Beşiktaşlı hocalar bizden ayrılanları toplamayı çok iyi beceriyorlar :) Fink eğer hala geçen sene ki gibi oynuyorsa, Buca önemli bi transfer yaptı. Keşke kalanları da kiralık alsalarda ligde kalsalar...
Printable View
Beşiktaşlı hocalar bizden ayrılanları toplamayı çok iyi beceriyorlar :) Fink eğer hala geçen sene ki gibi oynuyorsa, Buca önemli bi transfer yaptı. Keşke kalanları da kiralık alsalarda ligde kalsalar...
Açıklama gerçek.
http://www.maraton.com.tr/newpics/ne...35131640_3.jpg
Sitede problem olduğu için developer geçici olarak ulaşıma kapatıp ana sayfaya açıklama yazmış.
Fatih Demireli baglandi bugün sabah Ntvspora Almeida sezon basindan beri transferiyle ilgili aciklama yapiyormus ciddiye alinmamasini söyledi.
BEŞİKTAŞ
Cenk
Hilbert
Zapotocny
Ferrari
İsmail
Ernst
Aurelio
Tabata
Guti
Quaresma
Ali Kuçik
Onbiriyle sahaya çıkacakmış...
Fink kesin gidiyor, Holosko sakat... Gönderilmesi muhtemel kalan 3 oyuncuyu da sahaya sürmüş. Bakalım nasıl oynayacaklar :)
Yönetim ilerleyen günlerde oyuncuyu getiriyoruz diyor, Almeida sözde açıklama da görüşmedim Beşiktaş klübüyle diyor. Bana hiç mantıklı gelmiyor, bu site de, yapılan açıklama da...
Werder Bremen menajerinden de bi açıklama geldi, üstüne Athletico menajeri de açıklama yaptı. Bu vakitten sonra ikiside gelmezse de şaşırmam, gelirse de şaşırmam. Yalnız gelmezse yönetim büyük ayıp etmiş olur...
Beşiktaş Batuhan Karadeniz'i geri istiyor.
Beşiktaş kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Siyah beyazlı kulüpten ayrılıp Eskişehirspor'a transfer olan genç oyuncu Batuhan Karadeniz için bugün Eskişehirspor başkanı Halil Ünal ile görüşmelere başladı.
Eskişehirspor'un da bu transfere sıcak baktığı, Batuhan Karadeniz'in bir aksilik olmaması halinde tekrar siyah beyazlı formayı giyeceği gelen haberler arasında.
- HABER1903 -
Bu son haberin şaka olduğunu umuyorum.
Haber1903'ün amacı ne anlamakta güçlük çekiyorum. Sezer olmadı şimdi Batuhan haberi çıkarıyolar. Hangisi tutarsa mantığı sanırım...
Bu haberler yanlış işte.:) Şu an bu oyuncuların takımdan ayrılması söz konusu değil. ( cazip teklifler dışında ). Zaten takımdan gönderilenler açıklandı bile. Bülent Kocabey, Luka Vucko, Caner Celep, Agim İbraimi, Emre Aygün takımdan ayrıldılar. Daha fazlası gitmeyecektir...
Beşiktaş elini bizden çekip Ankaragücü'ne yönelsin. :) Orda da yetenekli oyuncular var. Hemde onlar beleş. :)
Ankaragücüne çökelim bence :)Sestak+Vittek'i alalım Zapo+Ferrari gitsin.Aydin Toscaliyı da alalım tabii serbest kalırlarsa.
Değil Şemsi değil. En azından devre arasında gerçekleşmez o transfer. ;;)
Bence Aydın'ı almalıyız, Zapo ve Ferrari'yi birlikte göndermemiz daha faydalı olur.
Şu rahat tavra da bayılıyorum, acaba Beşiktaş'tan oyuncu isterken, ilk sene küme hattına gidip gidip gelirken, Erkan'ı, Batuhan'ı, Tello'yu vs araya insanlar sokup yok pahasına kiralarken, satın alırken ve Zapo, Tabata gibi daha nicesine talip olurken de Es-Es yöneticileri Beşiktaşlı yöneticilere böyle akıl verip, tuzu kuru şekilde mi konuşuyorlardı?
