Pirlodan Selcuk Inan Tarzi Bir Gol :D
Printable View
Pirlodan Selcuk Inan Tarzi Bir Gol :D
Baştan beri diyoruz İtalya 2010'un acısını çıkarıcak İtalya adımlarını sağlam ata ata gider bi aksilik yaşanmazsa
İtalya-Almanya finali bekliyorum...
İtalyanın taktikte çok iyi 3-5-2 iki tane kanat bek şeklinde.
Hırvatlar yine yenilmedi İtalyanlara çıkmak içinde büyük avantaj elde ettiler...
Hırvatlar işi zor soktu. Şimdi İspanya'ya yenilmemeleri gerekiyor.
Torres ilk 11'de uleeeeeeeeen :D Yakarım yıkarım ortalığı :D İnşallah bu maç bütün tabularını yıkacak Torres :) Kötü oynamasa da bir türlü atamıyordu.Bu maça atar umarım :) Gerçi Kore'ye atmıştı ama o sayılmaz :D
Portakallardan sonra İtalyanlar da elenebilir. 2 maç, 2 puan kötü bir durum İtalya için. Bugün kazansaydı, son maç 1 puan yetebilirdi. Şimdi, muhakkak kazanmaları lazım.
İspanya, bu gece kazanıp çeyrek finale çıkan 2. takım olur.
3 grup bu gün tamamlanacak ve hala kesin çıkabilecek bir takım yok, turnuvada ilk defa dedikleri gibi formalite maçı oynanmayacak gibi.
2-2 bitecek bir maç olarak görmüyorum İspanya-Hırvatistan maçını; ama futbol bu her şey olabilir. Son dakikalarda skoru 2-2 yapıp İtalya'yı elemek için al gülüm, ver gülüm şeklinde de tamamlayabilirler maçı tabii ki. :)
Ben de diyorum ki; İtalya bugün kazansaydı son maçta 1 puan yetecekti onlara; ama şimdi çıkması için tek çare son maçı kazanmaları. Yani aynı şeyi söylüyoruz. :D
Bugün İrlanda kazanacak.
Italya bunlari hak etmiyor :(
Fernando Torres'i İspanyollar Twitter'de TT yaptı;
Juega Torres
Ne anlama geliyor hiç bir fikrim yok :D Eğer oradaysan bir çeviri ver Arif abeeey :D
1-0 oldu. İspnaya'ya 4-1 skor oynadım ama 5-1 biter mi yoksa.
Ispanya 1-0 öne ve golü Torres atti. bu maç farka gider, Torres en az bir gol daha atar.
Torres Oyna Anlamina Geliyor :D
Beyler eğer bir abiniz varsa ve bu abiniz maç yerine dizi açıyorsa doğuştan cenabetsinizdir.Maçı izleyemiyorum yahu.
Maç İrlanda ceza sahası içinde geçti :D
İspanya futbol oynuyorsa bizim Türkiye'de bir yıldır izlediğimiz ne?
Bu Fabregas çok bahtsız adam.Dünya üzerinde yedek kalabileceği tek ülke ve takımda oynuyor :)
Duff çıkarken kesin ıslıklanır diyordum ama günümüz futbolunun aksine İrlanda seyircisi şaşırttı beni ve Duff'ı alkışladırlar.Bu arada Torres attı laaaaan :D Hem de 2 tane attı 2 :D :D
Abinle alakası yok bence İspanya maçını açıp uyuyacağıma Suskunları izlerim daha iyi ki öyle yaptım ben :D İspanya'yı ne zaman izlesem uykum geliyor...
Silva'nın golü çok güzeldi gerçekten.