Almeida'yı ben fazla beklemicem, izlediğim en iyi forvetlerden birisi..
Printable View
Almeida'yı ben fazla beklemicem, izlediğim en iyi forvetlerden birisi..
Aynen öyle. Sezon sonunda bedava elden kaçırmaktansa para kazanmayı tercih etti tabiiki At.Madrid.. Fakat yine de olağanüstü transfer başarıları olduğunun altını çizmek gerek. Tabata+İsmail+Holosko =18 milyon euro.
Q7+Guti+Simao+Almeida+Fernandes=12 Milyon euro.
Boyut atladı Demirören boyut :D
Cok ciddi paralar oduyoruz, hele Almeida icin odenen hem maas hem bonservis fiyasko.
Almeida'yı tanımıyor sanırım :)
Süper transferlere, süper bonservis bedelleri hayırlı olsun tüm Beşiktaşlılara..
Her iki oyuncuda tarz olarak pek beğendiğim oyuncular değil. Özellikle Simao Sabrosa, kanatta oynasada rahat adam eksiltebilen bir oyuncu değil ortaları ve frikikleri çok iyi.
Gece bardan çıktıktan sonra bi tıra çarparlar heralde.
Almedia gene birşeyler söylemiş Almedianın yedeği Valeri Bojinov
Spor Servisi
Almeida'ya soru: ''Türk medyası bugün sizin Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağınızı yazdı. Bu doğru mu?''
Hugo Almeida: ''Bu tümüyle yalan. Ben Portekiz'deyim ve ailemle tatil yapıyorum. Bu haberleri muhtemelen Beşiktaş başkanı yayıyor."
Tribündergi ve noatsamisa twitterları.
Transferde sıcak saatler sona erdi.
Başkan Yıldırım Demirören transfer görüşmeleri için bulunduğu Yurt dışından bu akşam saatlerinde Türkiye'ye döndü.
Hugo Almeida'nın transferinde herhangi bir problem kalmadığı ve her konuda anlaşıldığı öğrenildi. Almeida'nın Başkan Yıldırım Demiören'den sadece ailesini ikna etmek için 2 gün süre istediği gelen haberler arasında.
Simao'nun ise beklendiği üzere bu akşam Atletico Madrid'in Espanyol ile oynayacağı kupa karşılaşması sonrası Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
- HABER1903 -
İşler yine değişmiş gibi gözüküyor. Sezer ve Batuhan Beşiktaş'a gidecek gibi duruyor...
Batuhan gelmesin de ne olursa olsun.
Bu transfer piyasası çok enteresan gerçekten. :D Her an her şey değişebiliyor. :D Tabata, Fink, Zapotocny Bucaspor'a kiralanmışlar sanırım. Sezer, Batuhan ikilisine karşılık Tabata + Para formülü uygulanacaktı büyük ihtimal ama transfer işi yine değişti. Çok enteresan ya. :D
Beşiktaş'ta beklenen yabancı operasyonu gerçekleşti.
"Beşiktaş'ta 3 yabancı gitti"
Beşiktaş, yabancı futbolcuları Michael Fink, Tomas Zapatocny ve Rodrigo Tabata'yı sezon sonuna kadar Bucaspor'a kiraladı. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre: "Bucaspor Kulübü, futbolcuların bonservisini almak istediği takdirde, Beşiktaş Kulübü ile sezon sonunda yeniden masaya oturacak."
Ayrıntılar Az Sonra...
Buca'ya bak sen :D çoştular :D
Ben Beşiktaş'ın Batuhan'la ilgilendiğine inanmıyorum, Inter'in Balotelli'yi geri alması gibi olurdu. Ayrıca bu konunun 1. sayfasında Elyasa varken şimdi Simao ve Almeida'nın olması da oldukça güzel.:D
Almeidada şok gelişme ....
Almeida, Bild gazetesinin internet sayfasında yayınlanan röportajında, "Türk medyası bugün sizin Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağınızı yazdı. Bu doğru mu" şeklindeki bir soruya karşılık, "Bu tümüyle yalan. Ben Portekiz'deyim ve ailem ile tatil yapıyorum. Bu hikayeyi muhtemelen Beşiktaş Başkanı yayıyor" dedi.
"Bunu nereden biliyorsunuz?" şeklindeki bir soru üzerine de Almeida, "Türk gazeteciler beni aradı ve benim ne zaman İstanbul'a gelip imza atacağımı sordular. Bu bilgiyi Beşiktaş başkanından aldıklarını söylediler" şeklinde konuştu.
"Ben Beşiktaş kulübü ile hiçbir zaman görüşmedim. Sadece danışmanımla iletişim halindeyim" diyen Almeida, yeniden danışmanı ile görüştükten sonra geleceği hakkında karar vereceğini belirtti.
Noel tatilinden sonra danışmanı Jorge Mendes ile yeniden görüşeceğini, şimdi ailesi ile birlikte tatilin keyfini çıkartacağını ve huzursuz olması için bir neden bulunmadığını ifade eden Almeida, "Türk Ligi sizin için sözkonusu olabilir mi" şeklindeki bir soruya karşılık, "Bu konuda bir şey söyleyemem. Önce danışmanımla konuşacağım. Üzerinde görüşecek birçok teklif var" dedi.
Werder Bremen'de bir sözleşmesi bulunduğunu, diğer konuların sadece söylentilerden ibaret olduğunu ifade eden Almeida, 2 Ocak 2011 tarihinde Bremen'de olacağını kaydetti.
Ya yalancı bir başkana sahibiz, ya da alacağımız oyuncu çok hilekar.
Atletico başkanı, Simao'ya teşekkür ediyoruz ve Beşiktaş'ta başarılar diliyoruz demiş. Ntvspor
Simao hayırlı olsun güzel transfer