SON DAKİKA: Almeida da Kartal oldu
Beşiktaş, Werder Bremen'in Portekizli golcüsüyle üç buçuk yıllık sözleşme imzaladı...
Goal.com Türkiye
23 Ara 2010 23:41:00
Printable View
SON DAKİKA: Almeida da Kartal oldu
Beşiktaş, Werder Bremen'in Portekizli golcüsüyle üç buçuk yıllık sözleşme imzaladı...
Goal.com Türkiye
23 Ara 2010 23:41:00
Bu transferler iş yapmaz..
desem şimdi illaki biri çıkar binbir laf eder hayırlı olsun lig dahda heycanlı duruma gelecek tebrikler yönetim..
geLecek yıL içinde savunmaya Terry veya Ferdinand dan birisini getirirse AdaLı, şaşırmam.
Arda'dan bahsettiğimi hatırlamıyorum be abicim .. Ayrıca İngiltere Premier lig'de orta düzeyde olsa bir takımda forma giymek yine iyidir bence. Hani bir şey yapamadılar diyorsun ya. Kim ne derse desin bu transferler Türkiye'nin en büyük transferleri arasına girer. İnşallah sakatlık problemlerimiz olmaz. O zaman rahat rahat iş yapar , seneye futbolu bırakmaya hazırlanan ?! Simao bile ;)
İkiside gelmez diyenlere inat simao ve almeida kartal oldu
transferler çok iyi , ama bu transferleri gs nin jo dos santos elano transferlerine benzetilmesi çok yanlış...
en çok ihtiyaç duyduğumuz yerlere çok kaliteli transferler yaptık ..takım uyumu erken oluşursa bu takım cidden uçar , ama işin defansif yönünü de unutmamak lazım ... yabancı kontenjanını düşünürsek defansif anlamda sıkıntı yaşarız , umarım defansif olarak yerli ve kaliteli almanyanın stuttgart taraflarından bir transfer olursa bu takım asıl o zaman uçar ...
serdar taşçı dan bahsediosun galiba :D o ekstra imkansız o adam o kadar genç yaşta türkiye ye gelmez hatta bence hiç gelmez nede olsa "alman"
bu arada daha yabancı oyuncu transferi beklemiyorum beşiktaştan gayet iyi transferler yaptılarda şimdi asıl soru kimler gitcek bobo nun ben artık takımda kalmak isticeğini sanmıyorum sonuçta almeida yedeklicektir onu bize gelsin :D
Ben Avrupa da Bobo yu sola koyup Almeida yı ilerde oynatıp, Q7 yi de sağa çekeceğini düşünüyorum. Yok illa ben gideceğim bana çok para lazım derse ahmaklık eder, böyle bi hucum hattını, böyle ortalar açıp paslar atabilecek bi orta saha yı ancak Brezilya milli takımına alınırsa görür :D
Bu arada kontratı bitse de bitmesede 2.3 milyon euro ya Almeida, takımında bu sezon şimdiye kadar 11 gol atmış bi Alman Ligi oyuncusu... Dahası 26 yaşında... Bunlar da tutmazsa daha transfer falan yapmayalım. Ali Küçik le idare edelim :D
ikna edilirse neden gelmesin ? ben bir transferde sadece gittiği ülkenin değil orada oynayan oyuncuların teknık dırektorun ve bır cok şeyin etkili oldugunu dusunuyorum ..
mesela hamit her zaman Türkiye ye gelmem diyordu ama neden ? Türkiye de sen ona çok büyük başarıların garantisini verebiliyor musun _ adam bayern de kaldı ŞL finali oynadı neden gelsin ki ? ama serdar tascı ıcın durum aynı degıl ... avrupada ve ligde başarının ucunu göster bak nasıl geliyor...hemde stuttgart kümeye oynarken ...
