Klüplerle görüşülüyormuş..
Printable View
Aman aman görüntüsü bile güzel yahu :))
Başta Schuster ve Guti arkalarında da Q7 oldugu surece sorun cıkarmazlar , cıkaramazlar ..
Hele bi alalımda sorun çıkarmaları problemimiz olsun.:icon_smile:
Demirören baya iyi takim kuruyor eger bu transferlerde gerceklesirse mükemmel olur ama kulübün Demirören'e bildigim kadariyla borcu var ne kadar oldugunu bilen var mi ?
60 Milyon Euroya Yaklaşmıştı En Son Bildiğim. Şuan Kaç Bilmiyorum
55 milyon tl civarı benim bildiğim.
Birimleri Karışrırabilirim Ama Ben Euro Olarak Duymuştum.
Tam tersi abi ben de TL olarak biliyorum :)
Simdi fotomacta gördüm tabi ne kadar dogru bilemem Demirörene 92 milyon, 9 milyon lirada Serdar Adaliyaymis. Büyük bi miktar ama iyi takim kurmak icin para harcamak sart.
E yani. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Herşeyin Birde Sonu ve İnişi Var.
Bu borcun 92 milyon 649 bin 518 lirasının kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e, 9 milyon 852 bin 052 lirasının da yönetici Serdal Adalı'ya olduğu bildirildi. Böylece toplam borç içinde yönetim kuruluna olan borç 102 milyon 501 bin 570 liraya yükseldi.
Demekki Euro imiş Birim:)
Demirören Kendisini İyice Sağlama Aldı Ölünceye Kadar Gitmez Kolay Kolay. Umarım Çocukları Falan Miras Olarak Görüp Başkan Olmaz. Demirören Saltanatına Hoşgeldiniz.
Bence gayet normal kolaymı yav siz olsanız Demirören'in yerinde sizde öyle yapardınız..
Beşiktaş'ta yıldızlarla saadet olacağını düşünmüyorum.
Baya yol kat ettik ama olayı da fazla abartmamak lazım.
Yaşlı yıldızlara gerek yok.
O değil de Beşiktaş şu Ferrari'yi yollayacaksa biz alsak ya. Akarı yok kokarı yok..
Holoskonun ayak tarak kemigi kirilmis sözlesmesi askiya aliniyormus
3 ay sahalardan uzak kalacakmış Holosko geçmiş olsun.
Beşiktaş yönetimden Holosko'nun da sözleşmesini bekliyorum artık.Beşiktaş'ta ki yabancıları say deseniz sayamam ama hala Beşiktaş onu bunu almaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum.
6+2+2 kuralinin cikma nedeni anlasiliyor :D
Madem seneye tekrar 8 yabancı olacak neden hala alıyolar ki? Bu yıldızların da getireceği sorunlarla Beşiktaşın felaketine fazla kalmadı diye düşünüyorum ben.
Seneye değil, bir sonraki sene..
Seneye de rahatlar :D
Karmaşık olan nokta, şu an 11 yabancısı olan ve başkanın açıkladığı gibi 3 yabancı oyuncu almayı düşünen takımda, gönderilecek isimler kimler olacak...
Adaylar arasında Zapo, Ferrari, Fink, Tabata, Holosko ve çok zorlarsa Bobo var... Zapo Ferrari nin ikisi birden giderse sezonun kalan kısmını 3 stoperle geçirmek zorunda kalırız ki, bu sakatlık yaşanan bi takımda hiç akıllıca olmaz. Mutlaka biri gönderilmeyecektir.
Fink ve Tabata ikisi birden gönderilirse, olası bir Guti nin eksikliği durumunda Sezer gibi bi takviye ile idare edilebilir...
Bunun yanında hala Holosko yu göndermek gerekiyor ki en az 3 ay yokmuş, bu da mart ortası ya da mart sonu geri dönecek demektir ama zaten sakatlıkların bu kadar çok olduğu ortamda bi yabancı kontenjanını sakat oyuncuya ayırmak saçma olacaktır. Tek sorun bunu Holosko nun kabul edip etmeyeceği... Ya böyle olacak ya da yönetim 3 yabancı merakından vazgeçecek, başka çaresi yok bu işin... :)
bence beşiktaş için kural 6+2+2+2 olsun son 2 stad dışından izler karşılaşmaları tribündende izlemesinler :D
FERNANDES GELİYOR
Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle devre arası transferlerine erken başlayan Beşiktaş, Valencia'dan Manuel Fernandes'i kiralamıştı. Siyah-beyazlı takımın bu önemli transferinin yarın İstanbul'da olacağı açıklandı.
Sezon başında yaptığı flaş transferlerle gündem oluşturan Beşiktaş, devre arasında da transfer harekatına devam ediyor. Siyah-beyazlılar Bernd Schuster'in isteği doğrultusunda Valencia'nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'i sezon sonuna kadar kiraladı. Yıldız oyuncunun yarın imza atmak için İstanbul'a geleceği bildirildi.
BEŞİKTAŞ FERNANDES'İN BONSERVİSİNİ 8 MİLYON EURO'YA ALABİLECEK
Orta sahada forma giyen Fernandes'in performansından memnun kalınması durumunda, satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş yönetimi, 8 milyon euro karşılığında yıldız futbolcunun bonservisini alabilecek.
Kaynak:http://ntvspor.net/haber/futbol/29604/fernandes-geliyor