Yanlış anlaşılmasın, Batuhan'ı geri istediğimden, Sezer olmazsa olmaz dediğimden değil, ama bunlardan biri geçen sene Galatasaray'a gitmek için ortalığı birbirine katan, diğeri daha geçen haftalarda diğer büyüklerde de oynarım diye inceden pas atan çocuklar. Akılları çelindikten sonra ister bugün 5 milyona, ister yarın 1 milyona giderler istedikleri yere. Takdir edersiniz ki akılları çelinemeyecek adamlar da değiller.
ÜÇÜDE AYNI TAKIMA GİDİYOR
16.Aralık.2010 11:2
Gönderilecek oyuncuların gidecekleri takımlar belli olmaya başladı.
http://www.haber1903.com/Page/Images...pg&W=200&H=141
Ara Transfer dönemine hızlı başlayan Beşiktaş'ın Mamuel Fernandes'i transfer etmesinin ardından, Almeida ve Simao'nun da borsaya transfer görüşmelerine başladığını bildirmesi üzerine elde bulunan yabancıların nereye gönderileceği merak konusu oldu.
Bucaspor'un Beşiktaş'tan Zapotocny, Fink, Tabata'yı çok istediği ve Ocak ayında yapılacak ara transfer döneminde bu 3 oyuncuyu kadrosuna katacağı gelen bilgiler arasında.
Ayrıca A2'nin genç oyuncusu Samet Bülbül'ün de Ocak ayında kiralık olarak Bucaspor'a gönderileceği öğrenildi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz
Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama
16.12.2010 18:51
Bugün basında çıkan eski futbolcumuz Batuhan Karadeniz'i transfer edeceğimiz yönündeki haber gerçeği yansıtmamaktadır.
Kulübümüzde bir süre forma giyen ve Eskişehirspor'a transfer olan Batuhan Karadeniz, transfer gündemimizde yer almamaktadır.
Batuhan Karadeniz'in yeniden takımımıza kazandırılması gibi bir yaklaşım söz konusu değildir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
ZORUNLU AÇIKLAMA
16.Aralık.2010 19:34
HABER1903'den zorunlu açıklama
Bugün Batuhan Karadeniz transeri ile ilgili yaptığımız haberin ardından Beşiktaş kulübünden gelen yalanlama üzerine bu haberi yapma gereği duyuyoruz.
Siz değerli okurlarımız yayın hayatımıza başladığımız günden bu yana reyting uğruna asılsız haberler yapmadığımızı gayet iyi biliyorsunuz.
Bugün 15 :45 saatleri arasında Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşçan lie Sezer Öztürk'ün transfer gelişmeleri hakkında bir telefon görüşmesi yaptık.
Sezer Öztürk ile ilgili bilgileri kendisinden almak isterken sayın Mesut Hoşçan, Batuhan Karadeniz ile ilgili ilginç gelişmeleri bizlere bildirdi.
Hoşçan yaptğı açıklamada; '' Schuster ve Beşiktaş' Batuhan'ı istiyor. Bugün telefon görüşmeleri oldu. Bugün iki başkan bir araya gelerek görüşmeleri sonlandıracak. . '' Transferin kesinlik payını sorduğumuzda '' %90 yarın olumlu yönde transfer noktalanır'' diyerek sözlerini tamamladı.
Sayın Hoşçan'ın gizlilik ile beyanatı üzerine verdiği demeçe istinaden yaptığımız haberde ismini kullanmadık.
HABER1903 olarak haber kaynaklarımızın sadece Beşiktaş camiası ile sınırlı olmadığını blimenizi isteriz.
SAYGILARIMIZLA
HABER1903
Enteresan :)
Atl. Madrid baskanindan sonra Flores de aciklamis Simao transferi Bjk'ye hayirli olsun
Durum aynı durum değil abi. Ayrıca profesyonel hayat. Kimse o oyuncuları illa bize verin demedi. :) Başka bir takımada gidebilirlerdi. O sene bizi kümede tutan Batuhan'dı. Disiplinsizlikleri dışında muhteşem bir futbol oynamıştı. Ama onu o zamana kadar oynatmayan Beşiktaş'tı. Batuhan kötü çıksaydı ne olacaktı? veya oynamasaydı? Tello'yu vermeseydiniz kim 18'in dışında kalacaktı. Bence bizim transfer politikamızdan çok Beşiktaş'ın transfer politikası tartışılmalı. Zira oyuncuya para verip sonra bedavaya yollayan ve oyuncunun senelik alacaklarının bir kısmını karşılayan Beşiktaş'tır...