Almeida'nın istatistiklerine bakarsak Sergen Yalçın'ın ne diyeceğini hemen anlayabiliriz. Pek iyi istatistikler çıkaramamış Almeida. Kariyeri boyunca 1 sezonda sadece 1 kez 10 golü geçebilmiş, onda da 11 gol atmış. Neler yapabileceğini göreceğiz. Bence Simao çok daha faydalı olacak.
Bu arada Portekizli sayısı baya arttı Beşiktaş'ın.
Bobo gitmez umarim onu yeni transferlerimiz ile görmek isterim
ya arkadaşım o kadar transfer yaptınız öküz gibi :D nedir bu açlık :D bırakın bobo da bize gelsin :D
Metin Ali Feyyaz'in yabanci/portekiz versiyonu Simao Almeida Quaresma :D
:D hadi bobo size geldi , almeida sakatlansa ceza alsa kım oynayacak :D forvet sıkıntısnı cok cekıyoruz bırakında bir bolluk yasayalım yahu :D
O kontratı karşılayacak bi takım bulsa Beşiktaş hiç acımaz Nobre yi yollar :D
Gitsin de nereye gidiyorsa gitsin yahu ..
yakışırr =)
Eğer yapılacaksa yerli transferlerini de kamptan önce halletmek iyi olur aslında ..
Simao bitmiş , Almeida sıradan topçu , Fernandes kadroya giremeyen bir oyuncu
demiycem :D
Muhteşem transferler yaptı Beşiktaş. Helal olsun. Kıskanmaktan çatlıyorum Allah belamı vereki. Ronaldoda gelse Portekiz Milli Takımı hücum hattı Beşiktaş'tan kurulu olmuş olacak :D
Bu arada Portekiz Milli Takımından artık cacık olmaz. Bizim kasap futbolcular bunların alayını sakatlarlar. Kadro kuramaz Portekiz :D
Almeida iyi bi transfer olmuş tam patladı dediğimiz zamanda gelmesi Beşiktaş için bi artı ama Almeida geldi diyip Bobo yollanmamalı yoksa takım hızlı hücüma çıkma konusunda bazı maçlarda sorun yaşayabilir özellikle deplasmanlarda.
Ben Almeida'yı Bobodan üstün tutmam doğrusu. Türk olsun-olmasın kadroda tutulmalı, hatta bol bol da süre almalı. Müthiş sert şutları ve tartışılmaz hava üstünlüğü olsa da Almeida zaman zaman saç baş yoldurduğu maçlar çıkarabilir. Bobo daha efektif bir santrafordur, maçta 3 kez pozisyona sokarsanız (ki soksunlar bir zahmet Simao, Quaresma, Guti, Fernandes) garanti bir tanesini atar. En formsuz gününde olsa bile.
Ayrıca Beşiktaş'ın çocuğudur. Figer miger anlamam, Nobre'yi yollasınlar, maaşını Boboya versinler.
Gerçekten çok iyi transferler yaptı BJK. NTVSpor'dan izlediğimiz topçuları artık Türkiye'de izleyecez :D. Birde şu Tabata, Fink gibi isimleri yollayabilirseler 2.yarıda çok farklı bir BJK olacak bence.
beşiktaşı kutluyorum hayırlı olsun çok iyi transferler..
aklıma r.madridin galacticos fiyaskosu geliyor..
hucumda çok iyi olacaklardır ama defansta yine çok büyük problemler yaşayacaklardır...
ileri 4lü almeida-simao-q7-guti ortada ernst-fernandes ee defans hattı...
hucumda bu kadar sükseli isimler defansta toramanla ersan çok komik geliyo..
asıl sivok dönünce ne olacak bunlardan biri kesilecek..
bu transferlerin bjkyı ilk 2ye sokacağını düşünmüyorum....
Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Bu oyuncuları mutlu edip kadrosunda tutmayı başarabilirse seneye defansa yapılacak iyi takviyelerle istenilen noktaya gelebilirler.