Sayfa 21 / 94 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Ben yeni update'i bekleyin derim. Şuan oyun motoru çok kötü durumda. Betanın ilk hali bile daha iyiydi.
    sanırım 3-4 güne bir update daha gelir. ki 1 hafta içinde 3 update aldık yanılmıyorsam beta da dahil olmak üzere.

arkadaşlar dikkatimi şimdi çekti steam oyunu güncelleştirmemiş otomatik olarak sürüm' ü 14.1.1 olarak gösteriyor. otomatik güncelle seçeneği açık olmasına rağmen neden böyle bir şey olabilir oyun orjinal.

Quote Originally Posted by Omer90 View Post
    arkadaşlar dikkatimi şimdi çekti steam oyunu güncelleştirmemiş otomatik olarak sürüm' ü 14.1.1 olarak gösteriyor. otomatik güncelle seçeneği açık olmasına rağmen neden böyle bir şey olabilir oyun orjinal.
    sanalsaraydan mı aldınız hocam?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

PLaystore'dan alan arkadaşlar 2. kodu girerek mi tam sürüme yükseltti oyunu? Bir kaç mesaj okudum bu şekilde olacağına dair ama ben de playstore'dan almama rağmen oyunun yayınlandığı gün hiçbir kod girmedim. Güncelleme gelmedi, steam'i kapatıp yeniden açtım ve tam sürüme yükseldi oyun. İkinci kodu girmek gibi bir zorunluluk yok sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by Omer90 View Post
    Çevrımdışı Takılıyorsan Steam'i Çevrimiçi Yapıp Yeniden Başlatırsan Güncelleme Gelecektir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Default Güncelleme

Oyun bir türlü güncelleme yapmıyor. Oyunu sanalsaraydan aldık ama güncelleme olmuyor. Oyun 14.1.1 de kaldı. Güncelleme için ikinci bir şifre mi lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by di canio View Post
    PLaystore'dan alan arkadaşlar 2. kodu girerek mi tam sürüme yükseltti oyunu? Bir kaç mesaj okudum bu şekilde olacağına dair ama ben de playstore'dan almama rağmen oyunun yayınlandığı gün hiçbir kod girmedim. Güncelleme gelmedi, steam'i kapatıp yeniden açtım ve tam sürüme yükseldi oyun. İkinci kodu girmek gibi bir zorunluluk yok sanırım.
    Bana güncellemeler otomatikman gelir, geldiği an yüklenir. Bir arkadaşa -Playstore'dan oyunu alan- gelmemişti ve oyun dosyalarını doğrulatınca güncelleme otomatikman yüklendi. Kimi ise Steam'i aç-kapat yapıyor ve güncelleme yükleniyor. Buradaki fark şu, size verilen key sadece Beta ile sınırlı değilse yukarıda saydığım yollar sizi Full sürüme götürür yok hayır keyleriniz sadece Beta ile sınırlı ise Full sürüm key'i gerekli.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Oyunu playstore'dan aldım ve elimde 2 tane key mevcut,betayı da sıkıntısız şekilde oynadım ama oyun çıktığından beri güncelleme yapmıyor,betada kaldı oyun.Ne yaptıysam olmadı,o kadar para verip alıyoruz oyunu ama oyun betada kalıyor,bu sorun sadece ben de değil bir çok kişide mevcut.Şu an Polonya'dayım,bu yüzden mi acaba diyeceğim ama SI forumlarına baktığımda dünyanın her yerinden insanların aynı sorunla karşılaştığını görüyorum.

Betayı aktif ettiğim kodu giriyorum zaten var diyor,diğer kodu giriyorum bu hatayla karşılaşıyorum.

Quote Originally Posted by jerryger View Post
    Oyun bir türlü güncelleme yapmıyor. Oyunu sanalsaraydan aldık ama güncelleme olmuyor. Oyun 14.1.1 de kaldı. Güncelleme için ikinci bir şifre mi lazım...
    geçmiş olsun hocam. Bi çok insan mağdur sanalsaraydan. İade işlemlerini başlatmayı deneyin

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Şu anda nerede oturuyorsunuz ? Ülke hatası veriyor anladığım kadarıyla.