Benim anlamadığım yöneticiymiş gibi davranmaktır. Klüpler bir şekilde (istesek de istemesek de) karara varıp, eyleme geçiyorlar. Sonuçta hiçbir şekilde onları etkileyemediğimiz gibi kararlar hakkında "bu olmazsa, olmaz. Şu olmak zorunda." gibi ahkâm dolu sözleri de ihmâl etmiyoruz. Çok saçma geliyor bana. Yok şu kadar para getir. Hangi sıfatla bunu yazabiliyorsunuz? Yönetimde hangi birimdesiniz? yoksa bilakis başkan mıdır bu fiyatları belirten?
Yönetimin hiçbir biriminde değilim. Ancak bazı verilerden yorum yapmakta hakkımdır sanırım bu kulübün taraftarı olarak. Konunun benden daha çok tartışılacak yönleri yok mudur? Mesela Beşiktaş taraftarı Quaresma, Guti, İverson geldikten sonra Yıldırım Demirören'in yaptıklarını ne kadar çabuk unutmuştur? Beşiktaş'ın kaybolan 4-5 senesini tartışmayıpta benim; " 5 milyon €'luk bir değer olacaktır bence. " söylemlerime takılmanız enteresan geliyor. Evet yönetimin hiç bir biriminde değilim ama sağolsun bazı tanıdıklarım var yönetim içinde, yakınında. Sanki medyada duyduğunuz bütün haberler başkanların ağızından mı?
Transferden nereye geldik? Demirören'in geleceği harcaması başka konu. Ha sanki bir tek Demirören mi harcadı? Türkiye'de tek bir başkan dahi örnek gösterilecek türde değildir. Her birinin birçok falsosu vardır. Beyin göçü yönetim katında olmadığı sürece zaten hiçbir şey değişmeyecek. Taraftarlar arası sürtüşmelerden, bu tür saçmalıklara kadar... Taraftar olarak hassassınız, o kadarını biliyorum da yani bu iticilik niye? Bir oyuncu alır, iki oyuncu alır ya da gönderir. He yorumlarsın; olmadı vs. ben de kendi çapımda yorum yaparım sen de... Ama iş yönetici gibi davranmaya ve ağız dalaşına dönmesin. Ben buna kızıyorum. Sürekli sidik yarışı... Neyin yarışı Allah aşkına? Kimsenin şu saatten sonra maç sonuçları dışında iki transfer dışında övünecek durumu yok. İstediğin kadar iyi bir şey bul, elde kalıyor bu merak. Taraftarlar bazı şeyleri anladı sanırım. Başkanı istemeyebiliriz; ama bir şekilde klüpte kalıyorsa, bir şey yapamıyorsak, bir süre sabredeceğiz. Çünkü başka hiçbir şey yapamayız. O nedenle anın tadını çıkarıyoruz. Transferlere gelirsek, tanınan oyuncuları almak iyidir. En azından oynamadığında; oyuncuyu taraftarlar bile ses çıkarmadan gönderebilirsiniz. Deneyler tutmadığında ise tepki büyük olur. Tabata örneği işte 8,000,000 € değer biçilmişse. Sezer de bir 8,000,000 € eder mi? Sezer iyi oyuncudur. Tabata'dan iyi değildir. Tabata'ya göre bazı yetenekleri iyidir. Örneğin topa daha iyi vurur. Daha tekniktir. Tabata gibi topsuz alanda hareketli değildir. Çabuk yorulur. Ama şu gerçek de var. İkisi de o kadar değerde değildir. Türkiye dışında hiçbir takım bu parayı bu iki oyuncu için de ödemez. Bir Quaresma değilse, bir Yobo ya da bir Cana değilse oyuncu istediği kadar yetenek olsun, o paraları gözden çıkarmıyorlar. Tuncay, Emre Belözoğlu nasıl gitmiştir? En son Mehmet Topal işte 8,000,000 € etmez mi? 23 yaşında, milli takımda da oynamış. Galatasaray gibi bilinen bir takımda oynamış, gelişmeye açık bir oyuncu ama ödenen bonservis 4,000,000 €. Türkiye'de örneğin; Beşiktaş'a gidecek olsaydı Galatasaray en az 8-10 milyon € isterdi. Çünkü bizim bakış açımızda bunlar oluyor. 15 milyon genç nüfustan sen en azından 2 milyon genç yetiştiremezsen, üstüne devşirmeleri milli takımına alırsan, böyle güreşirsin. Elindeki tek yeteneği de (ya da 2 yeteneği) vermemeye çalışırsın bu da doğaldır. Hiçbir takımda da 10 tane çok iyi adam da olmaz. Sadece uyumlu bir takım kurduklarından iyi oynarlar. Barcelona, Bayern Münich, Milan, Inter, Real Madrid değilsen iyi oyuncuları zor toplarsın. Onun için çok takılmamak gerek. Biri gider, biri gelir. Bugün Sezer iyi oynar, yarın başkası... Bu kadar hır-gür çok gereksiz o yüzden.
