tam olarak hangi süreçte kaynaklanmış bilemiyorum.
Beta'yı aktifleştirirken de Polonya'daydım.Evet ortada bir sorun var ama henüz anlayamadım,benim sorunumun aynısına sahip olanları gördükçe de oyun yapımcılarıyla ilgili bi hata olduğuna inanmaya başladım.Beta'nın oynanma süresi bir bitsin de ondan sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkar sanırım.
arkadaşlar 14.1.3 güncellemesinin etki etmesi için yeni oyun açmamız gerekiyor mu yoksa kayıtlı oyuna direk etki ediyor mu bu güncelleme ?
Oyunda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maç sonuçları oynandığı gün ekrana gelmesi için ne yapmam gerek? Yoksa sadece o turnuvalarda mı mücadele etmeliyim?
Arkadaşlar, sizde de "Avrupa Futbol Şampiyonası" yazması gerektiği halde Ş harfi yerine başka bir karakter gözüküyor mu? Yoksa sadece benim oyunda mı böyle merak ettim.