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    geçmiş olsun hocam. Bi çok insan mağdur sanalsaraydan. İade işlemlerini başlatmayı deneyin
    İade işlemlerini derken gittigidiyordan mı bahsediyorsun... Nasıl yapacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Oyunu playstore'dan aldım ve elimde 2 tane key mevcut,betayı da sıkıntısız şekilde oynadım ama oyun çıktığından beri güncelleme yapmıyor,betada kaldı oyun.Ne yaptıysam olmadı,o kadar para verip alıyoruz oyunu ama oyun betada kalıyor,bu sorun sadece ben de değil bir çok kişide mevcut.Şu an Polonya'dayım,bu yüzden mi acaba diyeceğim ama SI forumlarına baktığımda dünyanın her yerinden insanların aynı sorunla karşılaştığını görüyorum.

Betayı aktif ettiğim kodu giriyorum zaten var diyor,diğer kodu giriyorum bu hatayla karşılaşıyorum.

Hocam türkiye proxysi kullanarak aktive etmeyi deneyin. Ya da türkiye'de yaşayan güvendiğiniz birine kodu verin girip aktive etsin. Sonra çıkış yapın siz oradan devam edin.

Arkadaşlar sanalsaraydan alanlar sitenin canlı desteğine bağlanarak sorunu halledebilirler. Canlı destek hattı teamviewer üzerinden size bağlanarak kendi steam hesaplarıyla yükseltiyor versiyonları. Ama maalesef her yükseltmede bunu uygulamak gerekiyor sanırım. Bana betadan 14.1.1 e yükseltmeyi öyle yaptılar çünkü.

Ayrıca bir sorum da benim olacak, ben 14.1.1 sürümündeyim şu an, 14.1.2 yi kurmadım, direk 14.1.3 yükseltsem eksik güncelleme yapmış olur muyum? Ya da 14.1.3 e geçerken 14.1.2 yi de kuruyor mu otomatik olarak?

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Şu anda nerede oturuyorsunuz ? Ülke hatası veriyor anladığım kadarıyla.
    Şu an Polonya'dayım,hadi ben Türkiye'deyken aldım Polonya'ya geldim ondan sorun yaşıyorum ama SI forumlarında dünyanın bilimum yerinde bu sorunu yaşayan var,niye böyle anlayamadım.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Hocam türkiye proxysi kullanarak aktive etmeyi deneyin. Ya da türkiye'de yaşayan güvendiğiniz birine kodu verin girip aktive etsin. Sonra çıkış yapın siz oradan devam edin.
    Tamam hocam alternatifler listesine yazıyorum bunu teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@mertayasava

Steam'i açın, Üst sekmelerden Kütüphane>Tüm Oyunlar deyin. Sol frame'de Football Manager 2014'e sağ tıklayın ve en alttan özellikleri açın. Önünüze böyle bir ekran gelecek ;

Önce Mavi sonra ise Sarı olan kısma tıklayın, Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin, bunu yaptıktan sonra kontol edin, tekrar dönerseniz sevinirim.
    ...

Quote Originally Posted by jerryger View Post
    İade işlemlerini derken gittigidiyordan mı bahsediyorsun... Nasıl yapacağız...
    eğer gittigidiyordan aldıysan evet. benim de çok bilgim yok forumlardan gördüğüm kadarıyla söylüyorum. ama direk sitelerinden aldıysa dijital oyunlarda iade yapılmamaktadır diyolarmış sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

@balde_mir_07

bu yöntemi daha önce denemiştim ama siz dedikten sonra tekrar denedim ama yine herhangi bir değişiklik yok ne yazık ki.Hala 14.1.1

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@mertayasava

Peki şimdi şuna bakalım, Steam'a sağ tıklayım Ayarlar'ı açın. "İndirmeler" olan kısma tıklayın. İndirme Bölgesi "Poland" mı ?
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @mertayasava