İtici bir tavrım olduğunu düşünmüyorum ayrıca sidik yarışına girdiğimde yok abi. Ben sizlere saygı duyuyorum, herkesin görüşüne saygı duyuyorum ancak benim dediklerim %90 yönetimin düşündüğüdür. Geri kalan %10'una ben yorumumu katarım zaten. Mesela onlar fiyat belirtmiyor kesinlikle. Sezer normal olarak fiyatı en fazla 3 Milyon €'dur diye düşünüyorum ben. O da en formda olduğu dönemde. Şu an 2 milyon€ eder. Ancak Türkiye'deki transfer piyasası öyle bir yükseldi ki ( Tabata, Mehmet Topuz, İsmail Köybaşı, Sercan Yıldırım... ) başkanlarda bu örnekleri alıp ona göre fiyat belirliyor hepimizin bildiği gibi. O yüzden ben öyle bir yorumda bulundum abi. Yoksa yani bu transfer görüşmelerinde başkanların ahbaplıkları bile çok etkili oluyor. O yüzden her an her şey olabilir. Ancak en son Bülent Uygun'un yaptığı; " Sezer ile Adem kalıyor. Çok cazip teklifler gelmedikçe satmayız." açıklamasındanda ben öyle bir sonuç çıkardım. Belki de Sezer'i çok beğendiğimden dolayı gitmesini istemediğimden dolayı böylede davranıyor olabilirim. Mesela şu anda Avrupa'da herhangi bir haber sitesi Quaresma, Guti için transfer dedikodusu çıkarsa sizlerin hoşuna gider mi? Aynı durum işte. :)
Bir takım iyi oynayan oyuncusunu benimsemişken satmak istemiyorsa çok yüksek fiyat biçer.Kabul ediyorsan alırsın, etmiyorsan satmazlar.Bu tüm dünyanın gizli bir kuralı.
Sen de kendi bakış açına göre haklısın. Elbette Eskişehir oyuncularını hatır gönülle, hele de Beiktaş gibi saçılacak parası yokken (gerçi Beşiktaş'ın da yok, olmamalı ama neyse) ucuza vermek istemez. Vermemeli de.
Acak bugün Quaresma'yı avrupadan büyük bir kulüp istese, ki adamın kulübü ne kadar benimsediği ve mutlu olduğu, taraftarın ona taptığı da ortada iken, ben senin Sezer için konuştuğun kadar kesin konuşamam "hiç bir yere gitmiyor" diye :)
Sonuçta Beşiktaş'ın Sezer'i istediği, Sezer'in de hırslı bir oyuncu olduğu biliniyor. Beşiktaş'ın kadrosunda da verim alınamayan, ama Es-Es'te yeniden doğabilecek bol miktarda oyuncu var. İki kulüp arası da yönetim bazında sıkı olduğundan, sonuçta 2 tarafı da memnun edecek bir takas-para anlaşması çok olası görünüyor.
O konuda haklısın abi. Sezer %90 bir yere gitmiyor demem daha doğru olacaktı. Dediğim gibi işe biraz duygular karıştı sanırım. :)