Fm gibi bir şey olur o zaman ya =)
Keşke alınsa , kaldığı takdirde 15 yıl defansa hizmet eder
Printable View
Fm gibi bir şey olur o zaman ya =)
Keşke alınsa , kaldığı takdirde 15 yıl defansa hizmet eder
Futbolda sportif başarı kadar, yıldız oyuncu transferleri ile camiada heyecan yaratmak da önemlidir. Fm oyuncularının yarısı transfer dönemlerine maçlardan daha çok önem verir mesela. Gerçek hayatta da takım oyunuyla bir başarı kazanan kulüp dahi sonraki sezon "kendi kalibresine göre" yıldız isimler peşinde koşar. Barca dahi olsanız, bir Zlatan, bir Henry transferi yaparsınız arada.
Beşiktaş da, ligde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma rağmen taraftarın heyecanını tazelemeyi başarıyor şu isimlerle. Zaten avrupa, türkiye kupası, sampiyonlar ligi bileti gibi hedefler için de faydalanacaktır bu isimlerden şartlar el verdiğince.
İsmi geçen oyuncular taraflı tarafsız herkesi heyecanlandırıyordur. Almeida, Simao ismi de yetenekleri de büyük oyuncular. Akşam ntvspor'da borsaya görüşmelere başlandığının bildirildiğini söylüyordu, büyük ölçüde anlaşıldığının, işin imzaya kaldığının göstergesi olarak görüyorum. Teknik direktör ne kadar etkiliyor bir takımın geleceğini işte görüyoruz, Schuster olmasa hangisi gelirdi bu oyuncuların.
------------------Almeida---------------
-Quaresma--------------Simao------
------------------Guti-------------------
----------Ernst-------Fernandes----
Beşiktaşlı arkadaşlar heyecanlanıyor olmalı. Gerçekten çok iyi bir hücum ve orta saha hattı.
Sırf orda 6 yabancı var. Diğer yabancılar ne yapacak?
büyük ihtimalle zapo+f.tekke karşılığı ibrahim öztürk alınacak bursa'dan guti'nin yedeği olarakda yekta veya sezer'den biri gelecek(sezer daha ağır basıyor) fink, tabata, yusuf, erhan, ferrari ve holosko banko gidecek oyuncular.
stoperde ibrahim öztürk-ibrahim toraman-sivok-ersan adem gülüm yeterli olurlar diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ın hücumu kuvvetlendikçe savunması zayıflıyor gibi geliyor bana.Orta saha ve hücum hattına bakıyoruz şu 6 kişi olsa takımda çok çok iyi olur.Ama defansa bakıyoruz takımın geri kalanının seviyesinin çok çok altında gözüküyor.Büyük kalite farkı oluşuyor.
Ernst zaten sezon sonu gidecek büyük ihtimalle, sözleşmesi bitiyor.
Aygün sezon başından beri Sivok'suz oynadığımızın farkındasındır umarım kardeşim
Toraman ve Ersan dışında hiç bir stoperimizden tam randıman alamadık. Kaldı ki Ferrari bu sistemin oyuncusu değil. Çakılı defansta veya geri yaslanan defansta kraldır ama öne çıkan defansta felaketlere yol açar ağırlığından dolayı. O yüzden Sivok'un gelişiyle her şey çok daha güzel olacak diyoruz...
İlk önce transferler hayırlı olsun. Gayet kaliteli transferler. Real Madrid vari transferler yapılıyor. Hep hücum odaklı.
Bence devre arasında yapılan bu kadar köklü değişiklik yarardan çok zarar getirir Beşiktaşa.Zaten takım daha Schuster'in oturtmaya çalıştığı taktiğe alışamadı bir de bu kadar değişiklik. .......?
Cuma gunuyle ne alakasi var?
Cuma günü Sezer'e bütün taraftar sahip çıktı. Zaten sezon başından bu yana takımda antin kuntin işlere bulaşmayan kişilerden biri Sezer'di. Takım içinde olanlardan sonra Sezer biraz kırgındı. Cuma günü maçtan önce Sezer'e; "Olanları biliyoruz, biz senin yanındayız." mesajı verildi. Sezer'de maçtan sonra çok mutlu olduğunu belirtti. Ve en son dün Bülent Uygun; "Sezer'i satmıyoruz. Ancak çok reddedilmeyecek bir teklif gelirse öyle verebiliriz." açıklaması yaptı. En az 5 Milyon €'luk bir bedel olacaktır bence. ;) Olaya şu yönündende bakmak lazım. Sezer'in Manisaspor'da kadro dışı kalma sebebi Galatasaray'a gitmek istemesiydi. Sezer G.Saray ile anlaşmıştı ve o hafta sanırım yine G.Saray maçı vardı Sezer sakatlanırım diye oynamak istememişti ve transfer bazı sebeplerden ötürü yatmıştı. Sezer ondan sonra takım içinde istenmeyen eleman olarak ilan edildi ve kadro dışı bırakıldı. Yaklaşık 2-3 ay kadro dışı kaldıktan sonra bize geldi. Şimdi size soruyorum. Sezer bir daha aynı şeyleri yaşamak ister mi? Kaldı ki Sezer öyle yedekte bekletilsin diye alınacak bir oyuncu değil. Sezer'in yeteneklerinin farkında değil Türkiye. En basit örneği Beşiktaş maçındaki gol vuruşuna bir bakın...