Peki şimdi şuna bakalım, Steam'a sağ tıklayım Ayarlar'ı açın. "İndirmeler" olan kısma tıklayın. İndirme Bölgesi "Poland" mı ?
    Türkiye gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@mertayasava

Onu Poland olarak seçelim ve "Tamam"a tıklayalım, Steam reset atacaktır. Ondan sonra oyun içerik dosyalarını doğrulamayı dene bakalım ?
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

@mertayasava

Onu Poland olarak seçelim ve "Tamam"a tıklayalım, Steam reset atacaktır. Ondan sonra oyun içerik dosyalarını doğrulamayı dene bakalım ?
    Malesef yine herhangi bir değişiklik olmadı hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@mertayasava

Oyunun beta keyini girdiğin zaman Türkiye'de miydin ? Yani aklıma başka bir sebep gelmiyor şimdilik. Oyunu playstore'dan alanların farklı şekillerde de olsa Full sürüme geçtiklerini görüp senin geçememen de bir problem var ama problemin kaynağı tam olarak hangi süreçte kaynaklanmış bilemiyorum.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

@mertayasava

Oyunun beta keyini girdiğin zaman Türkiye'de miydin ? Yani aklıma başka bir sebep gelmiyor şimdilik. Oyunu playstore'dan alanların farklı şekillerde de olsa Full sürüme geçtiklerini görüp senin geçememen de bir problem var ama problemin kaynağı tam olarak hangi süreçte kaynaklanmış bilemiyorum.
    Beta'yı aktifleştirirken de Polonya'daydım.Evet ortada bir sorun var ama henüz anlayamadım,benim sorunumun aynısına sahip olanları gördükçe de oyun yapımcılarıyla ilgili bi hata olduğuna inanmaya başladım.Beta'nın oynanma süresi bir bitsin de ondan sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkar sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Beta'yı aktifleştirirken de Polonya'daydım.Evet ortada bir sorun var ama henüz anlayamadım,benim sorunumun aynısına sahip olanları gördükçe de oyun yapımcılarıyla ilgili bi hata olduğuna inanmaya başladım.Beta'nın oynanma süresi bir bitsin de ondan sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkar sanırım.
    hocam hiç kasmayın bence. beklemeyin de.. verin türkiye'den birine aktive etsin çıksın. en temizi o bence..

betada sorun yaşamamış olmanız muhtemelen betanın ve beta keylerin bölge sınırlaması olmaması..

arkadaşlar 14.1.3 güncellemesinin etki etmesi için yeni oyun açmamız gerekiyor mu yoksa kayıtlı oyuna direk etki ediyor mu bu güncelleme ?

Nesil
    2006

Oyunda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maç sonuçları oynandığı gün ekrana gelmesi için ne yapmam gerek? Yoksa sadece o turnuvalarda mı mücadele etmeliyim?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by kanunsuz_1907 View Post
    arkadaşlar 14.1.3 güncellemesinin etki etmesi için yeni oyun açmamız gerekiyor mu yoksa kayıtlı oyuna direk etki ediyor mu bu güncelleme ?
    Etki ediyor, yeni oyuna gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Oyunda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maç sonuçları oynandığı gün ekrana gelmesi için ne yapmam gerek? Yoksa sadece o turnuvalarda mı mücadele etmeliyim?
    Subscribe etmelisiniz yani abone olmalısınız. Turnuva ekranına gelin ve yıldız işareti sönük ise tıklayarak onu aktif edin.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar, sizde de "Avrupa Futbol Şampiyonası" yazması gerektiği halde Ş harfi yerine başka bir karakter gözüküyor mu? Yoksa sadece benim oyunda mı böyle merak ettim.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by gol olur View Post
    Arkadaşlar, sizde de "Avrupa Futbol Şampiyonası" yazması gerektiği halde Ş harfi yerine başka bir karakter gözüküyor mu? Yoksa sadece benim oyunda mı böyle merak ettim.
    Bende de mevcut böyle bir sorun.

Sayfa 21 / 94 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Mesaj Yetkileri