Ben bu işten bir şey anlamadım... İngilizcemin yettiği kadarıyla yoluna devam eden Valencia dan gelen oyuncu oynayamaz, kalanlardan da iki şampiyona da elenen takımlardan oyuncular geldiği için ikisinden biri oynayabilecektir. Simao oynasın yeter... Zaten Bobo iyileşiyor. Almeida çok da şart değil.
Simao'da oynamayacakmış.Almedia ve Fernandes'den birisi oynayabilecekmiş.Bu durumda kesin Almedia alınır kadroya.Sözleşmesi dondurulacak oyuncularda olucağından pek bir şey değişmedi kadroda.En azından Simao oynaysaydı ciddi olarak Uefa'da şansı olurdu Beşiktaş'ın.
lmeida'dan şok açıklama!
14.12.2010 16:12:19 Sezon öncesi tranfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü, Werder Bremen forması giyen Hugo Almeida ile görüşmelere başladığını dün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirmişti. http://img5.mynet.com/spr4/hugoalmeida-30077_501.jpg
önceki haber sonraki haber
diğer haberler
F.Bahçe aradığı ismi buldu! Almeida'dan şok açıklama! Kahin Denizli'den yeni keha... F.Bahçe'de büyük sarsıntı! Bursa'dan FB'li yıldıza res... Rapid Wien İstanbul'da! Q7, R.Wien maçında oynayaca... 'Emre'ye yakışmıyor ama...' 'G.Saray'dan teklif aldım' Tarihe damga vurmak üzere!
Yaşanan bu gelişmenin ardından Portekizli oyuncunun siyah beyazlı kulübe önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması beklenirken, Almeida kendi internet sitesinden transfer görüşmelerini yalanladı. hugoalmeida09.comadlı sitesine kısa bir açıklama yapan Portekizli oyuncu, Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde son günlerde çıkan haberleri spekülayon olarak değerlendirdi.
Siyah Beyazlı kulübün anlaştığı ve kulübü Werder Bremen ile bonservis pazarlığı yaptığı bir döenmde Almeida'nın Beşiktaş'a trasnferini yalanlaması ve bu durumu bir spekülasyon olarak değerlendirmesi akıllarda soru işareti bıraktı.
Portekizli futbolcu ayrıca yaptığı açıklamada Beşiktaş'a saygı duyduğunu belirtirken, Werder Bremen ile sezon sonuna kadar kontratı olduğunu ve Beşiktaş ile bugüne kadar bir görüşmesi olmadığını açıkladı.
Bunu biliyorduk zaten en verimli zamanlarında brda ne işi var bu adamın ya.
Serdal Adalı yaptığı açıklamada, "Takımdan gidecek oyuncular Gaziantepspor karşılaşmasının ardından belli olacak. Yaptığımız Manuel Fernandez transferi opsiyonlu diğer iki oyuncuyu(Almeida, Simao) kısmetse bonservisi ile birlikte alacağız. Bu transferlerden bir tanesi UEFA'da oynayabilecek. Bunlar lig için yapılmış transferler. Manuel Fernandez UEFA'da oynayamayacak" ifadelerini kullandı.
http://haber1903.com/uefa-da-yok!_3_46337
Denilmiş... Bence de ya Almeida ya Simao oynayabilecek... Tabi gelirlerse...
Site açılmıyor.
Almeida gelir veya gelmez bilmiyorum ama yönetim yalan söylüyor olamaz.Almeida'nın açıklamasının altında yatan başka bir sebep var kesinlikle.Zaman gösterecek gelip veya gelmeyeceğini.
ben de siteyi açamadım, yapım aşamasında gözüküyo... Biraz QTM haberi gibi duruyo..
Koskoca Beşiktaş kuLübü, ve yaptığı her adımı borsaya biLdirmek zorunda oLan bir kuLüp neden öyLe bir görüşme yoksa bunu borsaya biLdirip, resmiyete döksün.
SaLLama bir haber.
Transferde hareketli saatler yaşayan Beşiktaş, bugün Almeida ile ilgili basına yansıyan olumsuz haberlere rağmen bu transferi bitirdi.
Portekizli oyuncunun resmi internet sitesinde Beşiktaş´a transferini yalanlayan açıklamalarının çıkmasından sonra konuyla ilgili bir araştırma yaptık.
Macadogru.com olarak ulaştığımız bilgilere göre Beşiktaş´ın, Almeida transferinde imza aşamasına geldiği ve herhangi bir pürüz olmadığı öğrenildi.
Portekizli golcünün imza atmak için Beşiktaş Kulübü´nden haber beklediği ve sitede yer alan açıklamaların daha önceki günlerde yapılmış bir açıklama olduğu da gelen bilgiler arasında.
MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER
Almeida'da çok şükür sorun yok gibi gözüküyor. Bu arada Bucaspor yetkilileri Serdal Adalı ile Fink konusunda uzlaşmaya varmış. Fink'in isteklerine cevap verebilirse Bucaspor bu transfer gerçekleşecek.